Komunikoni me Furnizuesin? furnizuesi
Vanessa Ms. Vanessa
Cfare mund te bej per ju?
Chat Tani Kontakto Furnizuesin
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
shtëpi Tags
Main Tags
Tags
Ushqyes i Drejtpërdrejtë Decoiler Ushqyes automatik i Decoiler Straightener Punch Press Servo Feeder Ushqyes i Drejtpërdrejtë Uncoiler Drejtues Uncoiler Dhe Ushqyes Servo 3 në 1 Nc Ushqyes i drejtpërdrejtë Servo Uncoiler Linja e kombinuar e furnizimit me mbështjellje Pajisjet e ushqimit të fletës Linja kompakte e shtypjes së shtypit Ushqyesit me Rrotullimë drejtimi Pajisjet e trajtimit të spirales Shtypni Linjën Feedling Linja e shtypit kompakte Njoftim për shtyp kompakt Shtypni linjat e njoftimit Linja kompakte 3 në 1 Linja e furnizimit me mbështjellje Linja kompakte e furnizuesit Linja e kompensimit të spirales Linjat kompakte për shtyp 3 IN 1 Shtypja e shtypit Linja e ushqimit të spirales Linja e vulosjes së spirales Sistemet e linjës së mbështjelljes Nc Servo Linja e Njoftimit për shtyp Linja e furnizuesit të mbështjelljes Trajtimi i mbështjelljes dhe linjat e shtypjes Linja kompakte e furnizimit Linja kompakte e fishekëve Ushqyes Niveli Decoiler Linja e furnizimit me strukturë kompakte Linjat e ushqimit të mbështjelljes së linjës së energjisë 3 Në 1 Nc Ushqyes Servo Nc Rrotulla mbështjellëse dhe drejtues Drejtues i kombinuar automatik i Decoilerit Ushqim i Kombinuar Decoiler Straightener Drejtues i Kombinuar Uncoiler Drejtues i fletëve uncoiler Lloj djepi Decoiler Cum Straightener Drejtues i Combo Uncoiler Drejtues i kombinuar Decoiler Decoiler Cum Straightener Manual Decoiler Cum Straightener Decoiler Straightener 2 IN 1 Machine Drejtësi e Veshme Decoiler me precizion të lartë Zbërthimi i saktë dhe drejtësimi Uncoiling dhe Straightening Decoiler i nivelit të lartë me precizion të lartë Qarkullues preciz Decoiling dhe Drejtësimi Uncoiler Leveler Drejtues hidraulik uncoiler Stilimues hidraulik metalik hidraulik Drejtësues automatik hidraulik uncoiler Makinë ushqyese drejtkërkuese hidraulike e zhveshur Drejtpërdrejtë Decoiler spirale çeliku Drejtues i butë Uncoiler Shtypësit e shtypit Servo Feed Ushqyes Servo Roll Shtypni furnizuesin Ushqimi i mbështjelljes NC Servo Feed Ushqyes NC Servo Roll Ushqyes i Fletëve Nc Servo Roll Ushqyes i Servisit Ushqyes Nc Servo NC Servo Nxjerrësit mbështjellës Ushqyes i Lartë Roller me Shpejtësi të Lartë Ushqyes i Fletëve Auto Ushqyes i makinerisë me shpejtësi të lartë Ushqyes automatik me shpejtësi të lartë Ushqyes mekanik i rrotullave Makinë ushqyese rrotulluese Ushqyes i Gripperit me Shpejtësi të Lartë Ushqyes i ri me shpejtësi të lartë Ushqyesit Gripper me Shpejtësi të Lartë Ushqyes mekanik me shpejtësi të lartë Ushqimi i Gripper Ushqyes mekanik i rrëmbyesit Ushqyes i ingranazheve me shpejtësi të lartë Ushqyes automatik me ingranazhe me shpejtësi të lartë Ushqyes i ingranazhit me shpejtësi të lartë Ushqyes i ndryshimit të ingranazheve me shpejtësi të lartë Ushqyesit e fletës Ushqyes i Kamerit Ushqyes Zigzag NC Servo Linja zbrazëse e Servisit Zigzag Servo Ushqyes Metal NC Servo Zigzag Ushqyes NV Servo Makinë automatike e zbrazjes Linja e Prodhimit të Rrethit Djep spirale Decoiler i rëndë Decoiler fletë metalike Rrotulla mbështjellëse Uncoilers Makinë Decoiler Decoiler paletë Decoiler palletë uncoiler të sheshtë Decoiler palletë me shirita të sheshtë Industri Pallet Decoiler Makinë decoiling Decoiler makinash Uncoilers & Decoilers Makinë horizontale uncoiler Makinë standarde e dekolteve Makinë e motorizuar e dekolteve Raft spirale çeliku Decoiler me dy koka Mini Decoiler me dy koka Decoiler me dy koka me shirita çeliku Decoiler hidraulik me dy koka Makinë automatike e dekorit të fletëve Decoiler i dyfishtë Decoiler hidraulik me një detyrë të rëndë Uncoiler & Decoiler Decoiler automatik hidraulik i rëndë Decoiler hidraulik i rëndë Uncoiler hidraulik Uncoiler spirale çeliku Shtypja e pullave Press kornizë Makinë shtypëse për shtypje Makinë shtypi për vulosje metalike Makinë shtypëse hidraulike kutitë e shtypjes Makinë shtypi me shpejtësi të lartë kornizë Makinë e shtypit me shpejtësi të lartë Makinë për shtyp me precizion të lartë Makinë shtypëse automatike me shpejtësi të lartë metalike Shtypja e vulosjes me shpejtësi të lartë Pullë për shtyp Makinë shtypi me shpejtësi të lartë H Kornizë Makinë vulosje për metal Makinë e shtypjes së laminimit motorik Linja e ushqimit të shtypit me shpejtësi të lartë Makinë Stamper Metal Makinat e vulosjes metalike Shtypje mekanike Makinë shtypi e energjisë Makinë për shtyp Shtypja e shtypjes Punimi i Linjave Shtyp hidraulik Drejtues fletë metalike Drejtues spirale Drejtues metalik Makinë e nivelit Drejtues spirale çeliku Niveli i mbështjelljes Drejtues i çarçafëve metalikë Drejtues i mbështjelljes metalike të mbështjelljes Drejtues i hollë levelers Niveli i saktë i fletës së metaleve Drejtues precize Makinë për drejtimin e fletëve metalike Niveli metalik i fletës Niveli Metalik i precizionit të fletës Drejtim preciz Drejtues me shpejtësi të lartë loop Drejtues me shpejtësi të lartë Makinë drejtimi me shpejtësi më të lartë Drejtues për petëzimin EI Sistemet e ushqimit të shtypit Sistemi i ushqyerjes me makinë shtypi Sistemet e ushqimit të shtypjes së shtypjes 4 Në 1 Ushqyes të Nivelit Pajisjet e dhomave të shtypit Pajisjet për shtypjen e shtypit Linja kompakte e ushqimit Linja e ushqimit të spirales Shtypni linjën e ushqyerjes Linja kompakte e shtypit Linja e vulosjes së fletës metalike Shtypni linjën e vulosjes Linjat e spirales për servo shtyp Ushqyes-nivelues kompaktFeed Linja e mbështjelljes CompactFeed Linja kompakte e ushqyerjes për shtypjen e shtypit Ushqyes i drejtpërdrejtë i Decoiler Ushqyesit për Drejtimin e mbështjelljes Automatizimi i dhomës së shtypit Ushqyes i drejtësisë spirale Ushqyes i nivelit NC Ushqyerja e pafajshme për nivelizimin Ushqyesit me spirale dhe drejtues Ushqimi i nivelit NC 3 në 1 Ushqyes Drejtues Ushqyes drejtësie djepi Linja zbrazëse e zbrazjes Ushqyerja e pafajshme për nivelizimin Dhoma e shtypit NC Niveli Feeder Feed 3 në 1 Ushqyes Drejtues Sistemet e prirjes së telave dhe Uncoiler Ushqyes i mbështjellësve të mbështjellësve Ushqyesit Servo me Drejtues Zbulo ushqyesin e niveleve Pajisjet e mbështjelljes 4 në 1 Ushqyes Drejtues Pajisjet e ushqimit të fletës Drejtues i ushqyesit të sistemit uncoiler 3 në 1 ushqim për shtyp Djepet & levelers Ushqyesit për Drejtimin e Shërbimeve Servo Shtypni drejtuesin ushqyes / uncoiler Sisteme kompakte spirale Mbajtës të mbështjelljes dhe drejtues Shtypni feedin Pajisjet e furnizimit me servo Ushqimi i Servo Ushqyesit servo NC Vulosja e servisit për vulosje metalike Makinë automatike e ushqyesit Feeds Servo - Teknologjia e Njoftimeve për Shtyp
Lista e produkteve të përafërta

shtëpi

Phone

skype

hetim