Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Coil Straightener Feeder
Layanan Online
Vanessa

Ms. Vanessa

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Coil Straightener Feeder

Kategori produk dari Coil Straightener Feeder , kami produsen khusus dari Cina, Otomatis Kamar Pencet , Coil Straightener feeder pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Feeder feed level NC R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Feeder Feeder NC

Liyane

Pakan Lurus Uncoiler

Liyane

3 Ing 1 Feed Servo

Liyane

Baris feed Coil

Liyane

Umpan Tukang Kaca Servo

Coil Straightener Feeder kanthi desain kompak luwih disenengi digunakake ing kasus mung papan cilik sing sithik uga kanggo kasus materi coil sing kurang alus karo alun-alun materi. Biasane digunakake ing dawa dipakani ukuran ukuran tengah lan jumlah stroke stroke saben menit.

Coil Straightener Feederare kasusun saka unit Decoiler Straightener lan unit NC Servo Feeder lan cocog banget kanggo profil, Garis penet logam, roll line, laser cutting, shear lan akeh proses pemesinan liyane.


Kanthi kombinasi feed straightener lan rol dadi siji mesin, sing diarani feeder-straightener, sing dipanggonke langsung ing pers, papan sing dibutuhake kanggo (materi sing asring dawa) saka materi lurus bisa disimpen ..
 
Feder-straightener diwenehake karo materi sing ora saka (saka mbandingake) cilik banget saka materi sing ora dilurus ing ngisor Decoiler.

Coil Straightener Feeder cocog kanggo industri otomotif, stamping mobil, pabrik perkakas, komponen komputer lan elektronik, perangkat keras lan bagian logam / Pabrikan Logam / industri logam Precision lan liya-liyane. Kayata Bracket, Damper, Pad Pad, Tie Bar, Elektronik, aksesoris Shell, Frame Komputer, Slide Rail Seat Car, Splash Shield saka mobil mobil lan liya-liyane.


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki