Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Lurus Lembar Logam > Lurus Lembar Logam standar
Layanan Online
Vanessa

Ms. Vanessa

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Lurus Lembar Logam standar

Kategori produk dari Lurus Lembar Logam standar , kami produsen khusus dari Cina, Peringkat Coil , Sheet logam Lembah Decoiler pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Coil Logam Lembar R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Mesin Pelapis Coil Logam Auto

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Mesin Pelapis Coil Auto Auto minangka straightener logam sheet standar ing pasar Kaya leveling kasar sheet sheet. Mesin Pelapis Coil Auto Auto bisa level sudhut lapisan coil nganti 1300mm. Kekandelan bahan: 0,4mm-2.2mm Kacepetan garis: 16m / min...

China Lurus Lembar Logam standar Supplier

Mesin straightener sheet logam nawakake straightener sing atos lan tliti sing bisa ngolah lebar materi nganti 1500mm, lan bisa diatur kanggo ngatasi kekandelan saham ing antarane 0.1-6.0mm, iki minangka model paling luweh kanggo ngolah kabeh jinis komponen presisi sing mbutuhake kinerja straightening sing luar biasa.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki