Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Pencet Stamping
Layanan Online
Vanessa

Ms. Vanessa

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Pencet Stamping

Kategori produk dari Pencet Stamping , kami produsen khusus dari Cina, Pencet Stamping , Frame Press pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Pencet Stamping R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

C Mesin Pencet Cepet Cepet pigura

Liyane

H Pencet Cepet Cepet Mesin

Liyane

Daya Pencet

Pencet mesin kalebu rong jinis, mesin mesin kacepetan dhuwur kanggo nggawe produk presisi, liyane mesin mesin listrik kanggo bagean stamping sing luwih gedhe.

Kecepatan mesin mesin kacepetan dhuwur kita bisa nganti 200-1000SPM. Precision luwih apik tinimbang +/- 0.01mm.Daya kapasitas 25 Ton, 45Ton, 65Ton, 85Ton, 125ton, 220ton lan 300ton.

Mesin penet kacepetan dhuwur kita cocog karo terminal, stator, rotor, tombol, eyelet dll, bagean logam kanthi kacepetan kanthi cepet.

Mesin pers kacepetan dhuwur sing digunakake kanggo industri LED, industri mobil, pabrikan peralatan, aparat lan alat medis, perangkat keras & industri partikel lan liya-liyane.

 

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki