Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Lurus Lembar Logam > S Lengganan Cepet Cepet Loop
Layanan Online
Vanessa

Ms. Vanessa

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

S Lengganan Cepet Cepet Loop

Kategori produk dari S Lengganan Cepet Cepet Loop , kami produsen khusus dari Cina, S Lengganan Cepet Cepet Loop , Straightener Kacepetan High pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Pelurus Lancip R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Mesin Lurus Logam Lembar Kanthi Duwur

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

S Ketik Mesin Lurus Logam Lembar Logam Cepet Dhuwur Digunakake kanggo rotor motor lan stamping lamination.Intermittent dipakani nganggo mekanisme cam putar. Kanthi stabilitas mekanisme transmisi gear kanggo njamin akurasi lan stabilitas panganan,...

China S Lengganan Cepet Cepet Loop Supplier

S loop straightener kacepetan minangka peralatan anyar sing kuat kanggo stamping kacepetan sing dhuwur, sing bisa ningkatake kualitas lan kuantitas produk punch. Ora mokal ngasilake pukulan sing apik kanthi leveling mburi bahan kumparan. Mung kanthi leveling materi coil bisa ngilangi stres. Sawise leveling dening mesin, bahan kasebut bisa didandani kanggo ditekuk utawa mudhun. Piranti transmisi lan konverter frekuensi (kontrol siklus) bisa nyinkronake kanthi kacepetan doyo lan ngimbangi feed.
Kacepetan kacepetan S sakcepete kacepetan bisa tekan 60m / min, lan biasane dikonfigurasi nganggo mesin dekoiler kepala kaping pindho, mesin gear kecepetan dhuwur lan mesin pers H pigura kanthi kacepetan dhuwur, biasane cocog kanggo rotor motor lan stamping laminasi stator.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki