Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Tampilake Produk
Layanan Online
Vanessa

Ms. Vanessa

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki
Kabeh Produk
Coil Straightener Feeder Kanggo Metal Stamping

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

Applications: Pressing Line/Metal Stamping Line/Forming Line

COIL STRAIGHTENER JATI UNTUK METAL STAMPING Garis pemanasan kompak kalebu kompo karo unit mobil coil, unit feeder langsung kanthi mesin oiling otomatis lan mesin shearing minangka produk utama ing pasar internasional lan populer banget kanggo para pelanggan. Biaya pangolahan perusahaan stamping terus nambah. Pramila...
Fasil straightener decoiler kinerja dhuwur kanggo pers

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

Applications: Pressing Line/Metal Stamping Line/Forming Line

HIGH PERFORMANCE DECOIE STRAIGHTENER MESIN Garis pemanasan kompak kalebu kompo karo unit mobil coil, unit feeder langsung kanthi mesin oiling otomatis lan mesin shearing minangka produk utama ing pasar internasional lan populer banget kanggo para pelanggan. Biaya pangolahan perusahaan stamping terus nambah. Pramila...
Sistem garis coil sing nawakake produktivitas paling dhuwur

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

Applications: Pressing Line/Metal Stamping Line/Forming Line

KANGAL LINE SYSTEM aturan HIGGEST produktivitas Garis pemanasan kompak kalebu kompo karo unit mobil coil, unit feeder langsung kanthi mesin oiling otomatis lan mesin shearing minangka produk utama ing pasar internasional lan populer banget kanggo para pelanggan. Biaya pangolahan perusahaan stamping terus nambah....
Garis Coil Kompak Master Master

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

Applications: Pressing Line/Metal Stamping Line/Forming Line

Garis coil kompak SpaceMaster kalebu ora dirawat, straightening, lan dipakani cocog kanggo aplikasi bathi . The SpaceMaster Kompak Coil Line Series nggabungke telung fungsi unwinding, Straightening, lan dipakani saka Simpenan coil menyang siji mesin. Pangaturan kompak iki nyedhiyakake feed coil sing bisa diprogram...
Sistem feed Coil feed Smart Smart Saver

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

Applications: Pressing Line/Metal Stamping Line/Forming Line

Sistem feed Coil feed SmartSaver kanggo materi kekuatan dhuwur dirancang kanggo nggawe keluli tebal kanthi kekuatan tegangan sing luwih dhuwur ing ndhuwur 400Mpa. Dheweke nawakake linuwih proses sanajan kanggo bahan sing paling nuntut. Iki cocog kanggo ngasilake bagian struktural uga kanggo ngolah bahan kekuatan...
Mesin Decoiler otomatis

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

Applications: Pressing Line/Metal Stamping Line/Forming Line

Decoiler / Mesin Uncoiler Otomatis minangka mesin penanganan materi sing ana ing wiwitan garis proses sing digunakake kanggo nahan lan mbuwang kanthi aman utawa ngeculake jalur baja .Iki saka coil ngirim tali baja kanggo diproses kayata garis stamping, tusuk line, gulung mbentuk baris lan nglereni garis dawa lan...
Nc Servo Roll Stamping Feeder

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

Applications: Pressing Line/Metal Stamping Line/Forming Line

NC SER VO ROLL STA MPING P RESS FEEDER Nc Servo Roll Stamping Press Feeder minangka salah sawijining jinis mesin feeder sing gampang dienggo ing pasar. Bisa menehi feed coil material sheet lembar nganti 1300mm, kekandelan nganti 6.0mm, kanthi maksimal. kacepetan dipakani 20m / min. Ngoperasikake nganggo Computerize...
Mesin Feeding Engine Nc Straightener Feeder

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

Applications: Pressing Line/Metal Stamping Line/Forming Line

Stamping FEED ING MESIN N C straighten ER pakan Mesin Feeding Mesin Nc Straightener Feeder kalebu Decoiler Straightener NC Servo Roll Feed kanggo Line Feil Coil mulane bisa ngetrapake ketebalan saka 0.6 mm nganti 6.0mm kanthi jembaré antara 70 nganti 1500mm lan bobote nganti 10ton gumantung karo kabutuhan spesifik...
Lembar logam Garis dipakani

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

Applications: Pressing Line/Metal Stamping Line/Forming Line

LAPORAN METAL SHEET LINE Garis pemanasan lembaran logam Konsisten saka Decoiler Straightener NC Servo Roll Feed kanggo Line Feil Coil mulane bisa ngetrapake ketebalan saka 0.6 mm nganti 6.0mm kanthi jembaré antara 70 nganti 1500mm lan bobote nganti 10tons gumantung karo kabutuhan pelanggan khusus. Macem-macem bahan...
Lengkap mesin pembentuk logam

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

Applications: Pressing Line/Metal Stamping Line/Forming Line

LAMPIRAN METAL MENTAL MESIN Mesin pambentukan logam lengkap Lengkep Decoiler Straightener NC Servo Roll Feed kanggo Garis Pemanasan Coil Dadi bisa nggarap ketebalan saka 0.6 mm nganti 6.0mm kanthi jembaré antara 70 nganti 1500mm lan bobot nganti 10tons gumantung karo kabutuhan pelanggan khusus. Macem-macem bahan bisa...
Uncoiler Straightener nganggo Mesin Servo Feeder

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

Applications: Pressing Line/Metal Stamping Line/Forming Line

UNCO ILER STRAIGHTENER WIT H Servo ragad der MESIN Uncoiler Straightener karo Mesin Servo Feeder dumadi saka Decoiler Straightener NC Servo Roll Feed kanggo Line Feil Coil, mula bisa nggarap ketebalan saka 0.6 mm nganti 6.0mm kanthi jembaré antara 70 nganti 1500mm lan bobot nganti 10tons gumantung karo kabutuhan...
Baris Pencet Otomatis 3 ing 1 Mesin Feeder Lurus

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

Applications: Pressing Line/Metal Stamping Line/Forming Line

AUTOMATIK PR ESS LINE 3 IN 1 STRAI GHTENER FEED ER MACHINE Baris Pencet Otomatis 3 ing 1 Mesin Feeder Straightener kalebu Feed Decoiler Straightener NC Servo Roll Feed kanggo Line Feil Coil mulane bisa ngetrapake ketebalan saka 0.6 mm nganti 6.0mm kanthi jembaré antara 70 nganti 1500mm lan bobot nganti 10tons...
Nco Press Coil Feeder Straightener Uncoiler Machine

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

Applications: Pressing Line/Metal Stamping Line/Forming Line

NC PRE SS CO IL FEEDER STRAIG HTENER UNCO ILER MACHINE Nco Press Coil Feeder Straightener Uncoiler Machine saka Decoiler Straightener NC Servo Roll Feed kanggo Line Feil Coil mulane bisa ngetrapake ketebalan saka 0.6 mm nganti 6.0mm kanthi jembaré antara 70 nganti 1500mm lan bobote nganti 10ton gumantung karo...
Desoiler Leveler Feeder 3 ing 1

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

Applications: Pressing Line/Metal Stamping Line/Forming Line

DECOIL ER LEVELER FEE DER 3 IN 1 Decoiler Leveler Feeder 3 in 1 Consist of Decoiler Straightener NC Servo Roll Feed for Coil Feeding Line saengga bisa nggarap kekandelan saka 0.6 mm nganti 6.0mm kanthi jembaré antara 70 nganti 1500mm lan bobote nganti 10ton gumantung karo kabutuhan khusus pelanggan. Macem-macem bahan...
Federan pelapis kinerja dhuwur

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

Applications: Pressing Line/Metal Stamping Line/Forming Line

PERFO RMANCE C OIL STRAIGH TENER FEEDER Pemanen pelapis pelaku kinerja dhuwur Konsumsi saka Feed Decoiler Straightener NC Servo Roll kanggo Line Feil Coil mulane bisa ngetrapake ketebalan saka 0.6 mm nganti 6.0mm kanthi jembaré antara 70 nganti 1500mm lan bobote nganti 10Ton gumantung karo kabutuhan pelanggan khusus ....
Mesin Decoiler Straightener Gabungan

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

Applications: Pressing Line/Metal Stamping Line/Forming Line

GAMPANG DECO ILER STRAIGH TENER MACHINE Sistem decoiler lan straightener nduweni kapasitas kerja ing antarane 200 nganti 600 mm lebar gulung, 0,3 mm nganti 4,5 mm kekandelan kanthi dimuat 500 kg nganti 2000 kg sheet coil sing dilengkapi ekspansi manual. Nduwe 7 potongan roda lurus, 4 ing sisih ndhuwur lan 3 ing sisih...
Decoiler Straightener Machine

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

Applications: Pressing Line/Metal Stamping Line/Forming Line

DECOI LER STRAIGHT ENER MACHINE Sistem decoiler lan straightener nduweni kapasitas kerja ing antarane 200 nganti 600 mm lebar gulung, 0,3 mm nganti 4,5 mm kekandelan kanthi dimuat 500 kg nganti 2000 kg sheet coil sing dilengkapi ekspansi manual. Nduwe 7 potongan roda lurus, 4 ing sisih ndhuwur lan 3 ing sisih ngisor,...
Karyawan NC Servo Straightener kanggo peralatan rumah tangga

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

Applications: Pressing Line/Metal Stamping Line/Forming Line

NC SER VO STRAIGHTENER FEE DER UNTUK APLIKASI RUMAH NC Servo Straightener Feeder kanggo peralatan rumah tangga kalebu Decoiler Straightener NC Servo Roll Feed kanggo Line Feil Coil mulane bisa ngetrapake ketebalan saka 0.6 mm nganti 6.0mm kanthi jembaré antara 70 nganti 1500mm lan bobot nganti 10tons gumantung karo...
Garis Feed Coil Feed Lurus Uncoil Lurus Kurang

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

Applications: Pressing Line/Metal Stamping Line/Forming Line

TINGGI SPE ED UNC OIL STRAIGHTENER FE EDER CO IL FEED CO IL FEED LINE Garis Feed Coil Feed Lemak Uncoil Straightener High dumadi saka Decoiler Straightener NC Servo Roll Feed kanggo Line Feil Coil mulane bisa ngetrapake ketebalan saka 0.6 mm nganti 6.0mm kanthi jembaré antara 70 nganti 1500mm lan bobot nganti 10tons...
Otomatis Pencet Line 3 ing 1 Servo Feeder

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

Applications: Pressing Line/Metal Stamping Line/Forming Line

PRESS LINE AUTOM ATION 3 IN 1 FE EDER Otomatis Press Line 3 ing 1 Servo Feeder Konsisten saka Decoiler Straightener NC Servo Roll Feed kanggo Line Feil Coil mulane bisa ngetrapake ketebalan saka 0.6 mm nganti 6.0mm kanthi jembaré antara 70 nganti 1500mm lan bobot nganti 10tons gumantung karo kabutuhan pelanggan sing...
Wutah Lurus Uncoiling kanggo bagian Listrik

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

UNCOI LING STRAIGHTENING FEE DING UNTUK Bagean-pédhikar Iki minangka baris dipakani kompak, kanthi mesin decoiler, straightener lan feeder ing siji unit kombinasi. supaya diarani feeder-straightener, sing dipanggonke langsung ing pers, ruang sing dibutuhake kanggo daur ulang saka materi lurus bisa disimpen. sistem...

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki