Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Solusi Pencet Pencet lan Peralatan Coil Penanganan
Layanan Online
Vanessa

Ms. Vanessa

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Solusi Pencet Pencet lan Peralatan Coil Penanganan

Kategori produk dari Solusi Pencet Pencet lan Peralatan Coil Penanganan , kami produsen khusus dari Cina, Garis dipakani kompak , Garis dipangan Coil pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Pencet baris dipakani R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Garis Feed Press Kompak

Garis feed press sheet logam minangka proses pembentuk logam sing akeh digunakake kanggo ngasilake bagean kanggo macem-macem industri, kayata stamping otomotif, stamping elektronik lan stamping peralatan lan liya-liyane.


Ing industri stamping sheet logam, kita yakin manawa macem-macem jinis peralatan penanganan kumparan diwenehake dening Mayflay. Garis feed pers kompak yaiku salah sawijining jinis. Ngerteni kerumitan saben peralatan lan kepiye bisa disesuaikan karo bisnis sampeyan bisa mbantu milih perusahaan sing cocog kanggo nyukupi kabutuhan. Kita bisa mbantu sampeyan nemokake peralatan anyar utawa khusus sing dibangun kanggo spesifikasi sing cocog karo panjaluk.


Garis Pencet Pencet kanthi piranti kontroller sing bisa diprogram kanggo mesin feeder otomatis sing nyusoni bahan logam mentah liwat mati progresif saka stamping press.The sheet sheet logam minangka feed menyang feeder otomatis sawise wis digawe saka coil lan dilebokake ing roller straightener utawa leveler. Umume, daur ulang digawe sadurunge proses stamping supaya tingkat stroke terus-terusan saben menit bisa dipikolehi ing pers stamping.


Pencet kudu nempatake materi kanthi bener ing pati - ngarep menyang mburi, sisih menyang sisih lan alun-alun kanthi alat kasebut. Saliyane iku, uga kudu mindhah jumlah bahan sing cocog menyang alat kasebut. Ing sawetara kasus, kanthi alon-alon kudu nggunakake coil pra-dicet utawa   iku   mrintahake   dhuwur   permukaan   Koil kualitas kanggo nyegah ngeruk.Us kasebut, roller karet PU saka mesin lurus lan feeder luwih milih nyegah gores ing permukaan logam ..


Piranti utawa die sing terus maju dipasang ing stamping press.Progressive die stamping kasusun saka pirang-pirang stasiun kerja individu, sing saben dina nindakake operasi siji utawa luwih. Bagian kasebut digawa saka stasiun menyang stasiun kanthi jalur stock lan dipotong saka jalur kasebut ing operasi pungkasan.


Wis pirang-pirang dekade kepungkur, owah-owahan teknologi utama kepiye kedadeyan stamping diwenehi panganan. Minangka teknologi feed press terus berkembang, stampers nyadari kacepetan proses pangolahan, keluwesan pangolahan sing luwih apik, persiyapan sing luwih gampang, kualitas lan linuwih sing luwih apik, lan akeh asil positif liyane.


Kanthi pengalaman luwih saka 20 taun lan fokus nyata kanggo kepuasan pelanggan, sampeyan bisa ngandelake perusahaan mayflay kanggo proyek sabanjure. Kita nyedhiyakake renovasi profesional lan layanan instalasi kanthi fokus nyata marang kepuasan pelanggan. makarya langsung karo klien kanggo nemtokake spesifik babagan kebutuhane. Yakin, kita duwe produk sing pas kanggo ngatasi solusi sing dibutuhake. Yen cilik, ekonomi utawa efisien, konsultasi kanthi cepet bakal ngidini Mayflay nemokake sing pas!


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki