Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Feed Press
Layanan Online
Vanessa

Ms. Vanessa

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Feed Press

Kategori produk dari Feed Press , kami produsen khusus dari Cina, Feed Press , Servo Feed pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Servo Roll Feeder R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Servo Roll Feeder

Liyane

Feeder Roller kacepetan dhuwur

Liyane

Zigzag NC Servo Feeder

Press feeder dirancang kanggo Feed Strip menyang mesin penet utawa nglereni mesin dawa, feed feedter kita kalebu mesin feeder roller kecepatan tinggi, mesin feeder NC, mesin feeder kacepetan dhuwur, mesin feeder kamera kanthi kacepetan dhuwur, lan liya-liyane.
Biasane, kecepatan mesin feeder NC bisa tekan 0-20m / mnt. Precision luwih apik tinimbang +/- 0.05mm. Lan cocog kanggo kabeh jinis stamping sheet logam.
Mesin feeder NC cocog ing kekandelan 0-3.2mm kabeh dipakani kumparan logam.
Mesin feeder genggeman kanthi kacepetan dhuwur dilengkapi karo mesin pers kacepetan dhuwur kanggo nggawe tombol terminal lan logam.
Mesin feeder kamera berkualitas tinggi dilengkapi karo mesin pers kecepatan tinggi kanggo nggawe laminasi kayata bagean EI lan stator lan rotor.
Mesin feeder pers Mayflay digunakake ing komputer, ponsel, industri mobil, produsen peralatan, aparat lan alat medis, perangkat keras & industri logam lan liya-liyane.
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki