Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Decoiler Straightener > Ketepatan Precision lan Lurus
Layanan Online
Vanessa

Ms. Vanessa

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Ketepatan Precision lan Lurus

Kategori produk dari Ketepatan Precision lan Lurus , kami produsen khusus dari Cina, Ketepatan Precision lan Lurus , Uncoiling lan straightening pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Decoiler level Precision High R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Combo presisi mesin straightener

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Kombo presisi mesin lempeng Decoiler iIntegrated karo uncoiler lan straightener , desain ruang, cocok kanggo pangolahan lembaran logam lancip. Rooller kerja ndhuwur nganggo piranti penyesuaian mikrometer 4 titik, sing cocog kanggo tliti mesin lurus...

China Ketepatan Precision lan Lurus Supplier

Precision Uncoiling lan straightening dirancang kanggo syarat straightening kinerja sing dhuwur, biasane kanggo produk listrik.

Bahan sing dipasang yaiku kooperatif, aluminium, kuningan lan stainless steel lan sapanunggalane.

Bisa ngilangake lan nglurus gulungan lembaran logam saka ambane 50-600mm, lan ketebalan saka 0.1-1.5mm, bobot coil saka 300kg nganti 2000kgs.

Kanthi meksa pneumatik babagan jarak jarak lurus roller lan ndhuwur lan ngisor lan nyetel gear cacing, bisa entuk kinerja straightening tliti kanggo macem-macem jinis bahan sheet logam tipis.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki