Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Lurus Lembar Logam > Lembar Logam Precision
Layanan Online
Vanessa

Ms. Vanessa

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Lembar Logam Precision

Kategori produk dari Lembar Logam Precision , kami produsen khusus dari Cina, Lembar Logam Precision , Precision Straightener pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Lurus logam Lembar Logam R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Mesin leveling tliti sing dhuwur

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Mesin leveling tliti sing dhuwur minangka salah sawijining jinis lurus logam sheet ing pasar minangka presisi leveling sheet sheet. Mesin leveling tliti dhuwur dirancang kanggo komponen elektronik logam sheet, aksesoris ponsel, lan liya-liyane...
Mesin straightener presisi sing dhuwur

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Mesin straightener High Precision minangka salah sawijining jinis straightener sheet logam ing pasar minangka leveling presisi saka sheet sheet. Fitur lan kauntungan Mesin High Precision High Cocog kanggo kekandelan materi: 0.1-0.6mm. Cocog kanggo...

China Lembar Logam Precision Supplier

Mesin straightener sheet logam digunakake kanggo level sheet logam sing ora rata, lan efek ekstrusi saka kekandelan tipis utawa lempung bisa digayuh liwat penggulung ndhuwur lan ngisor, saengga entuk efek lancar. Iki uga diarani leveler. Umum leveler umume munggah 9 lan mudhun 10 potong. Lan sadurunge lan sawise roller transfer. Sisih ndhuwur duwe gagang kanggo nyetel akurasi ketebalan leveling.


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki