Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Decoiler > Pallet Decoiler > Mesin cakram Horisontal otomatis Mesin Uncoiler
Mesin cakram Horisontal otomatis Mesin Uncoiler
  • Mesin cakram Horisontal otomatis Mesin Uncoiler

Mesin cakram Horisontal otomatis Mesin Uncoiler

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Model No.: FU

Function: Uncoiling The Steel Strips

Applications: Pressing Line/Metal Stamping Line, Metal Button, Eyelet And Ternimal Stamping Line

Applicable Coil Width: 0mm-150mm

Appliable Weight: 500-1500kgs

Product Name: Metal Sheet Flat Uncoiler Machine

Applicable Coil Thickness: 0.1-1.0mm

Type: Horizontal Disk Type

Speed: 0-24m/min

Applicable Material: Soft Material, Like Brass, Cooper, Aluminum

Additional Info

Packaging: Woodencase

Produktivitas: 100 sets

Brand: Mayflay

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100 sets

Certificate: CE

Kode HS: 84283920.00

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Product Description

Mesin cakera horisontal otomatis Mesin uncoiler bisa tekan 0-24m / mnt. Lan cocog kanggo materi kurang saka 150mm lebar kaya tembaga, aluminium, kerjasama lan liyane.
Mesin cakram Horisontal otomatis Mesin uncoiler digunakake digunakake kanggo komputer, ponsel, industri mobil, pabrik, peralatan radikal lan instrumen, perangkat keras & industri dll.

Fitur lan kauntungan saka Mesin cakrakan horisontal otomatis Mesin Uncoiler :
Iki bisa nyambut gawe bareng karo strighener.
Kacepetan dhuwur: 24m / min
Ukuran bahan maksimal yaiku 150mm.Setep kanggo kabeh jinis coil otomatis uncoilling, gampang dilakokno.
Cocog kanggo bagean logam, elektron, piranti listrik, dolanan lan bagian otomatis produksi produksi terus.
Mesin rega paling murah, kualitas apik, pangopènan sing paling murah.
Kita bisa ngatur mesin kasebut.
Kanthi frekuensi pangisi lan sensor electrotrace.

Automatic Horizontal disk type Uncoiler Machine
Model FU-500 FU-1000 FU-2000
Max. Coil Width 150 mm
Coil Thickness 0.1 mm - 1.0 mm
Loading Weight 500 kgs 800 kgs 1500 kgs
Max. Loading Height 600 mm

Max. Coil O.D. 800 mm 1000 mm 1200 mm
Feeding Speed 24 m/min
Motor 0.5 HP 1 HP 2 HP
Inverter No Delta, Taiwan

Products Show         

Pallet Type Uncoilers



Kekandelan bahan: 0,1 mm nganti 1.0 mm

Lebar Strip: 0mm nganti 150 mm

Bobot Koil: 500 kg - 1500kgs

Diameter Outer: 1200mm

Kacepetan: 0-24m / min






Application

Mesin cakera horisontal otomatis Mesin uncoiler bisa tekan 0-24m / mnt. Lan cocog kanggo materi kurang saka 150mm lebar kaya tembaga, aluminium, kerjasama lan sapanunggalane, Mesin cakram Horizontal disk Uncoiler Mesin digunakake ing stamping tombol logam lan stamping eyelet lan garis produksi stamping terminal.


1. Logam Tombol Logam, kayata Tombol Jeans, Fastongers Prong Snap, Zipper Puller, Jeans Rivet, Snap Fasteners, Hook lan sapiturute.

2. Baris Stamping Wulu

3. Garis Lambang Terminal

metal button





Konfigurasi garis produksi stamping kacepetan dhuwur
Langkah-1: Mesin Uncoiler Dobel Tanpa Motong otomatis , Nelokake coil lan coil uncoilling.
Langkah-2: S Ketik mesin Straightener, Lurus jalur.
Langkah-3: Mesin Cam Feeder Gampang, Feed coil strips kanggo mesin pers.

Langkah-4: Mesin pencet Cepet Cepet nganggo cetakan, menet menyang produk pungkasan.


Metal Button Stamping Line





Kategori Produk : Decoiler > Pallet Decoiler

Email menyang supplier iki
  • Ms. Vanessa
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki