Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Decoiler > Pallet Decoiler
Layanan Online
Vanessa

Ms. Vanessa

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Pallet Decoiler

Kategori produk dari Pallet Decoiler , kami produsen khusus dari Cina, Pallet Decoiler , Flat Uncoiler Pallet Decoiler pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Flat Strip Pallet Decoiler R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Mesin cakram Horisontal otomatis Mesin Uncoiler

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Mesin cakera horisontal otomatis Mesin uncoiler bisa tekan 0-24m / mnt. Lan cocog kanggo materi kurang saka 150mm lebar kaya tembaga, aluminium, kerjasama lan liyane. Mesin cakram Horisontal otomatis Mesin uncoiler digunakake digunakake kanggo...

China Pallet Decoiler Supplier


Pallet Decoiler yaiku mesin decoiler jinis horisontal, yaiku sing paling gampang lan gampang mbukak kumparan.

Decoiler palet khusus kanggo materi sing sempit alus. Bisa nyedhiyakake sawetara gulungan sing jembaré kurang saka 150mm lan kekandelan kurang saka 1.0mm, total bobote kurang saka 2000kgs ing sawijine wektu, biasane digunakake karo mesin penet kecepatan kanthi dhuwur lan mesin feeder kecepatan sing dhuwur kanggo nggawe stamping terminal, stamping tombol logam, stamping eyelet lan bagian listrik cilik.

Lan kacepetan dipakani bisa nganti 24m / min, lan kauntungan khusus cocog kanggo kabeh jinis diameter jero.

 



Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki