Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Coil Straightener Feeder > Umpan Tukang Kaca Servo
Layanan Online
Vanessa

Ms. Vanessa

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Umpan Tukang Kaca Servo

Kategori produk dari Umpan Tukang Kaca Servo , kami produsen khusus dari Cina, Konsultan Pajak Servo , Pencet straightener-feeder / uncoiler pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Sistem Coil Kompak R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Garis Feed Coil Kompak Kanggo Otomotif Pencet

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Garis MANGSA KOMPAAK UNTUK PRESENSI AUTOMOTIF Garis Daya Coil Kompak Kanggo Bagian Otomotif Pencet nggabungke feeder / straightener karo decoiler powered. Gelung slack dikembangake ing ngisor spindle, nyuda ruang lantai kanthi signifikan tinimbang...
Talian Feed Kompak Servo Feeder Straightener Uncoiler

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

LENGKAP MAKLUMBONG DENGAN SERVO FEEDER STRAIGHTENER UNCOILER Talian Feed Kompak Servo Feeder Straightener Uncoiler gabung karo feeder / straightener kanthi dekoiler sing dikuasai. Gelung slack dikembangake ing ngisor spindle, nyuda ruang lantai...
Uncoiler straightener feeder Equipment Equipment Penanganan Coil

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

UNCOILER STRAIGHTENER FEEDER COIL HANDLING EQUIPMENT Uncoiler straightener feeder Coil Handling Equipment nggabungke feeder / straightener karo decoiler powered. Gelung slack dikembangake ing ngisor spindle, nyuda ruang lantai kanthi signifikan...
Coil straightener feeder Garis stamping Metal

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

TANPA KANGGO GRATIS METAL STAMPING LINE Coil straightener feeder Garis stamping Metal gabung karo feeder / straightener karo decoiler powered. Gelung slack dikembangake ing ngisor spindle, nyuda ruang lantai kanthi signifikan tinimbang puteran slack...
Mesin pakan Servo Compact Coil Line Servo

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

KOLEKSI LENGKAP KOMPAK LINE SERVO STRAIGHTENER FEEDER MACHINE Mesin feeder lurus Kompak Servo gabungan mesin feeder / straightener karo dekoiler sing powered. Gelung slack dikembangake ing ngisor spindle, nyuda ruang lantai kanthi signifikan...
Coil dipakani baris leveler feeder NC kanggo stamping otomatis

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

TANPA BISA LIRIK LENGKAP LENGKAP GAMPANG UNTUK STAMPING AUTO Garis pemanasan Coil feeder leveler gabung karo feeder / straightener karo decoiler powered. Gelung slack dikembangake ing ngisor spindle, nyuda ruang lantai kanthi signifikan tinimbang...
Feeder NC kanggo feeder uncoiler lan straightener

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

NC SERVO FEEDER DENGAN UNCOILER lan STRAIGHTENER Feeder NC karo kompo uncoiler lan straightener gabung karo feeder / straightener karo decoiler sing dikuatake. Gelung slack dikembangake ing ngisor spindle, nyuda ruang lantai kanthi signifikan...
NC Servo Straightener feeder kanggo pad pad stamping

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

FE SERERER SERVO STRAIGHTENER KANGGO KANGGO GRATIS PADS Feeder NC Servo Straightener gabung karo feeder / straightener kanthi decoiler sing kuat. Gelung slack dikembangake ing ngisor spindle, nyuda ruang lantai kanthi signifikan tinimbang puteran...
Decoiler straightener feeder kanggo bahan tegangan sing dhuwur

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

DECO ILER STRA IGHTENER FEEDER MACHINE UNTUK BAHAN TENSILE TINGGI Decoiler Straightener Feeder 3 Ing 1 desain ruang nyimpen mesin gabung karo feeder / straightener karo decoiler powered. Gelung slack dikembangake ing ngisor spindle, nyuda ruang...

China Umpan Tukang Kaca Servo Supplier

Rangkaian Feed Servoen NC Servoen kalebu macem-macem model kinerja garis kumparan coil sing cocog kanggo kabeh jinis pers.

Komponen feeders henerers NC Servo :
Decoiler --- Decoiler dirancang kanggo kumparan kanthi diameter njaba nganti 1200mm. Koil digambar saka ndhuwur ing ndhuwur meja feed engsel. Loading ditangani dening kren utawa tumpukan. Decoiler ditambahi kanthi manual utawa Hidraulik. Koil kasebut ditahan dening roller tekanan pneumatik.
Straightener --- Gulung straightening ngisor mesthekake transportasi coil terus ing mode maju lan uga gulungan gulungan mundur maneh nalika dibalik. Feeder ekstra lan ekstraksi ndhukung kanggo ngolah macem-macem gulungan. Asil lurus sing paling optimal digayuh liwat penyesuaian individu manual rollers straightening. Roller lentur ing baji benang nuli nggawe benang kanthi lancar.

Feed roll --- feed roll, sing maju materi coil ing sisih infeed, ditempelake ing pers kanthi braket caket. Iki ngidini adaptasi fleksibel ing dhuwur feed pers. Iki didorong dening unit drive langsung servo ing roda ngisor. Kaloro gulung feed feed hard chromeplated lan ventilasi cepet saka roller ndhuwur diaktifake kanthi radikal paru-paru.


Peralatan penanganan Coil Mayflay cocog kanggo supplier otomotif Tier 1 lan 2 uga pemasok stamping logam ngladeni pasar sing beda kayata aeroangkasa, peralatan, laut, peralatan pekarangan lan liya-liyane.





Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki