Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Coil Straightener Feeder > Feeder Feeder NC > Sistem Feed Precision Otomatis kanggo Pencet
Sistem Feed Precision Otomatis kanggo Pencet
Sistem Feed Precision Otomatis kanggo Pencet
Sistem Feed Precision Otomatis kanggo Pencet
Sistem Feed Precision Otomatis kanggo Pencet
  • Sistem Feed Precision Otomatis kanggo Pencet
  • Sistem Feed Precision Otomatis kanggo Pencet
  • Sistem Feed Precision Otomatis kanggo Pencet
  • Sistem Feed Precision Otomatis kanggo Pencet

Sistem Feed Precision Otomatis kanggo Pencet

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Applications: Pressing Line/Metal Stamping Line/Forming Line

Product Name: Coil Press Auto NC Servo Roll Feeder Machine

Applicable Coil Width: 20mm-1300mm

Releasing Type: Pneumatic

PLC: Mitsubishi, Japan

Servo Motor: Mitsubishi, Japan

Servo Driver: Mitsubishi, Japan

Touch Screen: WEINVIEW, Taiwan

Function: Feeding The Coil Strips Into The Press Machine

Applicable Coil Thickness: 0.3-3.0mm

Additional Info

Packaging: Woodencase

Produktivitas: 100 sets

Brand: Mayflay

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100 sets

Certificate: CE

Kode HS: 84283920.00

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk


AUTOMATIS PRECI SION NGEDANGKE LAN STEMS UNTUK PRESES



Mayflay nyedhiyakake macem-macem solusi sing kalebu kabeh syarat pasar ing industri pembentuk logam lan industri stamping logam.


Perusahaan kasebut kanthi gedhung keahlian gedung coil kompak otomatis kanggo dekoiler, straightener lan menehi feed kanggo menehi stamping lan mesin shearing lan nyedhiyakake instalasi turnkey lengkap.

Sistem Feed Precision Otomatis kanggo macem-macem meksa kalebu macem-macem model kinerja garis kumparan coil sing cocog kanggo kabeh jinis pers.


Sistem dipakani tliti otomatis kanggo komponen pers:
Decoiler --- Decoiler dirancang kanggo kumparan kanthi diameter njaba nganti 1200mm. Koil digambar saka ndhuwur ing ndhuwur meja feed engsel. Loading ditangani dening kren utawa tumpukan. Decoiler ditambahi kanthi manual utawa Hidraulik. Koil kasebut ditahan dening roller tekanan pneumatik.
Straightener --- Gulung straightening ngisor mesthekake transportasi coil terus ing mode maju lan uga gulungan gulungan mundur maneh nalika dibalik. Feeder ekstra lan ekstraksi ndhukung kanggo ngolah macem-macem gulungan. Asil lurus sing paling optimal digayuh liwat penyesuaian individu manual rollers straightening. Roller lentur ing baji benang nuli nggawe benang kanthi lancar.
Feed roll --- feed roll, sing maju materi coil ing sisih infeed, ditempelake ing pers kanthi braket caket. Iki ngidini adaptasi fleksibel ing dhuwur feed pers. Iki didorong dening unit drive langsung servo ing roda ngisor. Kaloro gulung feed feed hard chromeplated lan ventilasi cepet saka roller ndhuwur diaktifake kanthi radikal paru-paru.


SPESIFIKASI


Sistem Feed Precision Otomatis kanggo Pencet


Model:MFL2
Model MFL2-300 MFL2-400
Stock Width(mm) 50-300 50-300
Stock Thickness(mm) 0.2-3.0 0.2-3.0
Max.Coil Weight(kg) 3000 3000
Max.Coil O.D.(mm) 1200 1200
Coil I.D.(mm) 508 508
Feed Length(mm) ~400* ~400*
Max. Line Speed(m/min) 16-24 16-24
Straightener Rolls(pieces) upper 4/ lower 3 upper 4/ lower 3
Feed Rolls (set) 1 1
Main Motor AC2.0 AC2.0
Mandrel Expansion Manual/hydraulic hydraulic
Unoiler Motor(kw) 1.5 1.5
Power(V) 3 Phase 220V/380V/50HZ 3 Phase 220V/380V/50HZ
Operating Air(Mpa) 0.49 0.49
Straigtening performance
Material Tech-info of thickness & Width MFL2-300 MFL2-400
0.2 300 400
0.4
0.6
0.8
1
1.2
1.4 300
1.6 250 250
2 190 190
2.3 160 160
3 110 100

R emark:

1) Tokoh ing ndhuwur yaiku materi sing nduweni kekuatan ngasilake 24s = 245N / mm², Max. kekuwatan tegangan σb = 392 N / mm²)

2) Spesifikasi kena ganti kanggo perbaikan tanpa kabar.


GAMBAR


COMPACT PRESS FEEDER


APLIKASI



Coil straightener feeder


Sistem Pemangatan tliti otomatis kanggo Presses cocog kanggo stamping mobil, produsen peralatan, alat komputer lan elektronik, perangkat keras lan logam lan saliyane industri.Automotif: Bracket, Damper, Barke Pad, Tie Bar, Elektronik, aksesoris Shell, Frame komputer, Bagean Komputer , Slide Rail of Seat Car, Splash Shield saka awak mobil lan liya-liyane.


STAMPING PARTS


Sistem Feed Precision Otomatis kanggo Pencet Short Space Design digunakake ing pabrik pelanggan.

Iki minangka salah sawijining pelanggan ing Slovenia, padha ngasilake bagean-bagean kerangka komputer kanthi Sistem Pemanasan Ketepasan Otomatis kanggo Pencet .

Kanthi Sistem Yaskawa Servo lan kontrol Mitsubishi PLC, garis pakan bisa nganti akurat kanthi panganan ± 0.15mm.

Coil leveler feeder


Kategori Produk : Coil Straightener Feeder > Feeder Feeder NC

Email menyang supplier iki
  • Ms. Vanessa
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki