Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Coil Straightener Feeder > Feeder Feeder NC > NC Leveler Feeder Kanggo Stamping Peralatan Omah
NC Leveler Feeder Kanggo Stamping Peralatan Omah
NC Leveler Feeder Kanggo Stamping Peralatan Omah
NC Leveler Feeder Kanggo Stamping Peralatan Omah
NC Leveler Feeder Kanggo Stamping Peralatan Omah
NC Leveler Feeder Kanggo Stamping Peralatan Omah
  • NC Leveler Feeder Kanggo Stamping Peralatan Omah
  • NC Leveler Feeder Kanggo Stamping Peralatan Omah
  • NC Leveler Feeder Kanggo Stamping Peralatan Omah
  • NC Leveler Feeder Kanggo Stamping Peralatan Omah
  • NC Leveler Feeder Kanggo Stamping Peralatan Omah

NC Leveler Feeder Kanggo Stamping Peralatan Omah

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Model No.: MFL2

Applications: Pressing Line/Metal Stamping Line/Forming Line

Product Name: Coil Press Auto NC Servo Roll Feeder Machine

Applicable Coil Width: 20mm-1300mm

Releasing Type: Pneumatic

PLC: Mitsubishi, Japan

Servo Motor: Mitsubishi, Japan

Servo Driver: Mitsubishi, Japan

Touch Screen: WEINVIEW, Taiwan

Function: Feeding The Coil Strips Into The Press Machine

Applicable Coil Thickness: 0.3-3.0mm

Additional Info

Packaging: Woodencase

Produktivitas: 100 sets

Brand: Mayflay

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100 sets

Certificate: CE

Kode HS: 84283920.00

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

NC PEMBANGUNAN FE UNERI UNTUK STANING APPL HAN APLIK


Mayflay nyedhiyakake macem-macem solusi sing kalebu kabeh syarat pasar ing industri pembentuk logam lan industri stamping logam.


Iki perusahaan kanthi keahlian gedhung gedung coil kompak kanthi otomatis decoiler, straightener lan menehi panganan kanggo stamping presses lan mesin shearing lan nyedhiyakake instalasi turnkey lengkap.

Macem-macem komponen Pemanasan NC Leveler Kanggo Piranti Tanduran Omah kalebu macem-macem model kanthi garis pangan kumparan coil sing cocog kanggo kabeh jinis pers.


Komponen Mesin Level Leveler NC Kanggo Komponen Stamping Home:
Decoiler --- Decoiler dirancang kanggo kumparan kanthi diameter njaba nganti 1200mm. Koil digambar saka ndhuwur ing ndhuwur meja feed engsel. Loading ditangani dening kren utawa tumpukan. Decoiler ditambahi kanthi manual utawa Hidraulik. Koil kasebut ditahan dening roller tekanan pneumatik.
Straightener --- Gulung straightening ngisor mesthekake transportasi coil terus ing mode maju lan uga gulungan gulungan mundur maneh nalika dibalik. Feeder ekstra lan ekstraksi ndhukung kanggo ngolah macem-macem gulungan. Asil lurus sing paling optimal digayuh liwat penyesuaian individu manual rollers straightening. Roller lentur ing baji benang nuli nggawe benang kanthi lancar.
Feed roll --- feed roll, sing maju materi coil ing sisih infeed, ditempelake ing pers kanthi braket caket. Iki ngidini adaptasi fleksibel ing dhuwur feed pers. Iki didorong dening unit drive langsung servo ing roda ngisor. Kaloro gulung feed feed hard chromeplated lan ventilasi cepet saka roller ndhuwur diaktifake kanthi radikal paru-paru.


SPESIFIKASI


NC Leveler Feeder For Home Appliances Stamping
Model:MFL2
Model MFL2-300 MFL2-400
Stock Width(mm) 50-300 50-300
Stock Thickness(mm) 0.2-3.0 0.2-3.0
Max.Coil Weight(kg) 3000 3000
Max.Coil O.D.(mm) 1200 1200
Coil I.D.(mm) 508 508
Feed Length(mm) ~400* ~400*
Max. Line Speed(m/min) 16-24 16-24
Straightener Rolls(pieces) upper 4/ lower 3 upper 4/ lower 3
Feed Rolls (set) 1 1
Main Motor AC2.0 AC2.0
Mandrel Expansion Manual/hydraulic hydraulic
Unoiler Motor(kw) 1.5 1.5
Power(V) 3 Phase 220V/380V/50HZ 3 Phase 220V/380V/50HZ
Operating Air(Mpa) 0.49 0.49
Straigtening performance
Material Tech-info of thickness & Width MFL2-300 MFL2-400
0.2 300 400
0.4
0.6
0.8
1
1.2
1.4 300
1.6 250 250
2 190 190
2.3 160 160
3 110 100

R emark:

1) Tokoh ing ndhuwur yaiku materi sing nduweni kekuatan ngasilake 24s = 245N / mm², Max. kekuwatan tegangan σb = 392 N / mm²)

2) Spesifikasi kena ganti kanggo perbaikan tanpa kabar.


GAMBAR


COMPACT PRESS FEEDER


APLIKASI



Coil straightener feeder


Feeder Feeder NC cocok kanggo stamping mobil, pabrik perkakas, alat komputer lan elektronik, perangkat keras lan barang logam dll industri.Automotif: Bracket, Damper, Barke Pad, Tie Bar, Elektronik, Aksesoris Shell, Frame Computer, Slide Computer, Slide Rail saka Car Seat, Splash Shield awak mobil lan liya-liyane.


STAMPING PARTS


NC Leveler Feeder Kanggo Stamping Peralatan Omah n Short Space Design digunakake ing pabrik pelanggan.

Iki minangka salah sawijining pelanggan ing Slovenia, padha ngasilake bagean-bagean kerangka komputer kanthi Stamping Leveler Feeder For NC kanggo Level Home .

Kanthi Sistem Yaskawa Servo lan kontrol Mitsubishi PLC, garis pakan bisa nganti akurat kanthi panganan ± 0.15mm.

Coil leveler feeder


Kategori Produk : Coil Straightener Feeder > Feeder Feeder NC

Email menyang supplier iki
  • Ms. Vanessa
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki