Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Coil Straightener Feeder > Feeder Feeder NC
Layanan Online
Vanessa

Ms. Vanessa

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Feeder Feeder NC

Kategori produk dari Feeder Feeder NC , kami produsen khusus dari Cina, Pemakan leveler NC , 3 ing 1 Feeders Lurus pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Bayi straightener feed R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
3 Ing 1 straightener Feeder

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

3 IN 1 STRAI GHTENER PELIMA Mayflay nyedhiyakake macem-macem solusi sing kalebu kabeh syarat pasar ing industri pembentuk logam lan industri stamping logam. Iki perusahaan kanthi keahlian gedhung gedung coil kompak kanthi otomatis decoiler,...
Umpan Tukang Serat NC Servo Kanggo industri otomotif

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

NC SE RVO STRAI GHTENER FE EDERS F utawa INDUSTRI AUTOMOTIVE Mayflay nyedhiyakake macem-macem solusi sing kalebu kabeh syarat pasar ing industri pembentuk logam lan industri stamping logam. Perusahaan kasebut kanthi gedhung keahlian gedung coil...
Coil Straightener Feeder Kanggo Pencet Line Line

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

CO IL STRAIGHTENER FEED ER KANGGO PRESS STA MPING LINE Mayflay nyedhiyakake macem-macem solusi sing kalebu kabeh syarat pasar ing industri pembentuk logam lan industri stamping logam. Perusahaan kasebut kanthi gedhung keahlian gedung coil kompak...
Servo straightener feeder & Decoiler

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

SERVO STRA IGHTENER FEE DER & DE COILER Mayflay nyedhiyakake macem-macem solusi sing kalebu kabeh syarat pasar ing industri pembentuk logam lan industri stamping logam. Iki perusahaan kanthi keahlian gedhung gedung coil kompak kanthi otomatis...
Sistem Feed Precision Otomatis kanggo Pencet

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

AUTOMATIS PRECI SION NGEDANGKE LAN STEMS UNTUK PRESES Mayflay nyedhiyakake macem-macem solusi sing kalebu kabeh syarat pasar ing industri pembentuk logam lan industri stamping logam. Perusahaan kasebut kanthi gedhung keahlian gedung coil kompak...
NC Leveler Feeder Kanggo Stamping Peralatan Omah

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

NC PEMBANGUNAN FE UNERI UNTUK STANING APPL HAN APLIK Mayflay nyedhiyakake macem-macem solusi sing kalebu kabeh syarat pasar ing industri pembentuk logam lan industri stamping logam. Iki perusahaan kanthi keahlian gedhung gedung coil kompak kanthi...
Straightener lan feeders Kanggo komponen logam

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

STRAIGHTENER A ND PAKAI UNTUK KOMPONEN M ETAL Mayflay nyedhiyakake macem-macem solusi sing kalebu kabeh syarat pasar ing industri pembentuk logam lan industri stamping logam. Perusahaan kasebut kanthi gedhung keahlian gedung coil kompak otomatis...
Uncoiler Leveler Feeder kanggo kursi sabuk sabuk

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

UNCOILER LEVEL ER FEEDER UNTUK SEA T BELT BUCKLE STAMPING Mayflay nyedhiyakake macem-macem solusi sing kalebu kabeh syarat pasar ing industri pembentuk logam lan industri stamping logam. Iki perusahaan kanthi keahlian gedhung gedung coil kompak...
Garis feed coil ngudani

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

LAPORAN STR IPS LENGKAP Mayflay nyedhiyakake macem-macem solusi sing kalebu kabeh syarat pasar ing industri pembentuk logam lan industri stamping logam. Iki perusahaan kanthi keahlian gedhung gedung coil kompak kanthi otomatis decoiler, straightener...
NC Feeder Straightener & Uncoiler 3 ing 1

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

NC FEED ER STRAIGHTENER & UNCOI LER 3 IN 1 Mayflay nyedhiyakake macem-macem solusi sing kalebu kabeh syarat pasar ing industri pembentuk logam lan industri stamping logam. Perusahaan kasebut kanthi gedhung keahlian gedung coil kompak otomatis...
Decoiler Cum Pelaras & Servo Feeder

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

DECO ILER CU M STRAIG HTENER & SE RVO FEEDER Mayflay nyedhiyakake macem-macem solusi sing kalebu kabeh syarat pasar ing industri pembentuk logam lan industri stamping logam. Iki perusahaan kanthi keahlian gedhung gedung coil kompak kanthi...
Mbusak Line Lurus Lan kemul

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

MENYANGGALKAN STRAI GHTENING lan BLA NKING LINE Mayflay nyedhiyakake macem-macem solusi sing kalebu kabeh syarat pasar ing industri pembentuk logam lan industri stamping logam. Iki perusahaan kanthi keahlian gedhung gedung coil kompak kanthi...
Pencet feed langsung

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

PR ESS STRAIGHTENER F EEDER Mayflay nyedhiyakake macem-macem solusi sing kalebu kabeh syarat pasar ing industri pembentuk logam lan industri stamping logam. Iki perusahaan kanthi keahlian gedhung gedung coil kompak kanthi otomatis decoiler,...
Punching Press 3 Ing 1 Feeder

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

PUNCHING PRESS 3 IN 1 JATI Mayflay nyedhiyakake macem-macem solusi sing kalebu kabeh syarat pasar ing industri pembentuk logam lan industri stamping logam. Iki perusahaan kanthi keahlian gedhung gedung coil kompak kanthi otomatis decoiler,...
Power Press NC Servo 3 Ing 1 Feeder

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

POWER PR ESS NC SER VO 3 IN 1 FEEDER Mayflay nyedhiyakake macem-macem solusi sing kalebu kabeh syarat pasar ing industri pembentuk logam lan industri stamping logam. Perusahaan kasebut kanthi gedhung keahlian gedung coil kompak otomatis kanggo...
3 Ing 1 Straightener Feeder karo Decoiler

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

3 IN 1 STRAI GHTENER FEED ER DENGAN DE COILER Mayflay nyedhiyakake macem-macem solusi sing kalebu kabeh syarat pasar ing industri pembentuk logam lan industri stamping logam. Perusahaan kasebut kanthi gedhung keahlian gedung coil kompak otomatis...
Strip Metal Uncoiler Feeder

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Strip ME Tal UNCO ILER pakan Mayflay nyedhiyakake macem-macem solusi sing kalebu kabeh syarat pasar ing industri pembentuk logam lan industri stamping logam. Iki perusahaan kanthi keahlian gedhung gedung coil kompak kanthi otomatis decoiler,...
3 Ing 1 straightener & Feeder

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

3 IN STRAIG HTENER & FEEDER Mayflay nyedhiyakake macem-macem solusi sing kalebu kabeh syarat pasar ing industri pembentuk logam lan industri stamping logam. Perusahaan kasebut kanthi gedhung keahlian gedung coil kompak otomatis kanggo dekoiler,...
CNC Straightener Feeder Uncoiler Servo 3 ing 1

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

CNC STRAIGH TENER FEE DER UNCOI LER SERVO 3 IN 1 Mayflay nyedhiyakake macem-macem solusi sing kalebu kabeh syarat pasar ing industri pembentuk logam lan industri stamping logam. Perusahaan kasebut kanthi gedhung keahlian gedung coil kompak otomatis...
Line Pencet otomatis

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

AUTOMA TIC PRE SS LINE Mayflay nyedhiyakake macem-macem solusi sing kalebu kabeh syarat pasar ing industri pembentuk logam lan industri stamping logam. Perusahaan kasebut kanthi gedhung keahlian gedung coil kompak otomatis kanggo dekoiler,...
Mesin leveler uncoiler Servo Feeder

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

SERVO FEE DER UNCO ILER LEV ELER MACHINE Mayflay nyedhiyakake macem-macem solusi sing kalebu kabeh syarat pasar ing industri pembentuk logam lan industri stamping logam. Perusahaan kasebut kanthi gedhung keahlian gedung coil kompak otomatis kanggo...

China Feeder Feeder NC Supplier

Mesin feeder leveler yaiku salah sawijining jinis peralatan penanganan coil, digunakake kanggo uncoiling lan leveling lapisan coil lan dipakani ing mesin pers stamping, mesin pembentuk gulung, mesin lathe CNC, mesin shearing.


Feeder leveler semata-mata ora mung kombinasi uncoiler, straightener, lan feeder, nanging kontrol kendali kanthi integral banget. Stasiun hydraulic, coil car, motor uncoiling, spindle and inverter, straightener part, servo feeder motor disambungake karo sistem modulasi PLC lan dikontrol dening siji layar tutul, sing cukup trep kanggo operator.


Bisa ngatasi baja kekuatan dhuwur lan uga baja normal ing kekandelan sing dhuwur. Bisa ngatasi ketebalan baja nganti 12,0mm coil lebar nganti 1800mm kanthi kinerja straightening tliti kanthi dhuwur. Garis pemanasan baja feeder coiler tepat sing kompak perlu kanggo stamping baja kekuatan dhuwur ing otomotif, konstruksi, aeroangkasa utawa manufaktur alat listrik.


Feeder level feeder gampang diinstal, sing bisa mlebu produksi massal kanthi wektu sing cendhak. Tanpa gelung bahan sing dawa, umume garis kumpul umume biasane ora luwih saka 5m, sawetara model kayata MFL2 mung 2,5m, sing bakal ngirit papan ing ruang stamping. Kanthi komponen inti merek internasional, sistem pelinciran otomatis lan prosedur pamriksa dhewe, garis panganan kumparan kompak duwe tingkat kegagalan sing sithik lan gampang diopeni.


NC machine leveler pakan cocok kanggo stamping automobile, Manufaktur Perkakas, komputer lan komponen elektronik, hardware lan bagean logam etc industri. Bagian Otomotif: Krenjang, Damper, Barke Pad, Tie Bar, Aksesori Listrik, Bagean Shell Printers, Frame Komputer, Slide Rail Seat Car, Splash Shield awak mobil lan liya-liyane.



Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki