Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Decoiler > Daya Tuntun Manual
Layanan Online
Vanessa

Ms. Vanessa

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Daya Tuntun Manual

Kategori produk dari Daya Tuntun Manual , kami produsen khusus dari Cina, Uncoilers & Decoilers , Mesin Uncoiler horisontal pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Decoiler standar R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Mesin Decoiler otomatis

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Decoiler / Mesin Uncoiler Otomatis minangka mesin penanganan materi sing ana ing wiwitan garis proses sing digunakake kanggo nahan lan mbuwang kanthi aman utawa ngeculake jalur baja .Iki saka coil ngirim tali baja kanggo diproses kayata garis...
Mesin Uncoiler Lembar otomatis

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Mesin Uncoiler Lembar Otomatis manual utawa hidraulik bisa dipilih kanggo penyesuaian diameter batin, Ana pilihan sing amba kanggo dipilih gumantung saka jembaré lan bobot kumparan. Operasi: motor Kacepetan panganan bisa nganti 16 m / min Aplikasi:...

China Daya Tuntun Manual Supplier

Dekodiler manual Manual kanggo desain coil logam bobot rendah, ora ana ing wiwitan garis proses sing digunakake kanggo nahan lan aman mbayar utawa ngeculake baja baja , biasane dikonfigurasi nganggo straightener logam sheet, mesin feeder feiler NC lan mesin mesin pers listrik.

Dekoder Manual fotografis bisa uncoiler jalur coil saka ambane 70mm nganti 800mm, saka ketebalan 0.2mm nganti 6mm lan bisa bobot nganti 2ton. Biasane iku cocog kanggo diameter bathi 450-530mm, lan diameteripun 1200mm njaba.

Apa maneh yen kekandelan 3mm, mula nambah lengen tekanan supaya ora nandhang lara amarga operator keluwesan.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki