Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Lurus Lembar Logam
Layanan Online
Vanessa

Ms. Vanessa

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Lurus Lembar Logam

Kategori produk dari Lurus Lembar Logam , kami produsen khusus dari Cina, Lurus Lembar Logam , Coil Straightener pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Logam Lurus R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Lurus Lembar Logam standar

Liyane

Lembar Logam Precision

Liyane

S Lengganan Cepet Cepet Loop

Mesin straightener sheet logam nawakake straightener sing atos lan tliti sing bisa ngolah lebar materi nganti 1500mm, lan bisa diatur kanggo ngatasi kekandelan saham ing antarane 0.1-6.0mm, iki minangka model paling luweh kanggo ngolah kabeh jinis komponen presisi sing mbutuhake kinerja straightening sing luar biasa.
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki