Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Pencet Stamping > Daya Pencet > Mesin Pencet Double Crank Pencet kaping pindho
Mesin Pencet Double Crank Pencet kaping pindho
  • Mesin Pencet Double Crank Pencet kaping pindho

Mesin Pencet Double Crank Pencet kaping pindho

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 30 Dina

Dhasar Info

Model No.: APM

Type: General Punching Machine

Punch Shape: Open Punch

Slider Movement: Single Action

Slider Drive Mechanism: Cam Press

Controlling Mode: CNC

Automatic Grade: Automatic

Power Source: Mechanical Drive

Precision: Normal Precision

Certification: CE, ISO 9001

Condition: New

Additional Info

Packaging: Contaier

Produktivitas: High Quantity

Brand: Mayflay

Transportasi: Ocean,Land

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100 sets

Certificate: CE

Kode HS:  8462991000

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Product Description

Kanthi desain kaku dhuwur ing pigura mesin, awak mesin Power Press dilapisi lembaran baja berkualitas lan diobati kanthi nyingkirake ketegangan, nambah stabilitas lan keandalan presison mesin kasebut.
Saluran geser sing bisa diatur ing 8 gawai, supaya bisa ngolah pocapan kanggo macem-macem mati.
Fungsi mesin pers daya:
1. Tansah pusat transmisi lan pusat mesin kanthi seragam, garansi tliti mencet.
2. Supaya njamin mesin sing mlaku kanthi stabil lan lancar, ngetrapake desain papan simetris kanthi balancer.
3. Ketepatan cetakan nganti 0.1mm, luwih aman, dipercaya lan trep kanggo nyetel.
4. Crank, gear lan connect bar dioksidasi lan gilingan, duwe kinerja mekanik sing komprehensif lan fungsi tahan lama.
5. Gunakake klac / rem sensitif sing dhuwur sensitif lan katup elektromagnetik kembar sing paling anyar, protektor kakehan bisa njamin tliti slider mlaku lan mandeg lan produksi aman mesin.
6. Desain struktural sing cocog, entuk manfaat kanggo produksi otomatis lan nyuda biaya, nambah efisiensi.

7. Prinsip desain lanjut, swara kurang, konsumsi kurang, biaya murah, ngirit energi.

Closed Type double crank Press Machine
Model:APC
Model APM-300T APM-400T APM-500T
Type S H Big tabletop S Small tabletop S S H
Capacity 300 tons 400 tons 500 tons
Stroke 300 mm 170 mm 300 mm 300 mm 350 mm 250 mm
S.P.M. 20-35 30-50 20-30 20-40 15-25 15-35
Tonnage Rating Point 7 mm 3 mm 7 mm 7 mm 12 mm 8 mm
Die Height 550 mm 450 mm 550 mm 550 mm 700 mm 600 mm
Slide Adjust 120 mm 120 mm 150 mm
Slide Area 2400*900 mm 3100*1000 mm 2700*1000 mm 3400*1200 mm 2700*1200 mm
Bolster Area 2500*1000 mm 3200*1000 mm 2700*1100 mm 3400*1200 mm 2700*1200 mm
Slide Opening 900*600 mm 1000*800 mm
Main Motor VS30 * 4 (Kw*P) VS55 * 4 (Kw*P)
Slide Adjustment Device 2 * 4 (Kw*P) 5 * 4 (Kw*P)
Air Presure 6 kg/cm3
Press Dimension 2899*3600*4729 mm 3129*3800*5257 mm 3750*4300*5870








Product Show    

Mechanical Power Press Machine (5)

Aksesoris standar:
Komplek udan & kinerja udan dhuwur
Sudut engkol elektronik dipimpin tampilan
Cepet elektronik dipimpin tampilan
Off / inching / safety / siji stroke / terus
Proteksi kakehan hidrolik
Motor utama (luwes)
Pengesan overrun
Nyurung tangan portable2
Klep solenoid dual
Geser slide otomatis
Indikasi kematian digital (unit0.1mm)
Sistem pelumas otomatis
Gunggunge kontra, 6 digit
Kontrak prasetel, 6 digit
Maintenance counter, 6 digit
Kunci urip, 6 angka
Swara cam puteran elektronik (6 saluran cadang)
Ejector udara 1/2 "saluran siji
Saluran udhara sumber udara 1/2 "loro saluran
Sirkuit deteksi ora kejawab




Warehouse

Mesin penet semi-rampung lan rampung ing gudang.


Power Press machine

Application

Tipe Titik Kapal Kaping Ketutup Ana kanggo kabeh jinis stamping lembaran logam, kalebu bagean perangkat keras, piranti omah, peralatan perabotan, aksesoris motor, aksesoris ponsel, aksesoris komputer lan sapanunggalane.

Auto stamping parts


Konfigurasi baris Ketik Crank Precision Press Tutup Ketutup.
Langkah-1: Mesin straightener Uncoiler, Koil coil lan coil uncoilling lan level Strip.
Langkah-2: Mesin feeder NC, feed coil kanggo mesin pers.
Langkah-3: Ketik Titik Ketep Kaping Pindhah Tertutup nganggo cetakan, tekan produk pungkasan

press line




Kategori Produk : Pencet Stamping > Daya Pencet

Email menyang supplier iki
  • Ms. Vanessa
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki