Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Pencet Stamping > Daya Pencet > Pencet Ketepasan Kaping Keting Simi-Tipe Tipe Krenjang
Pencet Ketepasan Kaping Keting Simi-Tipe Tipe Krenjang
  • Pencet Ketepasan Kaping Keting Simi-Tipe Tipe Krenjang

Pencet Ketepasan Kaping Keting Simi-Tipe Tipe Krenjang

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 30 Dina

Dhasar Info

Model No.: APC

Additional Info

Packaging: Contaier

Produktivitas: High Quantity

Brand: Mayflay

Transportasi: Ocean,Land

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100 sets

Certificate: CE

Kode HS:  8462991000

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Product Description


Simi-Ditutup Tipe Kaping Kaping Keting Simi drive flywheel nganggo motor, nyopir mekanisme rod penghubung crankshaft kanthi klac lan pindah transmisi kanggo mindhah panggeser munggah lan mudhun, lan nggawe cetakan tegangan kanggo mbentuk piring baja. panggeser, dipérang dadi blok geser ing jero lan njaba slider, ing njero blok cet geser utawa mati, ing njaba tekanan geser kanggo nyetak cetakan kanggo coil, meksa tumindak pisanan nalika ujung baja tegang, tumindak blok blok geser jero.
Pencet Kethek Sankat Tutup Simi Digunakake kanggo nutupi, tusuk, mbengkongake lan mbentuk piring baja tipis cilik sing ukurane ukuran lan medium lan bagean die sing maju kanthi cepet. Iki ditondoi kanthi operasi stamping sing terus-terat, dhuwur lan stabilitas.


Kanthi desain rantitas dhuwur ing pigura mesin, Simi-Ditutup Tipe Ganti Kaping pindho Simi dikelas saka sheet baja kualitas lan diobati dening penghapusan ketegangan, nambah stabilitas lan keandalan presiden mesin kasebut.
Saluran geser sing bisa diatur ing 8 gawai, supaya bisa ngolah pocapan kanggo macem-macem mati.
Fungsi mesin pers daya:
1. Kanthi desain optimisasi, nggunakake baja aloi bahan baku, engkol pindho, loro pusat kerja kanthi struktur bar sambungan.
2. Supaya njamin mesin sing mlaku kanthi stabil lan lancar, ngetrapake desain papan simetris kanthi balancer.
3. Ketepatan cetakan nganti 0.1mm, luwih aman, dipercaya lan trep kanggo nyetel.
4. Crank, gear lan connect bar dioksidasi lan gilingan, duwe kinerja mekanik sing komprehensif lan fungsi tahan lama.
5. Gunakake klac / rem sensitif sing dhuwur sensitif lan katup elektromagnetik kembar sing paling anyar, protektor kakehan bisa njamin tliti slider mlaku lan mandeg lan produksi aman mesin.
6. Desain struktural sing cocog, entuk manfaat kanggo produksi otomatis lan nyuda biaya, nambah efisiensi.
7. Prinsip desain lanjut, swara kurang, konsumsi kurang, biaya murah, ngirit energi.

Simi-Closed Type Double Crank Precision Press
Model:APC
Model APC-110T APC-160T APC-200T
Type V H V H V H
Capacity 110 tons 160 tons 200 tons
Stroke 180 mm 110 mm 200 mm 130 mm 250 mm 150 mm
S.P.M. 35-65 50-100 30-55 40-85 25-45 35-70
Tonnage Rating Point 5 mm 3 mm 6 mm 3 mm 6 mm 3 mm
Die Height 400 mm 435 mm 450 mm 485 mm 500 mm 550 mm
Slide Adjust 100 mm 100 mm 120 mm
Slide Area 1400 * 500 * 70 mm 1600 * 550 * 70 mm 1850 * 650 * 95 mm
Bolster Area 1800 * 650 * 130 mm 2000 * 760 * 150 mm 2400 * 840 * 170 mm
Main Motor VS11 * 4 (kw.p) VS15 * 4 (kw.p) VS18.5 * 4 (kw.p)
Air Presure 6 kg/cm3
Press Dimension 1745 * 2000 * 3059 mm 1940 * 2200 * 3709 mm 2235 * 2620 * 3849 mm
Weight 14.2 T 20 T 27.5 T
Die Cushion Area 350mm * 235 mm * 2 groups 410mm * 260 mm * 2 groups 540 mm * 350 mm * 2 groups

Product Show

Mechanical Power Press Machine (3)

Warehouse

Mesin penet semi-rampung lan rampung ing gudang.

Power Press machine


Application

Baris Ketutup Crank Precision Press Simi Tutup cocok kanggo kabeh jinis stamping sheet logam, kalebu bagean perangkat keras, peralatan omah, perabot, aksesoris motor, aksesoris ponsel, aksesoris komputer lan sapanunggalane.

Auto stamping parts


Konfigurasi Pencet Ketet Kaping Kelompok Simi-Ditutup Tipe Simi .
Langkah-1: Mesin straightener Uncoiler, Koil coil lan coil uncoilling lan level Strip.
Langkah-2: Mesin feeder NC, feed coil kanggo mesin pers.
Langkah-3: Ketik Titik Kaping Keting Simi-ditutup kanthi cetakan, menet menyang produk pungkasan

STAMPING LINE




Kategori Produk : Pencet Stamping > Daya Pencet

Email menyang supplier iki
  • Ms. Vanessa
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki