Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Pencet Stamping > Daya Pencet > Mesin Pencet Punch Daya otomatis
Mesin Pencet Punch Daya otomatis
  • Mesin Pencet Punch Daya otomatis

Mesin Pencet Punch Daya otomatis

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 30 Dina

Dhasar Info

Model No.: APA

Additional Info

Packaging: Contaier

Produktivitas: High Quantity

Brand: Mayflay

Transportasi: Ocean,Land

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100 sets

Certificate: CE

Kode HS:  8462991000

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Product Description


Mesin Punch Pencet Daya Otomatis digunakake kanggo nutupi, tusuk, mbengkongake lan mbentuk piring baja tipis cilik sing ukurane ukuran lan medium lan bagean-bagean die sing gedhe banget. Iki ditondoi kanthi operasi stamping sing terus-terat, dhuwur lan stabilitas.


Mesin Punch Press Daya Tuntunan kanthi otomatis nyopir flywheel kanthi motor, nyopir mekanisme rod penghubung crankshaft kanthi klac lan pindah transmisi kanggo mindhah panggeser munggah lan mudhun, lan nggawe cetakan tegangan kanggo nggawe plate baja. menyang blok geser ing jero lan njaba panggeser, ing blok geser drive utawa geser, ing njaba tekanan geser kanggo nyetak cetakan kanggo coil, tekanan rim tumindak pisanan sajrone ujung baja tegang, tumindak blok blok geser maneh.

Kanthi desain rantitas dhuwur ing pigura mesin, Mesin Daya Punch Press otomatis dilapisi lembaran baja berkualitas lan diobati kanthi nyingkirake ketegangan, nambah stabilitas lan keandalan presison mesin kasebut.
Saluran geser sing bisa diatur ing 8 gawai, supaya bisa ngolah pocapan kanggo macem-macem mati.
Fungsi mesin pers daya:
1. Tansah pusat transmisi lan pusat mesin kanthi seragam, garansi tliti mencet.
2. Supaya njamin mesin sing mlaku kanthi stabil lan lancar, ngetrapake desain papan simetris kanthi balancer.
3. Ketepatan cetakan nganti 0.1mm, luwih aman, dipercaya lan trep kanggo nyetel.
4. Crank, gear lan connect bar dioksidasi lan gilingan, duwe kinerja mekanik sing komprehensif lan fungsi tahan lama.
5. Gunakake klac / rem sensitif sing dhuwur sensitif lan katup elektromagnetik kembar sing paling anyar, protektor kakehan bisa njamin tliti slider mlaku lan mandeg lan produksi aman mesin.
6. Desain struktural sing cocog, entuk manfaat kanggo produksi otomatis lan nyuda biaya, nambah efisiensi.
7. Prinsip desain lanjut, swara kurang, konsumsi kurang, biaya murah, ngirit energi.

Automatic sheet metal Power Press Machine
Model:APA
Model APA-60T APA-80T APA-110T APA-160T
Type V H V H V H V H
Capacity 60 tons 80 tons 110 tons 160 tons
Stroke 120 mm 60 mm 150 mm 70 mm 180 mm 80 mm 200 mm 90 mm
S.P.M. 35-90 80-120 35-80 80-120 30-60 60-90 20-50 40-70
(Variable)
S.P.M. (Fixed) 65 50 35
Tonnage Rating Point 4 mm 2 mm 4 mm 2 mm 6 mm 3 mm 6 mm 3 mm
Die Height 310 mm 340 mm 340 mm 380 mm 360 mm 410 mm 460 mm 510 mm
Slide Adjust 75 mm 80 mm 80 mm 100 mm
Slide Area 500 * 360 * 70 mm 560 * 420 * 70 mm 650 * 470 * 80 mm 700 * 550 * 90 mm
Bolster Area 900 * 500 * 80 mm 1000 * 550 * 90 mm 1150 * 600 * 110 mm 1250* 800 * 140 mm
Shank Hole Ф50 mm Ф65 mm
Main Motor VS5.5 * 4 (kw.p) VS7.5 * 4 (kw.p) VS11 * 4 (kw.p) VS15* 4 (kw.p)
Air Pressure 6 kg/cm3
Dimension 1600 * 1000 * 2800 mm 1800 * 1180 * 2800 mm 1900 * 1300 * 3200 mm 2300 * 1400 * 3800 mm
Weight 5.6 T 6.5 T 9.6 T 16 T
Die Cushion Capacity 3.6 T 3.6 T 6.3 T 10 T
Die Cushion Stroke 70 mm 70 mm 80 mm 80 mm
Die Cushion Area 350 * 300 mm 450 * 310 mm 500 * 350 mm 650 * 420 mm

Product Show

Mechanical press machinePOWER PRESS MACHINE

Warehouse

Mesin penet semi-rampung lan rampung ing gudang.

Power Press machine


Application

Baris Power Punch Press otomatis cocog kanggo kabeh jinis stamping sheet logam, kalebu bagean perangkat keras, peralatan omah, perabotan, aksesoris motor, aksesoris ponsel, aksesoris komputer lan sapanunggalane.

atamping parts


Konfigurasi baris Ganti Pencet Pencet Daya Ganti Otomatis .
Langkah-1: Mesin straightener Uncoiler, Koil coil lan coil uncoilling lan level Strip.
Langkah-2: Mesin feeder NC, feed coil kanggo mesin pers.
Langkah-3: Mesin Pencet Daya Utomatic kanthi cetakan, menet menyang produk pungkasan


COil Press Line


Kategori Produk : Pencet Stamping > Daya Pencet

Email menyang supplier iki
  • Ms. Vanessa
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki