Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Pencet Stamping > Daya Pencet > Mesin Pencet Logam Daya otomatis
Mesin Pencet Logam Daya otomatis
Mesin Pencet Logam Daya otomatis
Mesin Pencet Logam Daya otomatis
Mesin Pencet Logam Daya otomatis
  • Mesin Pencet Logam Daya otomatis
  • Mesin Pencet Logam Daya otomatis
  • Mesin Pencet Logam Daya otomatis
  • Mesin Pencet Logam Daya otomatis

Mesin Pencet Logam Daya otomatis

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 30 Dina

Dhasar Info

Model No.: APA-35

Type: General Punching Machine

Punch Shape: Open Punch

Slider Movement: Single Action

Slider Drive Mechanism: Cam Press

Controlling Mode: CNC

Automatic Grade: Automatic

Power Source: Mechanical Drive

Precision: Normal Precision

Certification: CE, ISO 9001

Condition: New

Additional Info

Packaging: Contaier

Produktivitas: High Quantity

Brand: Mayflay

Transportasi: Ocean,Land

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100 sets

Certificate: CE

Kode HS:  8462991000

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Katrangan Product

Mesin pers mesin daya sheet sheet otomatis cocok kanggo kabeh jinis stamping sheet logam, kalebu bagean perangkat keras, piranti omah, peralatan perabotan, aksesoris motor, aksesoris ponsel, aksesoris komputer lan sapanunggalane.

Mesin pers mesin daya sheet sheet otomatis biasane dilengkapi karo mesin straightener decoiler, mesin feeder NC servo lan die maju.

Automatic Sheet metal Power Press Machine
Model:APA-35
Capacity 35 Ton
Model V H
Rated tonnage point 3.2mm 1.6mm
Stroke 70mm 40mm
Stable Speed(Stroke per minute) 40-120SPM 110-180SPM
Speed change(Stroke per minute) 85SPM 85SPM
Die height 220mm 235mm
Bolster area 800*400*70 mm
Slide area 360*250*50 mm
Slide adjustment 55 mm
Shank hole Ф38.1 mm
Main motor(KW*P) VS3.7*4
Slide adjusting device Manual operation
Air pressure(kg/cm2) 6
Press precision GB/JIS first class
Press dimension 1380*900*2400mm
Gross weight(Ton) 3 T
Die cushion capacity(ton) 2.3 T
Stroke of die cushion(mm) 50mm
Effective area of die cushion(mm) 300*230mm

Tampilake Produk

Mechanical Power Press Machine 2



Gudang

Mesin penet semi-rampung lan rampung ing gudang.

Power Press machine

Aplikasi

Konfigurasi garis penet kacepetan dhuwur.
Langkah-1: Mesin straightener Uncoiler, Koil coil lan coil uncoilling lan level Strip.
Langkah-2: Mesin feeder NC, feed coil kanggo mesin pers.
Langkah-3: Mesin penet daya nganggo cetakan, menet menyang produk pungkasan

COil Press Line

Garis penet listrik cocog kanggo kabeh jinis stamping lembaran logam, kalebu bagean perangkat keras, peralatan omah, peralatan perabotan, aksesoris motor, aksesoris ponsel, aksesoris komputer lan sapanunggalane.


atamping parts


Mesin Proses CNC

High speed press machine process

Perusahaan kita seneng ukuran kontrol gedhe lan akeh langkah-langkah kontrol kualitas maju kalebu mesin machining, mesin penggiling, mesin sing boring lan peralatan mesin Lathe lan macem-macem instrumen tes presisi saka Jerman, Jepang lan Taiwan, kanthi akeh lingkungan fisik lan kimia lan tliti tliti mesin jeblugan puas Jepang JIS Kelas 1 standar. Minangka jaminan kanggo mesin nggunakake luwih saka 15 taun ing perawatan sing ati-ati sing cocog.

High speed press machine advantages


Profil Perusahaan

Mayflay Machine didegake ing taun 2010 ing wilayah China lan tanduran luwih saka 15000 sqm, minangka salah sawijining peralatan penanganan coil lan pabrikan produsen mesin Press, luwih saka wolung taun kerjasama karo para pelanggan, kita bisa ngasilake luwih akeh biaya, otomatisasi pers sing luwih awet, lan luwih awet. Perangkat produksi, sing padha karo merek sing diimpor, kita mung padha karo rega rong protelon sanajan luwih murah, ditambah uga kita bisa menehi layanan sawise dodolan sing luwih fleksibel, uga dadi pelanggan milih resistensi kanggo faktor utama produk mekanik.

12









Automatic Sheet metal Power Press Machine
Model:APA-35

Kategori Produk : Pencet Stamping > Daya Pencet

Email menyang supplier iki
  • Ms. Vanessa
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki