Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Pencet Stamping > Daya Pencet > Mesin Pencet Power kanggo stamping sheet logam
Mesin Pencet Power kanggo stamping sheet logam
Mesin Pencet Power kanggo stamping sheet logam
Mesin Pencet Power kanggo stamping sheet logam
Mesin Pencet Power kanggo stamping sheet logam
  • Mesin Pencet Power kanggo stamping sheet logam
  • Mesin Pencet Power kanggo stamping sheet logam
  • Mesin Pencet Power kanggo stamping sheet logam
  • Mesin Pencet Power kanggo stamping sheet logam

Mesin Pencet Power kanggo stamping sheet logam

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 30 Dina

Dhasar Info

Model No.: APA

Type: General Punching Machine

Punch Shape: Open Punch

Slider Movement: Single Action

Slider Drive Mechanism: Cam Press

Controlling Mode: CNC

Automatic Grade: Automatic

Power Source: Mechanical Drive

Precision: Normal Precision

Certification: CE, ISO 9001

Condition: New

Additional Info

Packaging: Contaier

Produktivitas: High Quantity

Brand: Mayflay

Transportasi: Ocean,Land

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100 sets

Certificate: CE

Kode HS:  8462991000

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Product Description

Kanthi desain kaku dhuwur ing pigura mesin, awak mesin Power Press dilapisi lembaran baja berkualitas lan diobati kanthi nyingkirake ketegangan, nambah stabilitas lan keandalan presison mesin kasebut.
Saluran geser sing bisa diatur ing 8 gawai, supaya bisa ngolah pocapan kanggo macem-macem mati.
Fungsi mesin pers daya:
1. Tansah pusat transmisi lan pusat mesin kanthi seragam, garansi tliti mencet.
2. Supaya njamin mesin sing mlaku kanthi stabil lan lancar, ngetrapake desain papan simetris kanthi balancer.
3. Ketepatan cetakan nganti 0.1mm, luwih aman, dipercaya lan trep kanggo nyetel.
4. Crank, gear lan connect bar dioksidasi lan gilingan, duwe kinerja mekanik sing komprehensif lan fungsi tahan lama.
5. Gunakake klac / rem sensitif sing dhuwur sensitif lan katup elektromagnetik kembar sing paling anyar, protektor kakehan bisa njamin tliti slider mlaku lan mandeg lan produksi aman mesin.
6. Desain struktural sing cocog, entuk manfaat kanggo produksi otomatis lan nyuda biaya, nambah efisiensi.

7. Prinsip desain lanjut, swara kurang, konsumsi kurang, biaya murah, ngirit energi.


Power Press machine for metal sheet stamping
Model:APA
Model APA-15T APA-25T APA-35T APA-45T
Type V V H S V H V H
Capacity 15 tons 25 tons 35 tons 45 tons
Stroke 60 mm 70 mm 30 mm 80 mm 70 mm 40 mm 80 mm 50 mm
S.P.M. (Variable) 120-180 60-140 130-200 60-120 40-120 110-180 40-100 110-150
S.P.M. (Fixed) 130
110 110
85 75 75
Tonnage Rating Point 1 mm 3.2 mm 1.6 mm 3.2 mm 3.2 mm 1.6 mm 3.2 mm 1.6 mm
Die Height 200 mm 195 mm 215 mm 195 mm 220 mm 235 mm 250 mm 265 mm
Slide Adjust 50 mm 55 mm 60 mm
Slide Area 300 * 230 * 50 mm 360 * 250 * 50 mm 400 * 300 * 60 mm
Bolster Area 680 * 300 * 70 mm 800 * 400 * 70 mm 850 * 440 * 80 mm
Shank Hole Ф38.1 mm
Main Motor 2.2 * 6 (kw.p) VS3.7 * 4 (kw.p) VS5.5 * 4 (kw.p)
Air Presure 6 kg/cm3
Press Dimension 1236 * 820 *1920 mm 1280 * 850 * 2200 mm 1380 * 900 * 2400 mm 1600 *950 * 2500 mm
Weight 1.8 T 2.1 T 3 T 3.8 T
Die Cushion Capacity N/A 2.3 T
Die Cushion Stroke N/A 50 mm
Die Cushion Area N/A 300 * 230 mm

Product Show

Mechanical Power Press Machine 2 Mechanical press machine

Warehouse

Mesin penet semi-rampung lan rampung ing gudang.

Power Press machine

Application

Garis penet listrik cocog kanggo kabeh jinis stamping lembaran logam, kalebu bagean perangkat keras, peralatan omah, peralatan perabotan, aksesoris motor, aksesoris ponsel, aksesoris komputer lan sapanunggalane.

atamping parts


Konfigurasi garis penet kacepetan dhuwur.
Langkah-1: Mesin straightener Uncoiler, Koil coil lan coil uncoilling lan level Strip.
Langkah-2: Mesin feeder NC, feed coil kanggo mesin pers.
Langkah-3: Mesin penet daya nganggo cetakan, menet menyang produk pungkasan


COil Press Line


Kategori Produk : Pencet Stamping > Daya Pencet

Email menyang supplier iki
  • Ms. Vanessa
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki