Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Pencet Stamping > Daya Pencet
Layanan Online
Vanessa

Ms. Vanessa

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Daya Pencet

Kategori produk dari Daya Pencet , kami produsen khusus dari Cina, Tekan Mesin , Mesin Pencet Daya pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Pencet R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Mesin Pencet Pencet Mesin Langsung sisih Lurus

Brand: Mayflay

Packaging: Contaier

Kemampuan Supply: 100 sets

Kanthi desain kaku dhuwur ing pigura mesin, awak mesin Power Press dilapisi lembaran baja berkualitas lan diobati kanthi nyingkirake ketegangan, nambah stabilitas lan keandalan presison mesin kasebut. Saluran geser sing bisa diatur ing 8 gawai,...
Tekan Mesin Log lan Teknologi Nglereni

Brand: Mayflay

Packaging: Contaier

Kemampuan Supply: 100 sets

Kanthi desain kaku dhuwur ing pigura mesin, awak mesin Power Press dilapisi lembaran baja berkualitas lan diobati kanthi nyingkirake ketegangan, nambah stabilitas lan keandalan presison mesin kasebut. Saluran geser sing bisa diatur ing 8 gawai,...
Mesin Pencet Double Crank Pencet kaping pindho

Brand: Mayflay

Packaging: Contaier

Kemampuan Supply: 100 sets

Kanthi desain kaku dhuwur ing pigura mesin, awak mesin Power Press dilapisi lembaran baja berkualitas lan diobati kanthi nyingkirake ketegangan, nambah stabilitas lan keandalan presison mesin kasebut. Saluran geser sing bisa diatur ing 8 gawai,...
Pencet Ketepasan Kaping Keting Simi-Tipe Tipe Krenjang

Brand: Mayflay

Packaging: Contaier

Kemampuan Supply: 100 sets

Simi-Ditutup Tipe Kaping Kaping Keting Simi drive flywheel nganggo motor, nyopir mekanisme rod penghubung crankshaft kanthi klac lan pindah transmisi kanggo mindhah panggeser munggah lan mudhun, lan nggawe cetakan tegangan kanggo mbentuk piring...
Mesin Pencet Punch Daya otomatis

Brand: Mayflay

Packaging: Contaier

Kemampuan Supply: 100 sets

Mesin Punch Pencet Daya Otomatis digunakake kanggo nutupi, tusuk, mbengkongake lan mbentuk piring baja tipis cilik sing ukurane ukuran lan medium lan bagean-bagean die sing gedhe banget. Iki ditondoi kanthi operasi stamping sing terus-terat, dhuwur...
Pencet Ketel Kaping Kaping Ketutup Tutup

Brand: Mayflay

Packaging: Contaier

Kemampuan Supply: 100 sets

Kanthi desain kaku dhuwur ing pigura mesin, awak mesin Power Press dilapisi lembaran baja berkualitas lan diobati kanthi nyingkirake ketegangan, nambah stabilitas lan keandalan presison mesin kasebut. Saluran geser sing bisa diatur ing 8 gawai,...
Mesin Pencet Logam Daya otomatis

Brand: Mayflay

Packaging: Contaier

Kemampuan Supply: 100 sets

Katrangan Product Mesin pers mesin daya sheet sheet otomatis cocok kanggo kabeh jinis stamping sheet logam, kalebu bagean perangkat keras, piranti omah, peralatan perabotan, aksesoris motor, aksesoris ponsel, aksesoris komputer lan sapanunggalane....
Mesin Pencet Power kanggo stamping sheet logam

Brand: Mayflay

Packaging: Contaier

Kemampuan Supply: 100 sets

Kanthi desain kaku dhuwur ing pigura mesin, awak mesin Power Press dilapisi lembaran baja berkualitas lan diobati kanthi nyingkirake ketegangan, nambah stabilitas lan keandalan presison mesin kasebut. Saluran geser sing bisa diatur ing 8 gawai,...

China Daya Pencet Supplier

Power Presses nyetop flywheel kanthi motor, ngoperasikake mekanisme rod penghubung crankshaft kanthi klac lan pindah transmisi kanggo mindhah panggeser munggah lan mudhun, lan nggeser jamur tegangan kanggo nggawe plate baja. nang lan njaba panggeser, ing jero slider drive pukulan utawa mati, ing njaba tekanan geser kanggo nyetak cetakan kanggo coil, meksa tumindak pisanan nalika pinggiran baja sing tegangan, tumindak blok blok geser maneh.
Daya Pencet digunakake kanggo nutupi, tusuk, mbengkongake lan mbentuk piring baja tipis cilik sing ukurane ukuran lan medium lan bagean-bagean die sing gedhe banget. Iki ditondoi kanthi operasi stamping sing terus-terat, dhuwur lan stabilitas.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki