Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Decoiler Straightener > Hydraulic Decoiler Straightener
Layanan Online
Vanessa

Ms. Vanessa

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Hydraulic Decoiler Straightener

Kategori produk dari Hydraulic Decoiler Straightener , kami produsen khusus dari Cina, Hydraulic Uncoiler Straightener , Logam Hydraulic Uncoiler Straightener pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Auto Hydraulic Uncoiler Straightener R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Coil Reel Decoiler Straightener

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

COIL REEL DECOI LER STRAIGHTENER Coil Reel Decoiler Straightener ana ing desain ruang cendhak sing dirancang kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan sing duwe ruang watesan. Iku pinter lan gampang dipindhah lan nginstal. Coil Reel Decoiler Straightener...
Sheet logam Lembah Decoiler

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

METAL SHEET DEC OILER STRAIGHTENER Logam Sheet Decoiler Straightener ana ing desain ruang cendhak dirancang kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan kanthi papan watesan. Iku pinter lan gampang dipindhah lan nginstal. Decoiler Straightener Lembar Logam...
Mesin Desainer Kompak Kompak

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

KOMPOTEN KOMPOTEN DESI DECOI LER STRAIGHTENER Mesin Decoiler Straightener Compact ana ing desain ruang cendhak dirancang kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan sing duwe ruang watesan. Iku pinter lan gampang dipindhah lan nginstal. Mesin Decoiler...
Gabungan Uncoiler Straightener

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

COMBO UNCOILE R STRAIGHTENER Uncoiler Straightener Gabungan ana ing desain ruang cendhak dirancang kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan sing duwe watesan bathi. Iku pinter lan gampang dipindhah lan nginstal. Uncoiler Straightener Gabungan bisa...
Mesin Plurus Jenis Ketik

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

MESIN JENIS KRADLE JENIS Cradle Type Straightener Machine ana ing desain ruang cendhak dirancang kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan kanthi watesan bathi. Iku pinter lan gampang dipindhah lan nginstal. Mesin Plurus Jenis Tegel bisa uncoiling lan...
Kombinasi Decoiler Straightener

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

MESIN DECO ILER STRAIGHTENER Mesin Decoiler Straghtener ana ing desain ruang cendhak dirancang kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan sing duwe ruang watesan. Iku pinter lan gampang dipindhah lan nginstal. Mesin Straghtener Decoiler bisa uncoiling lan...
Swara Swasta

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

UNCOILER STRAIGHTENER Uncoiler Straightener ana ing desain ruang cendhak dirancang kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan sing duwe ruang watesan. Iku pinter lan gampang dipindhah lan nginstal. Uncoiler Straightener bisa nggawe uncoiling lan...
Mesin Straghtener Hidrolik Uncoiler

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

HYDRAULIC UN COILER ST RAIGHTENER MACHINE Mesin Straghtener Hydraulic Uncliler desain ing desain ruang cendhak dirancang kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan sing duwe ruang watesan. Iku pinter lan gampang dipindhah lan nginstal. Mesin Straghtener...
Komponen Decoiler Straightener

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Kompak DECOILER STR AIGHTENER Kompak Decoiler Cum Straightener ana ing desain ruang cendhak sing dirancang kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan sing duwe ruang watesan. Iku pinter lan gampang dipindhah lan nginstal. Compo Decoiler Cum Straightener...
Bunder Jenis Decoiler Cum Straightener

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

KRADLE TYPE DE COILER CUM STR AIGHTENER Cradle Type Decoiler Cum Straightener ana ing desain ruang cendhak dirancang kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan sing duwe ruang watesan. Iku pinter lan gampang dipindhah lan nginstal. Cradle Type Decoiler Cum...
Mesin Transighter Hidrolik

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

HYDRAULIC DECOI LER STRAIGHTENER MACHINE Direktorat Hydraulic Decoiler ana ing desain ruang cendhak dirancang kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan sing duwe ruang watesan. Iku pinter lan gampang dipindhah lan nginstal. Direktorat Hydraulic Decoiler...
Decoiler Straightener 2 IN 1 Mesin

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Decoiler Straightener 2 IN 1 Mesin cocog kanggo uncoiling lan flating sheet lembaran medium, cocog karo feeder gulung servo NC kanggo garis stamping logam. Sistem kasebut dumadi saka Single Spindle Decoiler bebarengan karo Straightener sing...
Compact Decoiler Cum Straightener

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Kompak Decoiler Cum Straightener cocog kanggo lapisan uncoiling lan lapisan lembar medium medium, kompatibel karo feeder roll servo NC kanggo garis stamping logam. Sistem kasebut dumadi saka Single Spindle Decoiler bebarengan karo Straightener sing...
Combo Decoiler Straightener System

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Combo Decoiler Straightener Sistem cocok kanggo kabeh jinis lurus tanpa lapisan logam, uga kompatibel karo feeder roll servo NC kanggo garis stamping logam. Rod pneumatik (silinder udara) kanthi mencet lan cacing turbin eccentric cara digunakake...
Uncoiler lan Straightener Kanggo Logam Sheet

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Fitur saka Déwan Uncoiler lan Straightener Kanggo Lembaran Logam Lembar - 2 ing 1, Bisa kanthi efektif ngirit ruang Instalasi, nyuda segmen transisi bahan tliti ing proses straightening, banjur bisa nggedhekake pangembangan kinerja mesin. Uncoiler...
Lurus pemecatan tliti tliti dhuwur

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Precision High 2 In 1 Rack Decoiler Straightener Machine Integrasi karo uncoiler lan straightener, nyimpen volume, cocog kanggo kabeh jinis lurus logam tanpa lurus, kompatibel karo feeder roll servo NC kanggo garis stamping logam . Ngatur wektu...
2 IN 1 Padhet Coil Kompak lan Uncoiler

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

2 IN 1 Pelurus Coil Kompak lan Uncoiler nyedhiyakake lurus lurus lan nilai sing paling luweh. Desain modular bisa ngatasi macem-macem lebar materi lan ketebalan kanggo nambah kapabilitas produksi kanggo aplikasi stamping tipis nganti abot. 2 IN 1...

China Hydraulic Decoiler Straightener Supplier

Direktorat Hydraulic Decoiler ana ing desain ruang cendhak dirancang kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan sing duwe ruang watesan.

Iku pinter lan gampang dipindhah lan nginstal.

Bisa ngilangake lan nglurus gulungan lembaran logam saka ambane 70-800mm, lan ketebalan saka 0.5-4.5mm, bobot coil saka 500kg nganti 5000kgs.

Kabinet kendali motor saka materi Gabungan Decoiler Straightener cukup mandhiri, uga nggunakake konverter frekuensi dhewe, tegese bisa nggunakake mesin sing luwih efektif kanggo mesthekake yen ora bakal disebrotake nalika meksa marang pasukan eksternal liyane.

Sistem drive mesin Straightening iku universal transmisi peserta lan pindah, sing efektif saged supaya materi: s karusakan saka rotasi wheel pasif.

Roda straightening nduweni indikator cepet, bisa nemokake poin leveling cepet. Nguatake kekakuan gulung miturut rodha tekanan tekanan lurus, banjur nggawe efek lurus luwih apik.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki