Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Garis Feed Kompak
  • Garis Feed Kompak

Garis Feed Kompak

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Model No.: MAC4-F

Applications: Pressing Line/Metal Stamping Line/Forming Line

Product Name: Coil Press Auto NC Servo Roll Feeder Machine

Releasing Type: Pneumatic

PLC: Mitsubishi, Japan

Servo Motor: Mitsubishi, Japan

Servo Driver: Mitsubishi, Japan

Touch Screen: WEINVIEW, Taiwan

Function: Feeding The Coil Strips Into The Press Machine

Applicable Coil Width: 50mm-1300mm

Applicable Coil Thickness: 0.6-6.0mm

Additional Info

Packaging: Woodencase

Produktivitas: 100 sets

Brand: Mayflay

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100 sets

Certificate: CE

Kode HS: 84283920.00

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Product Description

Garis Feed Kompak ora butuh gelung lan pit amarga kumparan dipasang ing ndhuwur mekanisme leveler lan panganan . Garis kompak duwe akeh kemampuan sing padha karo garis konvensional nanging ngenggoni ruang lantai sing kurang lan, asring, kanthi operasi sing disederhanakake. Malah kanthi ukuran cilik-kurang saka setengah ukuran garis standar-bisa ngatasi bahan sing kandel lan kuwat. Penyimpen-lantai ruangan kasebut bisa ngolah gulungan nganti 20 ton kanthi jembar nganti 1800mm lan ketebalan ing antarane 0.6-6.0mm.

Garis Umpan Kompak sing kompak ora mung nggunakake ruang lantai kanthi efisien, dheweke uga kritis kanggo nurunake tarif kethokan lan ningkatake bagean lan efektifitas peralatan. Amarga Garis Pemanasan Kompak Komplek duwe komponen sing kurang lan materi ora kudu lelungan kaya sing ana ing garis-garis gulungan coil sing dawa, kemungkinan luwih ora ana gangguan sajrone proses stamping lan alat-alat kasebut bakal kurang.


Compact Coil Feed Line
Model:MAC4-F
Specifications
Model MAC4-600F MAC4-800F MAC4-1000F MAC4-1300F MAC4-1400F MAC4-1600F
Material Width(mm) 70-600 70-800 70-1000 70-1300 70-1400 70-1600
Material Thickness(mm) 0.6-6.0 0.6-6.0 0.6-6.0
Max.Coil Weight(kg) 5000 5000 7000 10000 10000 10000
Max.Coil O.D.(mm) 1400 1400 1400
Coil l.D.(mm) 508 508 508
Feed Length(mm) ~500* ~500* ~500*
Max.Line Speed(m/min) 16-24 16-24 16-24
StraightenerRoll (pcs) upper6/lower5 upper6/lower5 upper6/lower5
Feed Roll(pcs) 1 2 2
Main Motor AC7.5 AC11.0 AC11.0 AC11.0 AC15.0 AC22.0
Mandrel Expansion Hydraulic Hydraulic Hydraulic
Reel Motor(kw) 2.2 2.2 3.7 7.5 7.5 7.5
Power(V) 3phase 220V/380V/50HZ 3phase 220V/380V/50HZ 3phase 220V/380V/50HZ
Operating Air(Mpa) 0.49 0.49 0.49

Cathetan:

1) Tokoh ing ndhuwur yaiku materi sing nduweni kekuatan ngasilake 600s = 600N / mm².

2) Spesifikasi kena ganti kanggo perbaikan tanpa kabar.

Products Show

Bagéan sing Terperinci Utama Garis Feed Coil Kompak kaya ing ngisor iki:

1. Mobil Coil --- Daya hidrolik, lumahing tahan
2. Decoiler Mandrel --- Pengembangan Hydraulic, Delta Inverter
3. Tekan Lengan --- Coil kanthi rajutan, ora bubar
4. Watesan Lengan --- Nggoleki coil, ngindhari gumpalan coil
5. Dhukungan Lengan --- Koil dhukungan bantu
6. Inil Coil --- Kanthi lengen ayun sing ndhukung
7. Kabinet Kontrol --- layar layar Weinview
8. Bagian Lurus --- GCr15 baja straightener gulungan
9. Handwheel --- Penyetor nilai lurus
10. Unit Shearing --- Nyukur Hidrolik (Opsional)
11. Unit Lubrication --- Kontrol otomatis, 20L (Opsional)

12. Outlet Bracket --- Dawa laras


Feed SmartSaver Coil Feed Systems

Automatic Nc Servo Straightener Feeder 3 In 1


Application


Stem automobile, manufaktur peralatan, solusi komputer lan elektronik, perangkat keras lan logam dll.



Coil feeding line for MAC3


Bagian Otomotif: Kurung, Damper, Barke Pad, Tie Bar, Aksesori Listrik, Bagean Shell Printers, Frame Komputer, Slide Rail Seat Car, Splash Shield awak mobil lan liya-liyane


Auto stamping parts



Line MAC4 Compact Coil Feed Line digunakake ing pabrik pelanggan.

Garis Feed Coil Kompak kanggo nggawe garis feed sheet coil bracket.

Mesin iki digunakake ing salah sawijining pabrik pelanggan, padha ngasilake komponen U karo Compact Coil Feed Line.

Kanthi Sistem Yaskawa Servo lan kontrol Mitsubishi PLC, garis pakan bisa nganti akurat kanthi panganan ± 0.15mm.

Metal Coil Power Press Nc Servo 3 In 1 Roll Feeder Cum Straightener Decoiler MAC4 (2)

Kategori Produk : Desoiler Straightener Feeder > Garis Feed Coil Daya Tinggi

Email menyang supplier iki
  • Ms. Vanessa
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki