Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Desoiler Straightener Feeder > Garis Feed Coil Daya Tinggi
Layanan Online
Vanessa

Ms. Vanessa

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Garis Feed Coil Daya Tinggi

Kategori produk dari Garis Feed Coil Daya Tinggi , kami produsen khusus dari Cina, Garis Feed Kompak , Garis Pelet Feed Kompak pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Dhekor Level Decoiler R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Sistem feed Coil feed Smart Smart Saver

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Sistem feed Coil feed SmartSaver kanggo materi kekuatan dhuwur dirancang kanggo nggawe keluli tebal kanthi kekuatan tegangan sing luwih dhuwur ing ndhuwur 400Mpa. Dheweke nawakake linuwih proses sanajan kanggo bahan sing paling nuntut. Iki cocog...
Decoiler Straightener Kanthi Servo Feeder Line

Brand: Mayflay

Packaging: Kontaner

Kemampuan Supply: 100 sets

DEC OILER STRAIGH TENER DENGAN SER VO FEEDER L IN E Desoiler Straightener Kanthi desain nyimpen Servo Feeder Line gabung karo feeder / straightener karo decoiler powered. Gelung slack dikembangake ing ngisor spindle, nyuda ruang lantai kanthi...
Decoiler straightener feeder kanggo bagian perangkat keras

Brand: Mayflay

Packaging: Kontaner

Kemampuan Supply: 100 sets

DECO ILER STRAIGHTENER FEEDER UNTUK PENTING HADWARE PENTING Decoiler straightener feeder kanggo perangkat keras desain stamping nyimpen desain gabungan feeder / straightener karo decoiler powered. Gelung slack dikembangake ing ngisor spindle, nyuda...
Pemakan leveler uncoiler otomatis

Brand: Mayflay

Packaging: Kontaner

Kemampuan Supply: 100 sets

AUTO UNC OILER LEV ELER FEEDER Desain nyimpen feed feeder uncoiler otomatis nggabung feeder / straightener karo decoiler powered. Gelung slack dikembangake ing ngisor spindle, nyuda ruang lantai kanthi signifikan tinimbang puteran slack...
Line dipakani Otomatis Line

Brand: Mayflay

Packaging: Kontaner

Kemampuan Supply: 100 sets

AUTO PRE SS LENGKAP LINE Desain nyimpen otomatis Auto Press Feeding Line nggabungke feeder / straightener karo decoiler sing kuat. Gelung slack dikembangake ing ngisor spindle, nyuda ruang lantai kanthi signifikan tinimbang puteran slack...
Loop Control feeder lurus

Brand: Mayflay

Packaging: Kontaner

Kemampuan Supply: 100 sets

LOOP CO NTROL STRA I GHTENER FEEDER Loop Control Desain nyimpen feeder straightight nggabungke feeder / straightener karo decoiler powered. Gelung slack dikembangake ing ngisor spindle, nyuda ruang lantai kanthi signifikan tinimbang puteran slack...
Coil Straightener-Feeder 3 Ing 1

Brand: Mayflay

Packaging: Kontaner

Kemampuan Supply: 100 sets

COIL STR FUNGSI FUNGSI FUNGSI 3 IN 1 Coil Straightener-Feeder 3 Ing desain ruang 1 nggabung karo feeder / straightener karo decoiler sing powered. Gelung slack dikembangake ing ngisor spindle, nyuda ruang lantai kanthi signifikan tinimbang puteran...
Decoiler straightener feeder kanggo bahan tension dhuwur

Brand: Mayflay

Packaging: Kontaner

Kemampuan Supply: 100 sets

DECO ILER FEEDER MAC HINE UNTUK MATERI SENI TEN SENGGANG Pemutus straightener decoiler kanggo desain nyimpen materi ketegangan bahan ketegangan dhuwur gabung karo feeder / straightener karo decoiler sing dikuatake. Gelung slack dikembangake ing...
Mesin feeder Decoiler kanggo bagian stamping otomatis

Brand: Mayflay

Packaging: Kontaner

Kemampuan Supply: 100 sets

DEC OILER FEEDER MACHI NE UNTUK AU UNTUK MENGUTUN STAMPING Mesin feeder Decoiler kanggo bagean otomatis stamping s desain nyimpen jangkep gabung karo feeder / straightener karo decoiler powered. Gelung slack dikembangake ing ngisor spindle, nyuda...
Garis Feed Kompak kanggo stamping bagean otomatis

Brand: Mayflay

Packaging: Kontaner

Kemampuan Supply: 100 sets

Kompak Jambangan Eder LINE FOR AUTO PARTS Stamping Garis feed Kompak kanggo bagean otomatis stamping desain nyimpen gabungan feeder / straightener karo decoiler powered. Gelung slack dikembangake ing ngisor spindle, nyuda ruang lantai kanthi...
Decoiler Straightener Feeder 3 Ing 1 mesin

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

DECO ILER STRA IGHTENER FEEDER MACHINE 3 IN 1 Decoiler Straightener Feeder 3 Ing 1 desain ruang nyimpen mesin gabung karo feeder / straightener karo decoiler powered. Gelung slack dikembangake ing ngisor spindle, nyuda ruang lantai kanthi signifikan...
Otomatis decoiler straightener feeder

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

AUTOMATIK DEC OILER STRAIG HTENER FEEDER Feeder straightener feeder kanggo desain nyimpen ruang stamping otomatis nggabungake feeder / straightener karo decoiler powered. Gelung slack dikembangake ing ngisor spindle, nyuda ruang lantai kanthi...
Coil Feeding Line kanggo stamping otomatis

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

WARNA F EEDING LI NE UNTUK STAMPING AUTO Garis Pemanasan Coil Iki kanggo desain nyimpen ruang stamping otomatis nggabungake feeder / straightener karo decoiler powered. Gelung slack dikembangake ing ngisor spindle, nyuda ruang lantai kanthi...
Garis Feed Pencet Kompak

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Desain nyimpen ruang makan Compact Press Compact Line iki gabung karo feeder / straightener karo decoiler powered. Gelung slack dikembangake ing ngisor spindle, nyuda ruang lantai kanthi signifikan tinimbang puteran slack konvensional. We nawakake...
Garis Feed Coil Kompak

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Garis Umpan Kompak sing dirancang khusus kanggo ngatasi stok coil ing sikil sikil nyimpen. Garis Kompak Compact nggabungake uncoiler bermotor, pelurus / feeder sing dikendali servo lan mobil pipo-loading opsional. Coil-loading ca r ngewangi ngisi...
Garis Feed Kompak

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Garis Feed Kompak ora butuh gelung lan pit amarga kumparan dipasang ing ndhuwur mekanisme leveler lan panganan . Garis kompak duwe akeh kemampuan sing padha karo garis konvensional nanging ngenggoni ruang lantai sing kurang lan, asring, kanthi...
Garis panganan pers pers baja tinggi-kekuatan

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Keluli tebal kanthi kekuatan tegangan sing luwih dhuwur mbutuhake perawatan khusus ing proses penanganan kumparan . Keamanan, umur dawa lan ergonomis dadi luwih penting tinimbang dipangan dinamika. Kajaba iku, kerangka mesin kudu tahan torsi utamane...
Baris dipakani Compact kanthi otomatis

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Baris Pemakanan Kompak Awal otomatis digawe saka rong unit utama: unit feeder-straightener lan unit uncoiler . Loro-lorone mesin kasebut ana ing dhasar panyambung gandheng. Unit feeder-straightener langsung digandhengake karo pers kanthi output...
Power Coil Power Press Nc Servo Roll Feeder

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Rangkaian produk mangertos garis-garis pakan coil lengkap kanthi konvensional uga desain kompak, kanggo panganan bahan kumparan menyang tekanan lan garis profil. Kanthi panjaluk sampeyan, kita wis siyap ngetrenake rencana, pangiriman lan instalasi...
Sistem Compo Decoiler lan Feeder Straighteners Press Press

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Sistem kompak lan Feeder Straightener Press F eed System nawakake kanggo pelanggan sawetara produk lengkap kanggo meh kabeh aplikasi ing stamping logam sheet lan industri logam. Kanthi Komponen Decoiler lan Feeder Straightener Press F eed Sistem,...
Pencet Line Stamping

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Penawaran Ikon Pariwara Press nyedhiyakake kanggo para pelanggan sawetara feed roll lengkap kanggo feed bahan coil menyang mesin pers, sing nyakup panjaluk sing dikarepake. Rangkaian produk mangertos feed nganti ambane bahan maksimal 1800 mm lan...

China Garis Feed Coil Daya Tinggi Supplier

Keluli tebal kanthi kekuatan tegangan luwih gedhe mbutuhake perawatan khusus ing Proses Penanganan Coil . Keamanan, umur dawa lan ergonomis dadi luwih penting tinimbang dipangan dinamika. Kajaba iku, kerangka mesin kudu tahan torsi utamane lan pasukan musim semi sing dhuwur.

Garis Feed Kompak kanggo materia kekuatan dhuwur dirancang kanggo nggawe keluli tebal kanthi kekuatan tegangan sing luwih dhuwur ing ndhuwur 400Mpa. Dheweke nawakake linuwih proses sanajan kanggo bahan sing paling nuntut. Cara kasebut cocog kanggo ngetrapake bagean struktural uga kanggo ngolah bahan kekuatan dhuwur, sanajan ketebalan jalur sing luwih dhuwur. Kanthi sistem Koil Kompak, sampeyan bisa ngolah lebar materi coil saka 400mm nganti 1800mm, ketebalan kumparan saka 0.6-9.0mm, bobot coil nganti 25000kgs.

Biasane mobil Coil, straightener decoiler NC servo feeder 3 ing 1 kombinasi, baris cendhak & nyimpen ruang pabrik.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki