Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Pencet Stamping > H Pencet Cepet Cepet Mesin
Layanan Online
Vanessa

Ms. Vanessa

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

H Pencet Cepet Cepet Mesin

Kategori produk dari H Pencet Cepet Cepet Mesin , kami produsen khusus dari Cina, H Pencet Cepet Cepet Mesin , Mesin Mesin Kanggo Logam pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Pencét Laminasi Motor R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Garis stamping laminasi Motor otomatis

Brand: Mayflay

Packaging: Contaier

Kemampuan Supply: 100 sets

Garis stamping laminasi Motor otomatis minangka teknologi lan proses pangolahan majeng kanggo nggawe stator motor lan rotor motor, ususlly dilengkapi peralatan dipencet kanthi otomatis kaya dek decoiler sirah, mesin gelung santai lan feeder utawa...
Line Liniation Stamping Line

Brand: Mayflay

Packaging: Contaier

Kemampuan Supply: 100 sets

Line Liniation Stamping Line kanggo stator lan rotor kanthi struktur casting grafit Spheroidal kanthi kaku, papat potongan tonggak pandhuan lan desain lengen tembaga. Fitur lan kauntungan saka Line Lamination Stamping Line : 1. Awak mesin yaiku wesi...
Garis penet kacepetan dhuwur kanggo nggawe bagean LED

Brand: Mayflay

Packaging: Contaier

Kemampuan Supply: 100 sets

Garis penet kacepetan dhuwur kanggo nggawe garis stamping LED dilengkapi dilengkapi peralatan dipencet kanthi otomatis kayata dekoiler sirah dobel, mesin gelung santai lan feeder utawa feed feeder Rol server. Fitur lan kauntungan saka baris pencet...
Garis Pencet kanthi kacepetan dhuwur Kanggo Stator lan Rotor

Brand: Mayflay

Packaging: Contaier

Kemampuan Supply: 100 sets

Mesin pencet kacepetan dhuwur kanggo stator lan rotor kanthi struktur casting grafit Spheroidal kanthi kaku, papat potongan tonggok pandhuan lan desain lengan tembaga. Baris Pencet kanthi kacepetan dhuwur Kanggo Stator lan Rotor cocog kanggo...
Mesin pencet kacepetan dhuwur kanggo nggawe eyel

Brand: Mayflay

Packaging: Contaier

Kemampuan Supply: 100 sets

Mesin pencet kacepetan dhuwur kanggo nggawe eyelet digawe saka struktur casting grafit spheroidal kanthi kaku, papat potongan tonggok pandhuan lan desain lengan tembaga. Mesin pencet kacepetan dhuwur kanggo nggawe eyelet cocok kanggo macem-macem...
H Cepet Cepet Cepet pigura kanggo nggawe Terminal

Brand: Mayflay

Packaging: Contaier

Kemampuan Supply: 100 sets

H Frame High Speed ​​Press kanggo nggawe Terminal cocog kanggo macem-macem lapangan, motor, konektor, komputer, ponsel, LED, mobil, bagean logam sing ora tahan lan liya-liyane. H Frame High Speed ​​Press kanggo nggawe Terminal digawe saka struktur...

China H Pencet Cepet Cepet Mesin Supplier

H pigura mesin mesin kacepetan dhuwur nggunakake wesi besi tuang khas terpadu kanthi kaku lan resistensi kejut. Slider kasebut dirancang kanthi pandhuan dawa lan dilengkapi alat ngimbangi geser kanggo njamin operasi sing tepat lan stabil. Kabeh komponen anti-ngagem yaiku sistem peluasan otomatis kanthi otomatis, kayata kekurangan pelumas, pukulan bakal mandheg kanthi otomatis. Sistem kontrol majeng lan prasaja njamin akurasi geser lan mandheg geser. Bisa digunakake kanthi syarat produksi otomatis kanggo nambah efisiensi produksi lan nyuda biaya.

Bingkai H luwih stabil tinimbang mesin pers pigura C

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki