Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Desoiler Straightener Feeder > Peralatan Tangan lan Perangan Coil
Layanan Online
Vanessa

Ms. Vanessa

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Peralatan Tangan lan Perangan Coil

Kategori produk dari Peralatan Tangan lan Perangan Coil , kami produsen khusus dari Cina, Gabungan Garis Feed Coil , Peralatan Logam Lembar Bahan pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Garis Feed Press Kompak R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Garis Coil Kompak Master Master

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Garis coil kompak SpaceMaster kalebu ora dirawat, straightening, lan dipakani cocog kanggo aplikasi bathi . The SpaceMaster Kompak Coil Line Series nggabungke telung fungsi unwinding, Straightening, lan dipakani saka Simpenan coil menyang siji...
Servo Feed karo Straightener

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

SERVO KANGGO BERSIH TANPA STRAIGHTENER Mayflay nyedhiyakake macem-macem solusi sing kalebu kabeh syarat pasar ing industri pembentuk logam lan industri stamping logam. Iki perusahaan kanthi keahlian gedhung gedung coil kompak kanthi otomatis...
Pencet Kompresi Entuk Biasa

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

PRESS roo M NC LEVEL Ler pakan Mayflay nyedhiyakake macem-macem solusi sing kalebu kabeh syarat pasar ing industri pembentuk logam lan industri stamping logam. Perusahaan kasebut kanthi gedhung keahlian gedung coil kompak otomatis kanggo dekoiler,...
4 ing 1 Feeders Lurus

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

4 IN 1 JATI TEMBANG TANPA KANGGO Mayflay nyedhiyakake macem-macem solusi sing kalebu kabeh syarat pasar ing industri pembentuk logam lan industri stamping logam. Perusahaan kasebut kanthi gedhung keahlian gedung coil kompak otomatis kanggo dekoiler,...
3-IN-1 Mesin Feed Pencet

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

3-IN-1 PRE SS FEEDING MCHINE Mayflay nyedhiyakake macem-macem solusi sing kalebu kabeh syarat pasar ing industri pembentuk logam lan industri stamping logam. Iki perusahaan kanthi keahlian gedhung gedung coil kompak kanthi otomatis decoiler,...
Feed Coil - Pelurus

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

KIRI TEMBANG-KAMPUNG Coil Feeders - Straighteners ing desain papan short padha utamané dikembangaké kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan karo ora cukup. Dheweke nawakake linuwih proses sanajan kanggo bahan sing paling nuntut. Cara kasebut cocog kanggo...
Log Presser Coil Straightener Feeder

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

METAL PRESS COIL STRAIGHT ENER FEEDER Logam Coil Press Straightener Feeder ana ing desain ruang cendhak utamane dikembangake kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan sing ora cukup ruang. Dheweke nawakake linuwih proses sanajan kanggo bahan sing paling...
Servo Feeder Uncoiler Leveler

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

SE RVO FE ED ER UNCOI LER LEV ELER Servo pakan Uncoiler Leveler ing desain papan short padha utamané dikembangaké kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan karo ora cukup. Dheweke nawakake linuwih proses sanajan kanggo bahan sing paling nuntut. Cara...
Koil Pemasang Lurus Logam

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

METAL COIL STRAIGHT ENER FEEDER Logam Coil Straightener Feeder ana ing desain ruang cendhak utamane dikembangake kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan sing ora cukup ruang. Dheweke nawakake linuwih proses sanajan kanggo bahan sing paling nuntut. Cara...
Precision 3 Ing 1 Feeder Line

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

PRESENI 3 ING MAKLUMAT Line Precision 3 Ing 1 Feeder Line ana desain ruang cendhak utamane dikembangake kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan sing ora cukup ruang. Dheweke nawakake linuwih proses sanajan kanggo bahan sing paling nuntut. Cara kasebut...
Otomatis Press Servo Feeder

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

AUTOMA TION PRE SS SER VO FEEDER Otomatis Press Servo Feeder ana ing desain ruang cendhak utamane dikembangake kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan sing ora cukup ruang. Dheweke nawakake linuwih proses sanajan kanggo bahan sing paling nuntut. Cara...
Feeder Otomatis 3 Ing 1

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

JAMINAN AUTO 3 IN 1 Feeder Otomatis 3 Ing 1 ana ing desain ruang cendhak utamane dikembangake kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan sing ora cukup ruang. Dheweke nawakake linuwih proses sanajan kanggo bahan sing paling nuntut. Cara kasebut cocog kanggo...
Tukang Kayu Gesang Penggolokan Serong

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

DECO I LER STRAIGH TENERS SERVO R OLL Fusioners Desoilers Straighteners Servo Roll Feeders ana ing desain ruang cendhak utamane dikembangake kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan sing ora cukup ruang. Dheweke nawakake linuwih proses sanajan kanggo...
Straightener Servo Feeder

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

STRAIGHT ENER SER VO FEEDER Straightener Servo Feeder ana ing desain ruang cendhak utamane dikembangake kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan sing ora cukup ruang. Dheweke nawakake linuwih proses sanajan kanggo bahan sing paling nuntut. Cara kasebut...
Baris feed coil kabeh-ing-siji

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Kabeh-IN- SATU COIL FE ED LINE Kabeh-ing-siji baris feed Koil ing desain papan short padha utamané dikembangaké kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan karo ora cukup. Dheweke nawakake linuwih proses sanajan kanggo bahan sing paling nuntut. Cara kasebut...
Decoiler Straightener Servo Feeder

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Decoiler Straightener Servo Feeder ana ing desain ruang cendhak utamane dikembangake kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan sing ora cukup ruang. Dheweke nawakake linuwih proses sanajan kanggo bahan sing paling nuntut. Cara kasebut cocog kanggo...
Garis Tanduran Kompak Kompak

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Garis Tangan Kompak Kompak ing Desain Ruang Pinggang luwih disenengi digunakake ing kasus mung papan cilik sing kasedhiya uga ing kasus bahan ilub sing kurang alus karo alun-alun materi gedhe. Biasane digunakake ing dawa dipakani ukuran ukuran...
3 Ing 1 Precision NC Servo Straightener Feeder

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Garis dipakani Coil ing Desain Spasi Pinggir. Solusi larang regane. 3 ing 1 NC servo sheet sheet coil stamping feeder machine decoiler straightener feeder kanggo komponen sasis mobil produksi Mayflay 3 ing 1 kolom ngarep mobil bagian kaku sistem...
Garis Feed Press Kompak

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Mayflay 3 ing 1 kolom mobil ngarep bagian kaku sistem punching sistem dekoiler straightener lan NC Servo feeder kanggo komponen produksi komponen otomatis 3 ing 1 NC servo sheet sheet coil stamping feeder machine decoiler straightener feeder kanggo...
NC Servo 3 Ing 1 Straightener Feeder Uncoiler

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Garis feed coil Gabungan Mayflay ing desain ruang cendhak utamane dikembangake kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan sing ora cukup ruang. Dheweke nawakake linuwih proses sanajan kanggo bahan sing paling nuntut. Kabeh cocog cocog kanggo nggawe bagian...

China Peralatan Tangan lan Perangan Coil Supplier

Peralatan Pangan lan Penangan Coil dirancang kanggo nggawe bagian stamping sheet sheet lancip .

Noto klasik: Coil dipakani karo Pull-mati Coil decoiler, Straightener karo kacepetan global drive, coil daur ulang lan Servo Roll Feed. Sistem sing cocog kanggo Simpenan sensitif, baris cekak & nyimpen ruang pabrik, kecepatan sing dhuwur utawa prodhuksi dinamis khusus.

Bisa menehi feed coil lebar bahan saka 300mm nganti 800mm kanthi ketebalan coil saka 0.3-3.0mm, bobot coil nganti 3000kgs.

Peralatan Tangan & Coil Ngatur cocog kanggo stamping hardware, peralatan listrik lan stamping peralatan omah, stamping pigura komputer lan sapiturute.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki