Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Decoiler > Decoiler Kepala kaping pindho
Layanan Online
Vanessa

Ms. Vanessa

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Decoiler Kepala kaping pindho

Kategori produk dari Decoiler Kepala kaping pindho , kami produsen khusus dari Cina, Decoiler Kepala kaping pindho , Double Kepala Mini Decoiler pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Baju kaping pindho Kepala Decoiler R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Dobel Kepala Uncoilers Kepala Dobel

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Dobel Kepala Dobel Kepala Dobel kaping pindho kanthi kapasitas ngemot loro-lorone: luwih produktivitas lan luwih ringkes atur wiwitan . Nalika siji arbor wis digunakake, sing liyane njupuk kumparan
garis produksi dhuwur stamping

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Mesin Uncoiler Dobel O-Dobel Otomatis kanthi kapasitas muatan ing sisih loro: luwih produktivitas lan luwih ringkes persiyapan. Nalika siji arbor wis digunakake, sing liyane njupuk kumparan anyar. Lampu Double-Rampung Coil Reel

China Decoiler Kepala kaping pindho Supplier

Tujuan kanggo nyuda wektu kanggo mbukak rol menyang titik paling sithik, jinis decoiler sirah kaping pindho iki nggawa salah sawijining gulung, amarga sing liya bakal ngenteni serep.

Yen rol sing didorong wis rampung, rol serep bakal siyap disambungake menyang driver sajrone wektu sing cendhak. Yen sampeyan nyambungake gulung anyar menyang driver, sampeyan bakal suwe kanggo mbukak gulung ganti liyane. Dekoiler kepala kaping pindho minangka solusi sing cocog kanggo tanduran produksi sing kecepatan produksi lan kelanjutan penting ing manufaktur serial. Dadi biasane diatur karo S daur ulang straightener, kacepetan dhuwur mesin pindah lan H pigura kacepetan dhuwur mesin press, iku: biasané cocok kanggo rotor motor lan stator laminasi stamping.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki