Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Decoiler
Layanan Online
Vanessa

Ms. Vanessa

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Decoiler

Kategori produk dari Decoiler , kami produsen khusus dari Cina, Lawu Koil , Heavy Decoiler pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Metal Decoiler R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Pallet Decoiler

Liyane

Daya Tuntun Manual

Liyane

Decoiler Kepala kaping pindho

Liyane

Hydraulic Heavy Duty Decoiler

Mesin dekoiler materi sing ana ing wiwitan proses proses sing digunakake kanggo nahan lan aman mbayar utawa ngeculake jalur baja. Ngontrol kecepatan lan arah jalur logam minangka uncoiler saka kumparan lan dikirim menyang garis pers kanggo diproses.

Model manual utawa hidraulik bisa dipilih kanggo penyesuaian diameter jero, ana pilihan sing bisa digunakake gumantung saka jembar lan bobot gulungan.

 

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki