Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Desoiler Straightener Feeder
Layanan Online
Vanessa

Ms. Vanessa

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Desoiler Straightener Feeder

Kategori produk dari Desoiler Straightener Feeder , kami produsen khusus dari Cina, Desoiler Straightener Feeder , Feeder Pemotong Lurus Dhewe pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Punch Press Servo Feeder R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Peralatan Tangan lan Perangan Coil

Liyane

Garis Feed Press Kompak

Liyane

Garis dipangan Coil

Liyane

Garis Feed Kompak

Liyane

Garis Feed Coil Daya Tinggi

Liyane

Pencet Sistem Pencet

Mesin feeder decoiler straightener ing desain ruang cendhak utamane dikembangake kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan sing ora cukup ruang. Dheweke nawakake linuwih proses sanajan kanggo bahan sing paling nuntut. Cara kasebut cocog kanggo ngetrapake bagean struktural uga kanggo ngolah bahan kekuatan dhuwur - sanajan kanggo ketebalan jalur sing luwih dhuwur.

Bubar, feeder-Straightener   nganti 2000 mm ambane saham lan kira-kira. Kekandelan 9mm, kumparan ngemot nganti 20tons.

Prinsip-prinsip feeder straightener pakan yaiku Decoiler (Coil Reel) sing nganggo motor terus-terusan mindhah jalur kasebut menyang gelung coil ngisor nyedhiyakake Feeder-Straightener , lan banjur banjur dipotong ing mesin pers listrik .

Mesin feeder decoiler straightener   digunakake digunakake ing stamping metal sheet, industri part otomatis, industri stamping hardware, industri perkakas omah, industri perkakas listrik lan liya-liyane.


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki