Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Desoiler Straightener Feeder > Garis Feed Press Kompak > Pencet Tekan Detik Hidraulik karo Servo Feeder
Pencet Tekan Detik Hidraulik karo Servo Feeder
  • Pencet Tekan Detik Hidraulik karo Servo Feeder

Pencet Tekan Detik Hidraulik karo Servo Feeder

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Model No.: MAC2

Applications: Pressing Line/Metal Stamping Line/Forming Line

Product Name: Coil Press Auto NC Servo Roll Feeder Machine

Applicable Coil Width: 20mm-1300mm

Applicable Coil Thickness: 0.3-3.2mm

Releasing Type: Pneumatic

PLC: Mitsubishi, Japan

Servo Motor: Mitsubishi, Japan

Servo Driver: Mitsubishi, Japan

Touch Screen: WEINVIEW, Taiwan

Function: Feeding The Coil Strips Into The Press Machine

Additional Info

Packaging: Woodencase

Produktivitas: 100 sets

Brand: Mayflay

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100 sets

Certificate: CE

Kode HS: 84283920.00

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Product Description


T kang vastly apik Pencet Dipakani Line Marine Decoiler karo Servo Feede r incorporate fitur anyar, kalebu jembaré materi maksimum 800 mm, lan 11 karya nggulung sing menehi bahan coiled jurusan dhuwure flatness.

Produktivitas ditambah 30% (dibandhingake peralatan konvensional)
Kanthi 11 nggulung kerja, Pencet Hidraulik Decoiler Press Press karo kemampuan Servo Feeder kanggo nyedhiyakake keruwetan unggul sing asale saka 6 ndhuwur lan 5 rol kerja ngisor kanthi diameter 48mm saben, kanthi pangolahan sing diproses kanthi bener.


Press Feeding Line Hydraulic Decoiler with Servo Feeder
Model:MAC2-500
Model MAC2-500
Stock Width(mm) 50-500
Stock Thickness(mm) 0.2-3.2
Max.Coil Weight(kg) 3000
Max.Coil O.D.(mm) 1200
Coil I.D.(mm) 508
Feed Length(mm) ~500*
Max. Line Speed(m/min) 16-24
Straightener Rolls(pieces) upper 6/ lower 5
Feed Rolls (set) 1
Main Motor AC2.9
Mandrel Expansion hydraulic
Unoiler Motor(kw) 1.5
Power(V) 3 Phase 220V/380V/50HZ
Operating Air(Mpa) 0.49
Straigtening performance
Material Tech-info of thickness & Width MAC2-500
0.3 500
0.4
0.6
0.8
1
1.2
1.4
1.6
1.8
2
2.3 300
2.5 230
2.8 150
3.2 110

Tetembungane:

1) Tokoh ing ndhuwur yaiku materi sing nduweni kekuatan ngasilake 24s = 245N / mm², Max. kekuwatan tegangan σb = 392 N / mm²)
2) Spesifikasi kena ganti kanggo perbaikan tanpa kabar.

Products Show

Combined decoiler straightener feeder machine (2)

Application


Stem automobile, manufaktur peralatan, solusi komputer lan elektronik, perangkat keras lan logam dll.



Compact Feed lines


Bagian Otomotif: Kurung, Damper, Barke Pad, Tie Bar, Aksesori Listrik, Bagean Shell Printers, Frame Komputer, Slide Rail Seat Car, Splash Shield awak mobil lan liya-liyane


Stamping press feeding line


MAC2-500 Press Feeding Line Hydraulic Decoiler karo Servo Feeder digunakake ing pabrik pelanggan.


Pencet Detik Hidraulik Decoiler karo Servo Feeder kanggo nutupi garis produksi piring baja.

Iki minangka salah sawijining pelanggan ing Slovenia, padha ngasilake bagean pigura kompater kanthi Press Feeding Line Hydraulic Decoiler karo Servo Feeder .

Kanthi Sistem Yaskawa Servo lan kontrol Mitsubishi PLC, garis pakan bisa nganti akurat kanthi panganan ± 0.15mm.


Uncoiler straightener Feeder machine

MAC2-500 Press Feeding Line Hydraulic Decoiler with Servo Feeder digunakake ing pabrik kita

Automatic Press Line Servo Cnc Feeder With Straightener Coil Handling Equipment MAC1


Kategori Produk : Desoiler Straightener Feeder > Garis Feed Press Kompak

Email menyang supplier iki
  • Ms. Vanessa
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki