Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Pencet lan sistem feed coil
Pencet lan sistem feed coil
Pencet lan sistem feed coil
  • Pencet lan sistem feed coil
  • Pencet lan sistem feed coil
  • Pencet lan sistem feed coil

Pencet lan sistem feed coil

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Model No.: MAC2

Applications: Pressing Line/Metal Stamping Line/Forming Line

Product Name: Coil Press Auto NC Servo Roll Feeder Machine

Applicable Coil Width: 20mm-1300mm

Applicable Coil Thickness: 0.3-3.2mm

Releasing Type: Pneumatic

PLC: Mitsubishi, Japan

Servo Motor: Mitsubishi, Japan

Servo Driver: Mitsubishi, Japan

Touch Screen: WEINVIEW, Taiwan

Function: Feeding The Coil Strips Into The Press Machine

Additional Info

Packaging: Woodencase

Produktivitas: 100 sets

Brand: Mayflay

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100 sets

Certificate: CE

Kode HS: 84283920.00

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Product Description


Range sistem coil feed lan macem-macem kalebu macem-macem model kinerja garis coil sing cocog kanggo kabeh jinis pers.

Sistem Pencet lan coil Komponen:
Decoiler --- Decoiler dirancang kanggo kumparan kanthi diameter njaba nganti 1200mm. Koil digambar saka ndhuwur ing ndhuwur meja feed engsel. Loading ditangani dening kren utawa tumpukan. Decoiler ditambahi kanthi manual utawa Hidraulik. Koil kasebut ditahan dening roller tekanan pneumatik.
Straightener --- Gulung straightening ngisor mesthekake transportasi coil terus ing mode maju lan uga gulungan gulungan mundur maneh nalika dibalik. Feeder ekstra lan ekstraksi ndhukung kanggo ngolah macem-macem gulungan. Asil lurus sing paling optimal digayuh liwat penyesuaian individu manual rollers straightening. Roller lentur ing baji benang nuli nggawe benang kanthi lancar.
Feed roll --- feed roll, sing maju materi coil ing sisih infeed, ditempelake ing pers kanthi braket caket. Iki ngidini adaptasi fleksibel ing dhuwur feed pers. Iki didorong dening unit drive langsung servo ing roda ngisor. Kaloro gulung feed feed hard chromeplated lan ventilasi cepet saka roller ndhuwur diaktifake kanthi radikal paru-paru.


Press and coil feed system
Model: MAC2
Model MAC2-400 MAC2-500 MAC2-600 MAC2-800
Stock Width(mm) 50-400 50-500 50-600 50-800
Stock Thickness(mm) 0.2-3.2 0.2-3.2 0.3-3.2 0.3-3.2
Max.Coil Weight(kg) 3000 3000 3000 5000 5000
Max.Coil O.D.(mm) 1200 1200 1200 1200
Coil I.D.(mm) 508 508 508 508
Feed Length(mm) ~500* ~500* ~500* ~500*
Max. Line Speed(m/min) 16-24 16-24 16-24 16-24
Straightener Rolls(pieces) upper 6/ lower 5 upper 6/ lower 5 upper 6/lower 5 upper 6/lower 5
Feed Rolls (set) 1 1 1 1
Main Motor AC2.9 AC2.9 AC4.4 AC4.4
Mandrel Expansion hydraulic hydraulic hydraulic hydraulic
Unoiler Motor(kw) 1.5 1.5 1.5 2.2 2.2
Power(V) 3 Phase 220V/380V/50HZ 3 Phase 220V/380V/50HZ 3 Phase 220V/380V/50HZ 3 Phase 220V/380V/50HZ
Operating Air(Mpa) 0.49 0.49 0.49 0.49
Straigtening performance
Material Tech-info of thickness & Width MAC2-400 MAC2-500 MAC2-600 MAC2-800
0.3 400 500 600 800
0.4
0.6
0.8
1
1.2
1.4
1.6 470 470
1.8 400 400
2 360 360
2.3 300 300 300 300
2.5 230 230 230 230
2.8 150 150 150 150
3.2 110 110 110 110

Tetembungane:

1) Tokoh ing ndhuwur yaiku materi sing nduweni kekuatan ngasilake 24s = 245N / mm², Max. kekuwatan tegangan σb = 392 N / mm²)

2) Spesifikasi kena ganti kanggo perbaikan tanpa kabar.


Products Show

Decoiler straightener feeder


Application


Stem automobile, manufaktur peralatan, solusi komputer lan elektronik, perangkat keras lan logam dll.



Compact Feed lines


Bagian Otomotif: Kurung, Damper, Barke Pad, Tie Bar, Aksesori Listrik, Bagean Shell Printers, Frame Komputer, Slide Rail Seat Car, Splash Shield awak mobil lan liya-liyane


Stamping press feeding line


MAC2-500 NC Straightener Feeders karo Uncoilers makarya ing pabrik pelanggan.


Ucapan Beneran NC karo Uncoiler kanggo nutupi garis produksi waja.

Iki minangka salah sawijining pelanggan ing Slovenia, padha ngasilake bagean pigura kompater kanthi layanan NC o 3 ing 1 garis makan langsung straightener .

Kanthi Sistem Yaskawa Servo lan kontrol Mitsubishi PLC, garis pakan bisa nganti akurat kanthi panganan ± 0.15mm.


Uncoiler straightener Feeder machine

MAC2-500 NC Straightener Feeders karo Uncoilers ana ing pabrik kita

Automatic Press Line Servo Cnc Feeder With Straightener Coil Handling Equipment MAC1

Kategori Produk : Desoiler Straightener Feeder > Garis Feed Press Kompak

Email menyang supplier iki
  • Ms. Vanessa
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki