Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Desoiler Straightener Feeder > Garis Feed Press Kompak > Servo feeder cum straightener lan Decoiler
Servo feeder cum straightener lan Decoiler
Servo feeder cum straightener lan Decoiler
Servo feeder cum straightener lan Decoiler
Servo feeder cum straightener lan Decoiler
  • Servo feeder cum straightener lan Decoiler
  • Servo feeder cum straightener lan Decoiler
  • Servo feeder cum straightener lan Decoiler
  • Servo feeder cum straightener lan Decoiler

Servo feeder cum straightener lan Decoiler

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Model No.: MAC2-500

Applications: Pressing Line/Metal Stamping Line/Forming Line

Product Name: Coil Press Auto NC Servo Roll Feeder Machine

Applicable Coil Width: 20mm-1300mm

Applicable Coil Thickness: 0.3-3.2mm

Releasing Type: Pneumatic

PLC: Mitsubishi, Japan

Servo Motor: Mitsubishi, Japan

Servo Driver: Mitsubishi, Japan

Touch Screen: WEINVIEW, Taiwan

Function: Feeding The Coil Strips Into The Press Machine

Additional Info

Packaging: Woodencase

Produktivitas: 100 sets

Brand: Mayflay

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100 sets

Certificate: CE

Kode HS: 84283920.00

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Product Description


Data kinerja mesin otomatis servo NC otomatis lan mesin pembuka dekoiler.
Coil Reel nganti 3000kgs
Feeder-Straightener nganti ambane Simpenan 500 mm lan kira-kira. Kekandelan 3.2mm
Maksimal salib bagean. 500 x 2 mm utawa 110 x 3.2 mm


Aplikasi umum:
Efisien nggunakake ruang lantai sing winates
Nangani bagean salib materi sing gedhe lan bobot coil dhuwur w / oa daur ulang dawa
Pangolahan materi kanthi proses medium lan kacepetan siklus penet
Pangolahan bahan kanthi permukaan sing kurang kritis

NC Servo Decoiler Straightener Feeder Machine
Model: MAC2-500
Model MAC2-500
Stock Width(mm) 50-500
Stock Thickness(mm) 0.2-3.2
Max.Coil Weight(kg) 3000
Max.Coil O.D.(mm) 1200
Coil I.D.(mm) 508
Feed Length(mm) ~500*
Max. Line Speed(m/min) 16-24
Straightener Rolls(pieces) upper 6/ lower 5
Feed Rolls (set) 1
Main Motor AC2.9
Mandrel Expansion hydraulic
Unoiler Motor(kw) 1.5
Power(V) 3 Phase 220V/380V/50HZ
Operating Air(Mpa) 0.49
Straigtening performance
Material Tech-info of thickness & Width MAC2-500
0.3 500
0.4
0.6
0.8
1
1.2
1.4
1.6
1.8
2
2.3 300
2.5 230
2.8 150
3.2 110

Tetembungane:

1) Tokoh ing ndhuwur yaiku materi sing nduweni kekuatan ngasilake 24s = 245N / mm², Max. kekuwatan tegangan σb = 392 N / mm²)
2) Spesifikasi kena ganti kanggo perbaikan tanpa kabar.

Products Show

Decoiler straightener feeder


Application


Stem automobile, manufaktur peralatan, solusi komputer lan elektronik, perangkat keras lan logam dll.



Compact Feed lines


Bagian Otomotif: Kurung, Damper, Barke Pad, Tie Bar, Aksesori Listrik, Bagean Shell Printers, Frame Komputer, Slide Rail Seat Car, Splash Shield awak mobil lan liya-liyane


Stamping press feeding line


MAC2-500 NC Straightener Feeders karo Uncoilers makarya ing pabrik pelanggan.


Ucapan Beneran NC karo Uncoiler kanggo nutupi garis produksi waja.

Iki minangka salah sawijining pelanggan ing Slovenia, padha ngasilake bagean pigura kompater kanthi layanan NC o 3 ing 1 garis makan langsung straightener .

Kanthi Sistem Yaskawa Servo lan kontrol Mitsubishi PLC, garis pakan bisa nganti akurat kanthi panganan ± 0.15mm.


Uncoiler straightener Feeder machine

MAC2-500 NC Straightener Feeders karo Uncoilers ana ing pabrik kita

Automatic Press Line Servo Cnc Feeder With Straightener Coil Handling Equipment MAC1


Our Company



Perusahaan Mayflay minangka produsen kualitas tinggi kabeh jinis Peralatan Penanganan Coil lan peralatan dipak Pencet ing China. Pabrikan saka Decoilers, Pelurus lan Servo sing kapisah , lan bisa nyedhiyakake combo 2 ing 1 decoiler lan Straighteners , lan uga garis feed Feed Compact Press sing populer banget sing bakal nyuda ruang lantai lan kanthi dramatis nambah wektu sing sithik ing gulungan tugas abot.


Perusahaan Mayflay wis sinau teknologi Jepang lan nggunakake prinsip standar sing dhuwur ing pemilihan bagean, proses pemasangan lan bagian cadhangan, fokus kanggo ngrancang lan nyedhiyakake solusi Solusi Pipa Coil sing inovatif, lan solusi Line Line otomatis . Mayflay berkembang kanthi teknologi sing apik lan menehi layanan sing cukup. Mayflay nawakake solusi mandeg kanggo ngrampungake masalah kanggo nyepelake lapisan coil menyang pers kanthi lancar, lan nambah produksi kanthi substansial. Saiki, Mayflay minangka perusahaan darmabakti sing nampilake manufaktur fasilitas kanthi reputasi apik, keterampilan profesional, manajemen modern, jaringan penjualan sing ekstensif, lan pemasaran sing apik banget.


Mayflay ora paling apik ing donya, lan regane ora murah. Nanging kita bisa nyedhiyakake produk sing apik kanggo nggayuh kabutuhan lan mbantu sampeyan entuk keuntungan ekonomi sing paling gedhe.


Packing & Delivery


Detail kemasan: Kasus kayu
Rincian Pangiriman: 30-70 workday
Cara pangiriman: pengiriman segara


FAQ


1. Apa sampeyan bakal nyedhiyakake layanan OEM / ODM?
Kita nyedhiyakake layanan OEM kanggo pesaing saka perusahaan Eropa lan perusahaan Janpan.


2. Apa sertifikat sing sampeyan tampa?
Perusahaan kita wis diverifikasi dening ISO9001.We entuk sertifikasi saka CE kanggo produk kasebut.
kalebu mesin Feeder, mesin uncoiler, mesin decoiler, mesin pers kacepetan dhuwur lan liya-liyane


3. Apa wektu pangiriman kanggo mesin kita?

Mesin feed, mesin uncoiler yaiku 1-20 kerja.
Mesin pencet kacepetan dhuwur yaiku 5-35 kerja.
Decoiler straightener feeder 3 ing 1 mesin yaiku 15-65 kerja.
Straightener uncoiler 2 ing 1 mesin yaiku 1-25 latian.
Kadhangkala, mesin kita ana karo stok.


4.Kanggo kontrol kualitas ing perusahaan kasebut?
Kita mriksa mesin miturut standar ISO 9001 lan nyoba mesin sadurunge.
pangiriman lan kita nggawe mesin nganggo peralatan CNC ing pabrik kita. Mesin kita kalebu kualitas sing apik.


Kategori Produk : Desoiler Straightener Feeder > Garis Feed Press Kompak

Email menyang supplier iki
  • Ms. Vanessa
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki