Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Desoiler Straightener Feeder > Garis Feed Press Kompak
Layanan Online
Vanessa

Ms. Vanessa

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Garis Feed Press Kompak

Kategori produk dari Garis Feed Press Kompak , kami produsen khusus dari Cina, Garis Pencet Kompak , Garis Feed Press Kompak pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Feed Press Kompak R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Pencet Tekan Detik Hidraulik karo Servo Feeder

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

T kang vastly apik Pencet Dipakani Line Marine Decoiler karo Servo Feede r incorporate fitur anyar, kalebu jembaré materi maksimum 800 mm, lan 11 karya nggulung sing menehi bahan coiled jurusan dhuwure flatness. Produktivitas ditambah 30%...
Pencet lan sistem feed coil

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Range sistem coil feed lan macem-macem kalebu macem-macem model kinerja garis coil sing cocog kanggo kabeh jinis pers. Sistem Pencet lan coil Komponen: Decoiler --- Decoiler dirancang kanggo kumparan kanthi diameter njaba nganti 1200mm. Koil...
3 ing 1 Gabungan Decoiler lan Feeder Lurus

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Kapabilitas saka servo feeder cum mesin mesin decoiler lan straightener . Kanthi sistem Yaskawa Servo lan kontrol Mitsubishi PLC, garis panganan kompak bisa tekan tliti panganan ± 0,15mm. Bahan sing Cocog: Baja CR, Baja HR, Stainless, Aluminium,...
Otomatis Pencet Otomatis Pencet Otomatis

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Iki mesin IN decoiler stragithener 3 IN 1 otomatis mesin coil hidrolik, kalebu fitur lelungan kanggo Coil Reel kanggo kumparan kumpul coil. Loop antara Coil Reel lan Straightener-Feeder karo pit looping opsional kanggo aplikasi sing luwih cepet...
Servo feeder cum straightener lan Decoiler

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Data kinerja mesin otomatis servo NC otomatis lan mesin pembuka dekoiler. Coil Reel nganti 3000kgs Feeder-Straightener nganti ambane Simpenan 500 mm lan kira-kira. Kekandelan 3.2mm Maksimal salib bagean. 500 x 2 mm utawa 110 x 3.2 mm Aplikasi umum:...
Ucapan Beneran NC karo Uncoiler

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Garis kumparan kompak iki nyedhiyakake beban, cocoiling, straightening lan feed nalika coil nalika mbutuhake 3100mm saka ruang lantai. Amarga materi kasebut lurus ing lawang mlebu pers, ora ana pit looping. Garis dipakani Coil ing Desain Spasi...

China Garis Feed Press Kompak Supplier

Line Compact Press dirancang kanggo ngolah piring medium logam.

Garis feed pers kompak sing jembaré coil saka 400mm nganti 1000mm, ketebalan coil saka 0.3-3.2mm, bobot coil nganti 7000kgs.

Konfigurasi Klasik saka feed pers Kompak : Mobil Coil Hidrolik, kalebu fitur lelungan kanggo Coil Reel kanggo pickil up lan coil . Coil Reel kanthi drive kacepetan variabel kanggo daur tambahan ing antarane decoiler lan Straightener . Digunakake kanggo operasi kanthi lancar sanajan kanthi bobot coil gedhe kanthi kecepatan larik lan dawa   progressions.Various lan motorisasi komponen lan komponen kanggo nambah kapasitas lan tingkat otomatisasi.

Line Compact Press Compact cocog kanggo stamping bagean motor, peralatan listrik lan   stamping peralatan ing omah, pigura komputer, aksesoris kulkas lan perangan penyaman udara lan liya-liyane.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki