Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Garis dipakani kompak kompak kanggo pers
Garis dipakani kompak kompak kanggo pers
Garis dipakani kompak kompak kanggo pers
Garis dipakani kompak kompak kanggo pers
Garis dipakani kompak kompak kanggo pers
  • Garis dipakani kompak kompak kanggo pers
  • Garis dipakani kompak kompak kanggo pers
  • Garis dipakani kompak kompak kanggo pers
  • Garis dipakani kompak kompak kanggo pers
  • Garis dipakani kompak kompak kanggo pers

Garis dipakani kompak kompak kanggo pers

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Applications: Pressing Line/Metal Stamping Line/Forming Line

Product Name: Coil Press Auto NC Servo Roll Feeder Machine

Releasing Type: Pneumatic

PLC: Mitsubishi, Japan

Servo Motor: Mitsubishi, Japan

Servo Driver: Mitsubishi, Japan

Touch Screen: WEINVIEW, Taiwan

Function: Feeding The Coil Strips Into The Press Machine

Applicable Coil Width: 50mm-1300mm

Applicable Coil Thickness: 0.6-6.0mm

Additional Info

Packaging: Woodencase

Produktivitas: 100 sets

Brand: Mayflay

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100 sets

Certificate: CE

Kode HS: 84283920.00

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Kompak KANGAL dipakani LINE FOR STA MPING PRESS


Garis feed press sheet logam minangka proses pembentuk logam sing akeh digunakake kanggo ngasilake bagean kanggo macem-macem industri, kayata stamping otomotif, stamping elektronik lan stamping peralatan lan liya-liyane.

Ing industri stamping sheet logam, kita yakin manawa macem-macem jinis peralatan penanganan kumparan diwenehake dening Mayflay. Garis feed pers kompak yaiku salah sawijining jinis. Ngerteni kerumitan saben peralatan lan kepiye bisa disesuaikan karo bisnis sampeyan bisa mbantu milih perusahaan sing cocog kanggo nyukupi kabutuhan. Kita bisa mbantu sampeyan nemokake peralatan anyar utawa khusus sing dibangun kanggo spesifikasi sing cocog karo panjaluk.

Garis Umpan Kompak Kanthi Kompak kanthi program kontrol PLC yaiku mesin feeder otomatis sing ngisi bahan logam mentah liwat mati progresif saka stamping press. Strip sheet logam dadi feed feeder otomatis sawise wis digawe saka coil lan dilebokake. roller straightener utawa leveler. Umume, daur ulang digawe sadurunge proses stamping supaya tingkat stroke terus-terusan saben menit bisa dipikolehi ing pers stamping.

Pencet kudu nempatake materi kanthi bener ing pati - ngarep menyang mburi, sisih menyang sisih lan alun-alun kanthi alat kasebut. Saliyane iku, uga kudu mindhah jumlah bahan sing cocog menyang alat kasebut. Ing sawetara kasus, kanthi alon-alon kudu nggunakake coil pra-dicet utawa iku mrintahake dhuwur permukaan Koil kualitas kanggo nyegah ngeruk.Us kasebut, roller karet PU saka mesin lurus lan feeder luwih milih nyegah gores ing permukaan logam ..

Piranti utawa die sing terus maju dipasang ing stamping press.Progressive die stamping kasusun saka pirang-pirang stasiun kerja individu, sing saben dina nindakake operasi siji utawa luwih. Bagian kasebut digawa saka stasiun menyang stasiun kanthi jalur stock lan dipotong saka jalur kasebut ing operasi pungkasan.


GAMBAR


3 in 1 feeder machine


APPLICATION


Stem automobile, manufaktur peralatan, solusi komputer lan elektronik, perangkat keras lan logam dll.






Bagian Otomotif: Kurung, Damper, Barke Pad, Tie Bar, Aksesori Listrik, Bagean Shell Printers, Frame Komputer, Slide Rail Seat Car, Splash Shield awak mobil lan liya-liyane


Auto stamping parts





Nc Feeder 3 In 1 With Straightener And Recoiler Uncoiler Straightener Feeder Line


Kategori Produk : Solusi Pencet Pencet lan Peralatan Coil Penanganan > Garis Feed Press Kompak

Email menyang supplier iki
  • Ms. Vanessa
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki