Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Solusi Pencet Pencet lan Peralatan Coil Penanganan > Garis Feed Press Kompak
Layanan Online
Vanessa

Ms. Vanessa

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Garis Feed Press Kompak

Kategori produk dari Garis Feed Press Kompak , kami produsen khusus dari Cina, Garis kumparan kanggo pers servo , CompactFeed feeder-leveler pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Garis gelung CompactFeed R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Garis dipakani kompak kompak kanggo pers

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Kompak KANGAL dipakani LINE FOR STA MPING PRESS Garis feed press sheet logam minangka proses pembentuk logam sing akeh digunakake kanggo ngasilake bagean kanggo macem-macem industri, kayata stamping otomotif, stamping elektronik lan stamping...

China Garis Feed Press Kompak Supplier

Garis Pers feed Coat Pencet kanggo stamping bagean otomatis sawetara mangertos straightener standar kanggo ngilangi gulungan coil uga leveller kanggo syarat straightening sing luwih dhuwur lan straightener presisi kanthi rol straightening convex kanggo syarat kualitas lurus sing paling dhuwur.

Sistem iki dirancang nganti 12,0mm stel kekandelan kanthi bahan kekuatan tegangan sing luwih gedhe sing kudu ditindakake ing kompak. Lebar kerja standar sing kasedhiya paling dhuwur, gumantung saka jinis strighener, udakara 1800 mm.

The Comp act Press Feeding Line ngerteni kombinasi bahan sing ora gelem, straightening lan dipakani kanggo bahan sing abot kanthi mode sing paling efisien.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki