Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Desoiler Straightener Feeder > Garis Feed Kompak > Garis Feed Lengkung Coil
Garis Feed Lengkung Coil
  • Garis Feed Lengkung Coil

Garis Feed Lengkung Coil

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Model No.: MAC4

Applications: Pressing Line/Metal Stamping Line/Forming Line

Product Name: Coil Press Auto NC Servo Roll Feeder Machine

Releasing Type: Pneumatic

PLC: Mitsubishi, Japan

Servo Motor: Mitsubishi, Japan

Servo Driver: Mitsubishi, Japan

Touch Screen: WEINVIEW, Taiwan

Function: Feeding The Coil Strips Into The Press Machine

Applicable Coil Width: 50mm-1300mm

Applicable Coil Thickness: 0.6-6.0mm

Additional Info

Packaging: Woodencase

Produktivitas: 100 sets

Brand: Mayflay

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100 sets

Certificate: CE

Kode HS: 84283920.00

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Product Description

Garis feed coil kompak Mayflay, kanthi mesin decoiler, straightener lan feeder ing siji unit kombinasi. Iki digunakake kanggo nggawe lapisan untu logam saka saham coil, straightening kanggo njaluk flatness dibutuhake lan feed kanggo mencet mesin kanggo proses stamping.Thanks to a well-knit body and advanced mechanical structure, bisa gampang ngatasi stock coil nganti 10tons.D Kanthi YASKAWA servo motor lan drive lan MITSUBISHI PLC, garis pakan bisa nggayuh panganan sing akurat banget ± 0,15mm. Kajaba iku, sistem dahar kompak mung dawane 4,5m, sing bakal ngirit ruang kerja kanggo bengkel pers sampeyan.

Fitur saben bagean garis feed coil kompak

1. Mobil koil mobil otomatis
Angkat kumparan kanthi otomatis menyang mandrel mesin decoiler kanthi mobil coil loading. Lan banjur mandrel bisa nggedhekake lan ngepelake kumparan.
a) Nganggo kapasitas 5T-10T
b) Gerakan munggah lan mudhun mobil koil kanthi silinder hidraulik
c) Gerakan horisontal kanthi motor hidrolik
d) 2 Koil kanthi rajutan, ora bubar

2. Decoiler:

a) Tipe gulungan coil: Kepala tunggal kanthi cantilever
b) Maks. kapasitas loading: 5ton-10ton
c) Jinis ekspansi: Hidrolik
d) Jinis rem: pneumatik, stabil lan aman, uga bisa nduwure sistem listrik
e) Sistem ekspansi hidraulik Mandrel. Stasiun hidraulik nyedhiyakake daya kanggo nyuda silinder hidraulik kanggo nggedhekake & nggambar maneh mandrel kanggo clamp coil utawa ngeculake kumparan.
f) Pencet piranti lengen kanggo nahan lapisan kasebut, nyegah kumparan ngeculke. Luwih luwih, lengen pers sing dilengkapi karo roller PU kanggo nyekel jalur kasebut, ora nganggo permukaan jalur calar.
g) Piranti dhukungan. Dipandu dening silinder hidraulik, digunakake kanggo nuntun lan nyengkuyung, nanging luwih akeh sawetara rol dipasang ing piranti kasebut, lan kabeh penggelek dilapisi krom, lumahing lancar banget, nyegah lumahing bahan sing nggulung.
h) Wates piranti lengen, clamping coil ing arah sing amba, nyegah coil ambruk nalika coil banget sempit. Luwih luwih, jembar antara rong lengen mburi bisa dirancang kanthi ngatur roda manual, jembaré coil 70mm-1000mm.
i) Mesin sing dilengkapi stasiun hidrolik, nyedhiyakake tekanan minyak kanggo ngembang ekspansi mandrel & kontraksi lan silinder hidraulik.
j) Piranti sensor: sistem kontrol gelung mata listrik, stabil, aman lan umur dawa. Kanthi sistem kontrol gelung mata listrik, jalur dhot decoiler kanthi otomatis. (Sampeyan bisa waca gambar ing ngisor iki)

3. Bener-Feeder

a) Struktur: motor Servo didorong, transmisi sabuk serentak, transmisi gear
b) Pit motor lan driver Servo: Yaskawa, Jepang
c) Roller lurus: 9 (sisih ndhuwur 5 / mudhun 4)
d) diameter bolong straight: φ88mm
e) Jiwit roller: 2pcs
f) Ngolah roller: 2pcs

Kabeh bahan roller yaiku GCr15, sawise siram, frekuensi penyebaran frekuensi, kekerasan kasebut yaiku HRC58 ° -60 ° lan banjur polesan tliti.
g) Gear: Bahan sing diadopsi 40Cr. Pusat kasebut diluncurake, untu penyepelatan frekuensi dhuwur lan polesan tepat.
h) Penyesuaian lurus: penyesuaian cacing turbin eksentrik, tampilan indikator dial; Penyesuaian listrik uga diwenehake uga
i) roller clamping ngleboke: 2pcs
j) Tipe rilis: radhang paru-paru
k) Kontrol panganan: entuk sinyal saka encode utawa kothak cam, lan dikontrol dening PLC lan ditampilake ing HMI.
l) roller pandhuan input materi: 1 klompok (penyesuaian manual)
m) Piranti mlebu Coil. Iki dilengkapi roller-dilapis krom lan jalur sing dipandu kanggo ngliwati bagean sing lurus.
n) Piranti lurus. Babagan utamane kanggo mencet lan coil kepala lan ujung kumparan. Biasane, koil sirah curvy, yen tanpa piranti kasebut, materi kasebut angel banget ngliwati bagean sing lurus. Nanging kanthi piranti kasebut, nalika lapisan kasebut banjur nglebokake bagean lurus, piranti flat tip banjur penet lan warata sirah coil lan terus maju menyang piranti kanthi lancar.
o) Handwheel: Operator nyengkeli gagang manual kanggo nyetel akurasi bagean lurus.
p) Outlet kurungan: piranti materi dhukungan. Iki digunakake utamane kanggo nuntun jalur saka straightening part menyang mesin pers.
q) Kothak kontrol. Utamane digunakake nalika kumpul wis rampung lan kudu ngganti kumparan anyar lan ngeculake jalur kasebut sanajan bagian sing lurus ing model manual.
r) HMI. Operator ngoperasikake mesin lan nyetel data ing piranti iki.
s) piranti jacks screw screw cacing. Iki digunakake kanggo nyetel dhuwur ing garis panganan.
t) Jinis pelinciran: pelumas pelumas, pelumas pelumas manual


Compact Coil Feed Lines
Model:MAC4
Model MAC4-400 MAC4-600 MAC4-800 MAC4-1000 MAC4-1300
Stock Width(mm) 70~400 70~600 70~800 70~1000 70~1300
Stock Thickness(mm) 0.6~6.0 0.6~6.0 0.6~6.0 0.6~6.0 0.6~6.0
Max.Coil Weight(kg) 5000 5000 7000 7000 7000
Max.Coil O.D.(mm) 1400 1400 1400 1400 1400
Coil I.D.(mm) 508 508 508 508 508
Feed Length(mm) ~500* ~500* ~500* ~500* ~500*
Max.Line Speed(m/min) 16~24 16~24 16~24 16~24 16~24
Straightener Rolls(piece) upper 4/down 3
Feed Rolls (set) 1 1 1 1 1
Main Motor AC5.5 AC7.5 AC7.5 AC11.0 AC11.0
Mandrel Expansion Hydrauilc Hydrauilc Hydrauilc Hydrauilc Hydrauilc
Reel Motor(kw) 2.2 2.2 3.7 3.7 3.7
Power(v) 3 Phase 220V/380V/50HZ
Operating Air(Mpa) 0.49 0.49 0.49 0.49 0.49






Straightening Performance 
Material Tech-info of thickness & Width MAC4-400 MAC4-600 MAC4-800 MAC4-1000 MAC4-1300
0.6~1.3 400 600 800 1000 1300
2
2.3
2.5 1170
2.8 933 933
3.2 714 714 714
4 457 457 457 457
4.5 361 361 361 361 361
5 293 293 293 293 293
6 203 203 203 203 203

Cathetan:

1) Tokoh ing ndhuwur yaiku materi sing nduweni kekuatan ngasilake 24s = 245N / mm², Max. kekuwatan tegangan σb = 392 N / mm²)

2) Spesifikasi kena ganti kanggo perbaikan tanpa kabar.

Products Show


NC Straightening Roll Feeder Machine


Application


Stem automobile, manufaktur peralatan, solusi komputer lan elektronik, perangkat keras lan logam dll.



Coil feeding line for MAC3


Bagian Otomotif: Kurung, Damper, Barke Pad, Tie Bar, Aksesori Listrik, Bagean Shell Printers, Frame Komputer, Slide Rail Seat Car, Splash Shield awak mobil lan liya-liyane


Auto stamping parts



Garis Umpan Kompak MAC4 digunakake ing pabrik pelanggan.

Garis Feed Coil Kompak kanggo nggawe garis feed sheet coil bracket.

Mesin iki digunakake ing salah sawijining pabrik pelanggan, padha ngasilake komponen U karo Compact Coil Feed Lines.

Kanthi Sistem Yaskawa Servo lan kontrol Mitsubishi PLC, garis pakan bisa nganti akurat kanthi panganan ± 0.15mm.

Nc Feeder 3 In 1 With Straightener And Recoiler Uncoiler Straightener Feeder Line

CNC Servo 3 in 1 Straightener Feeder and Uncoiler



Kategori Produk : Desoiler Straightener Feeder > Garis Feed Kompak

Email menyang supplier iki
  • Ms. Vanessa
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki