Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Desoiler Straightener Feeder > Garis Feed Kompak > Feeder Straightener Mayflay
Feeder Straightener Mayflay
  • Feeder Straightener Mayflay

Feeder Straightener Mayflay

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Model No.: MAC4

Applications: Pressing Line/Metal Stamping Line/Forming Line

Product Name: Coil Press Auto NC Servo Roll Feeder Machine

Releasing Type: Pneumatic

PLC: Mitsubishi, Japan

Servo Motor: Mitsubishi, Japan

Servo Driver: Mitsubishi, Japan

Touch Screen: WEINVIEW, Taiwan

Function: Feeding The Coil Strips Into The Press Machine

Applicable Coil Width: 50mm-1300mm

Applicable Coil Thickness: 0.6-6.0mm

Additional Info

Packaging: Woodencase

Produktivitas: 100 sets

Brand: Mayflay

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100 sets

Certificate: CE

Kode HS: 84283920.00

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Product Description


Decoiler Straightener Feeder cocog kanggo kabeh jinis garis produksi stamping, kayata hardware, kombinasi elektronik, alat, potongan logam, lembar-seng plato, garis stamping electroplating.

Bahan aplikasi Decoiler Straightener Feeder yaiku macem-macem coil logam, kayata baja tahan karat, baja karbon, baja silikon, baja CRC, wesi galvanis, gulungan tembaga, gulungan aluminium lan baja musim semi, lsp.


Tambahan saka Mayflay Decoiler Straightener Feeder

Decoiler

  • Decoiler karo sistem kontrol variabel & loop.
  • 3 utawa 4 manual poto-centering manual ngembang mandrel saka baja lan stabil.
  • Mode rotasi jog saka kothak kontrol utama.
  • Siji Pencet lengen, Koil kanthi rajut, ora bubar.
  • Loro sing matesi lengen, siji tetep ana lan bisa dipindhah, luwes gumantung saka ambane jalur.

Struktur Mayflay Decoiler Straightener Feeder

  • Konstruksi pigura baja kanthi stabil.
  • Gear feed feed roll kanggo njamin feed positif sing ora ana.
  • Kepala Lurus sing dumadi saka 7 nos Roller straightening, 1 Pair of Pitch Roller & 1 Pair of Feeder rollers diwenehake nalika mlebu & metu.
  • Kabeh gulung ndhuwur dhewe diatur karo leadcrews mekanik lan gandheng bevel. Tingkat seng nembus gulung ndhuwur dituduhake dening indikator posisi.
  • Transmisi daya menyang gulungan straightening liyane liwat garan spur tliti.
  • Angkat pelindhung pneumatik saka rol gulung ndhuwur kanthi sinkronisasi karo mesin pembentuk supaya ngidini entri lan poto-intine saka garis kasebut nalika kerja bareng karo piranti sing nganggo pusat otomatis (pelepasan pilot).
  • Exit Majelis Pandhuan Lapisan.

Decoiler Straightener Feeder 
Model:MAC4
Model MAC4-400 MAC4-600 MAC4-800 MAC4-1000 MAC4-1300
Stock Width(mm) 70~400 70~600 70~800 70~1000 70~1300
Stock Thickness(mm) 0.6~6.0 0.6~6.0 0.6~6.0 0.6~6.0 0.6~6.0
Max.Coil Weight(kg) 5000 5000 7000 7000 7000
Max.Coil O.D.(mm) 1400 1400 1400 1400 1400
Coil I.D.(mm) 508 508 508 508 508
Feed Length(mm) ~500* ~500* ~500* ~500* ~500*
Max.Line Speed(m/min) 16~24 16~24 16~24 16~24 16~24
Straightener Rolls(piece) upper 4/down 3
Feed Rolls (set) 1 1 1 1 1
Main Motor AC5.5 AC7.5 AC7.5 AC11.0 AC11.0
Mandrel Expansion Hydrauilc Hydrauilc Hydrauilc Hydrauilc Hydrauilc
Reel Motor(kw) 2.2 2.2 3.7 3.7 3.7
Power(v) 3 Phase 220V/380V/50HZ
Operating Air(Mpa) 0.49 0.49 0.49 0.49 0.49






Straightening Performance 
Material Tech-info of thickness & Width MAC4-400 MAC4-600 MAC4-800 MAC4-1000 MAC4-1300
0.6~1.3 400 600 800 1000 1300
2
2.3
2.5 1170
2.8 933 933
3.2 714 714 714
4 457 457 457 457
4.5 361 361 361 361 361
5 293 293 293 293 293
6 203 203 203 203 203

Cathetan:

1) Tokoh ing ndhuwur yaiku materi sing nduweni kekuatan ngasilake 24s = 245N / mm², Max. kekuwatan tegangan σb = 392 N / mm²)

2) Spesifikasi kena ganti kanggo perbaikan tanpa kabar.

Products Show

Bagéan sing Terperinci Utama Feeder Straightener Feeder kaya ing ngisor iki:

1. Mobil Coil --- Daya hidrolik, lumahing tahan
2. Decoiler Mandrel --- Pengembangan Hydraulic, Delta Inverter
3. Tekan Lengan --- Coil kanthi rajutan, ora bubar
4. Watesan Lengan --- Nggoleki coil, ngindhari gumpalan coil
5. Dhukungan Lengan --- Koil dhukungan bantu
6. Inil Coil --- Kanthi lengen ayun sing ndhukung
7. Kabinet Kontrol --- layar layar Weinview
8. Bagian Lurus --- GCr15 baja straightener gulungan
9. Handwheel --- Penyetor nilai lurus
10. Unit Shearing --- Nyukur Hidrolik (Opsional)
11. Unit Lubrication --- Kontrol otomatis, 20L (Opsional)

12. Outlet Bracket --- Dawa laras

NC Straightening Roll Feeder Machine


Application


Stem automobile, manufaktur peralatan, solusi komputer lan elektronik, perangkat keras lan logam dll.



Coil feeding line for MAC3


Bagian Otomotif: Kurung, Damper, Barke Pad, Tie Bar, Aksesori Listrik, Bagean Shell Printers, Frame Komputer, Slide Rail Seat Car, Splash Shield awak mobil lan liya-liyane


Auto stamping parts



MAC4 Decoiler Straightener Feeder digunakake ing pabrik pelanggan.

Mesin Feeder Pemutus Decoiler kanggo nggawe garis feed sheet coil bracket.

Mesin iki digunakake ing salah sawijining pabrik pelanggan, padha ngasilake bagean U kanthi Mesin Feeder Decoiler Straightener.

Kanthi Sistem Yaskawa Servo lan kontrol Mitsubishi PLC, garis pakan bisa nganti akurat kanthi panganan ± 0.15mm.

Nc Feeder 3 In 1 With Straightener And Recoiler Uncoiler Straightener Feeder Line

CNC Servo 3 in 1 Straightener Feeder and Uncoiler



Kategori Produk : Desoiler Straightener Feeder > Garis Feed Kompak

Email menyang supplier iki
  • Ms. Vanessa
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki