Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Desoiler Straightener Feeder > Garis Feed Kompak > Kompak Decoiler Cum Straightener lan Servo Feeder
Kompak Decoiler Cum Straightener lan Servo Feeder
  • Kompak Decoiler Cum Straightener lan Servo Feeder

Kompak Decoiler Cum Straightener lan Servo Feeder

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Model No.: MAC4

Applications: Pressing Line/Metal Stamping Line/Forming Line

Product Name: Coil Press Auto NC Servo Roll Feeder Machine

Releasing Type: Pneumatic

PLC: Mitsubishi, Japan

Servo Motor: Mitsubishi, Japan

Servo Driver: Mitsubishi, Japan

Touch Screen: WEINVIEW, Taiwan

Function: Feeding The Coil Strips Into The Press Machine

Applicable Coil Width: 50mm-1300mm

Applicable Coil Thickness: 0.6-6.0mm

Additional Info

Packaging: Woodencase

Produktivitas: 100 sets

Brand: Mayflay

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100 sets

Certificate: CE

Kode HS: 84283920.00

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Product Description


Kompak Decoiler Cum Straightener lan Servo Feeder
ing desain ruang cendhak utamane dikembangake kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan. Kompak Decoiler Cum Straightener lan Servo Feeder nggabungake uncoiler bermotor, pelurus / feeder sing dikendali servo lan mobil pipo coil-opsional kabeh dipasang ing sikil nyimpen ruang.


Dheweke nawakake linuwih proses sanajan kanggo bahan sing paling nuntut. Kompak Decoiler Cum Straightener lan Servo Feeder cocog kanggo Pabrik bagean struktural uga kanggo ngolah bahan kekuatan. Kajaba iku, minangka solusi sing cocog kanggo panggunaan ing tanduran kanthi kasedhiya papan sing winates. Program produk kalebu garis coil ing model dhasar sing kinerja dhuwur sing diadaptasi kanggo kabeh jinis pers .


Compact Decoiler Cum Straightener cum Servo Feeder
Model:MAC4
Model MAC4-400 MAC4-600 MAC4-800 MAC4-1000 MAC4-1300
Stock Width(mm) 70~400 70~600 70~800 70~1000 70~1300
Stock Thickness(mm) 0.6~6.0 0.6~6.0 0.6~6.0 0.6~6.0 0.6~6.0
Max.Coil Weight(kg) 5000 5000 7000 7000 7000
Max.Coil O.D.(mm) 1400 1400 1400 1400 1400
Coil I.D.(mm) 508 508 508 508 508
Feed Length(mm) ~500* ~500* ~500* ~500* ~500*
Max.Line Speed(m/min) 16~24 16~24 16~24 16~24 16~24
Straightener Rolls(piece) upper 4/down 3
Feed Rolls (set) 1 1 1 1 1
Main Motor AC5.5 AC7.5 AC7.5 AC11.0 AC11.0
Mandrel Expansion Hydrauilc Hydrauilc Hydrauilc Hydrauilc Hydrauilc
Reel Motor(kw) 2.2 2.2 3.7 3.7 3.7
Power(v) 3 Phase 220V/380V/50HZ
Operating Air(Mpa) 0.49 0.49 0.49 0.49 0.49






Straightening Performance 
Material Tech-info of thickness & Width MAC4-400 MAC4-600 MAC4-800 MAC4-1000 MAC4-1300
0.6~1.3 400 600 800 1000 1300
2
2.3
2.5 1170
2.8 933 933
3.2 714 714 714
4 457 457 457 457
4.5 361 361 361 361 361
5 293 293 293 293 293
6 203 203 203 203 203

Cathetan:

1) Tokoh ing ndhuwur yaiku materi sing nduweni kekuatan ngasilake 24s = 245N / mm², Max. kekuwatan tegangan σb = 392 N / mm²)

2) Spesifikasi kena ganti kanggo perbaikan tanpa kabar.

Products Show

Bagean utama Detailed saka Compact Decoiler Cum Straightener lan Servo Feeder kaya ing ngisor iki:

1. Mobil Coil --- Daya hidrolik, lumahing tahan
2. Decoiler Mandrel --- Pengembangan Hydraulic, Delta Inverter
3. Tekan Lengan --- Coil kanthi rajutan, ora bubar
4. Watesan Lengan --- Nggoleki coil, ngindhari gumpalan coil
5. Dhukungan Lengan --- Koil dhukungan bantu
6. Inil Coil --- Kanthi lengen ayun sing ndhukung
7. Kabinet Kontrol --- layar layar Weinview
8. Bagian Lurus --- GCr15 baja straightener gulungan
9. Handwheel --- Penyetor nilai lurus
10. Unit Shearing --- Nyukur Hidrolik (Opsional)
11. Unit Lubrication --- Kontrol otomatis, 20L (Opsional)

12. Outlet Bracket --- Dawa laras

NC Straightening Roll Feeder Machine


Application


Stem automobile, manufaktur peralatan, solusi komputer lan elektronik, perangkat keras lan logam dll.



Coil feeding line for MAC3


Bagian Otomotif: Kurung, Damper, Barke Pad, Tie Bar, Aksesori Listrik, Bagean Shell Printers, Frame Komputer, Slide Rail Seat Car, Splash Shield awak mobil lan liya-liyane


Auto stamping parts



MAC4 Kompak Decoiler Cum Straightener lan Servo Feeder digunakake ing pabrik pelanggan.

Kompak Decoiler Cum Straightener lan Servo Feeder kanggo nggawe garis feed sheet coil bracket.

Mesin iki digunakake ing salah sawijining pabrik pelanggan, padha ngasilake bagian U kanthi Compact Decoiler Cum Straightener lan Servo Feeder.

Kanthi Sistem Yaskawa Servo lan kontrol Mitsubishi PLC, garis pakan bisa nganti akurat kanthi panganan ± 0.15mm.

Nc Feeder 3 In 1 With Straightener And Recoiler Uncoiler Straightener Feeder Line

CNC Servo 3 in 1 Straightener Feeder and Uncoiler

Kategori Produk : Desoiler Straightener Feeder > Garis Feed Kompak

Email menyang supplier iki
  • Ms. Vanessa
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki