Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Desoiler Straightener Feeder > Garis Feed Kompak > Otomatis Pencet Line Servo CNC Feeder karo Straightener
Otomatis Pencet Line Servo CNC Feeder karo Straightener
Otomatis Pencet Line Servo CNC Feeder karo Straightener
  • Otomatis Pencet Line Servo CNC Feeder karo Straightener
  • Otomatis Pencet Line Servo CNC Feeder karo Straightener

Otomatis Pencet Line Servo CNC Feeder karo Straightener

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Model No.: MAC4-800

Applications: Pressing Line/Metal Stamping Line/Forming Line

Product Name: Coil Press Auto NC Servo Roll Feeder Machine

Releasing Type: Pneumatic

PLC: Mitsubishi, Japan

Servo Motor: Mitsubishi, Japan

Servo Driver: Mitsubishi, Japan

Touch Screen: WEINVIEW, Taiwan

Function: Feeding The Coil Strips Into The Press Machine

Applicable Coil Width: 50mm-1300mm

Applicable Coil Thickness: 0.6-6.0mm

Additional Info

Packaging: Woodencase

Produktivitas: 100 sets

Brand: Mayflay

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100 sets

Certificate: CE

Kode HS: 84283920.00

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Product Description

Konfigurasi Khusus Otomatis Press Line Servo CNC Feeder karo Straightener
1. Mbayar Reel kanthi drive kacepetan variabel lan kontrol daur ultrasonik.
2. Straightener-Feeder kanthi sistem benang, drive servo Yaskawa lan pengontrol gerakan.

3. Kontrol daur ulang lengkap



Tambahan & Pengembangan NC Feeder Straightener & Uncoiler
1. Coil mobil coil, kalebu fitur lelungan kanggo Coil Reel kanggo pickil up coil.
2. Peripheral njaga karo interlock listrik
3. Loop antara Coil Reel lan Straightener-Feeder karo pit looping opsional kanggo aplikasi sing luwih cepet kanthi kemajuan sing luwih dawa.
4. Sistem servo-drive sinkronisasi kanggo Reel lan Straightener-Feeder kanggo bahan sing kandel
5. Macem-macem fitur lan komponen hidraulik lan motor kanggo nambah kapasitas lan tingkat otomatisasi.


Automatic Press Line Servo CNC Feeder With Straightener
Model:MAC4-800
Specification
Model MAC4-800
Stock Width(mm) 70~800
Stock Thickness(mm) 0.6~6.0
Max.Coil Weight(kg) 7000
Max.Coil O.D.(mm) 1400
Coil I.D.(mm) 508
Feed Length(mm) ~500*
Max.Line Speed(m/min) 16~24
Straightener Rolls(piece) upper 4
Feed Rolls(set) down 3
Main Motor 1
Mandrel Expansion AC7.5
Reel Motor(kw) Hydrauilc
Power(v) 3.7
Operating Air(Mpa) 0.49


Straightening Performance
Material Tech-info of thickness & Width MAC4-800
0.6~1.3 800
2
2.3
2.5
2.8
3.2 714
4 457
4.5 361
5 293
6 203

Cathetan:

1) Tokoh ing ndhuwur yaiku materi sing nduweni kekuatan ngasilake 24s = 245N / mm², Max. kekuwatan tegangan σb = 392 N / mm²)

2) Spesifikasi kena ganti kanggo perbaikan tanpa kabar.

Products Show

Bagean Detail Det Line Press Press kaya ing ngisor iki:

1. Mobil Coil --- Daya hidrolik, lumahing tahan
2. Decoiler Mandrel --- Pengembangan Hydraulic, Delta Inverter
3. Tekan Lengan --- Coil kanthi rajutan, ora bubar
4. Watesan Lengan --- Nggoleki coil, ngindhari gumpalan coil
5. Dhukungan Lengan --- Koil dhukungan bantu
6. Inil Coil --- Kanthi lengen ayun sing ndhukung
7. Kabinet Kontrol --- layar layar Weinview
8. Bagian Lurus --- GCr15 baja straightener gulungan
9. Handwheel --- Penyetor nilai lurus
10. Unit Shearing --- Nyukur Hidrolik (Opsional)
11. Unit Lubrication --- Kontrol otomatis, 20L (Opsional)

12. Outlet Bracket --- Dawa laras


3 In 1 Auto Press Feeder Straightener And Uncoiler


Application


Stem automobile, manufaktur peralatan, solusi komputer lan elektronik, perangkat keras lan logam dll.



Coil feeding line for MAC3


Bagian Otomotif: Kurung, Damper, Barke Pad, Tie Bar, Aksesori Listrik, Bagean Shell Printers, Frame Komputer, Slide Rail Seat Car, Splash Shield awak mobil lan liya-liyane


Auto stamping parts



MAC4 Decoiler Straightener Feeder Punching Line digunakake ing pabrik pelanggan.

Line Decoiler Straightener Feeder Punching Line kanggo nggawe garis feed coil sheet bracket.
Mesin iki digunakake ing salah sawijining pabrik pelanggan, padha ngasilake komponen U karo Decoiler Straightener Feeder Punching Line.
Kanthi Sistem Yaskawa Servo lan kontrol Mitsubishi PLC, garis pakan bisa nganti akurat kanthi panganan ± 0.15mm.

3 In 1 Roller Servo Feeder Cum Straightener Cum Decoiler Coil Feeding Stamping Line


Automatic Stamping Line 3 In 1 Hydraulic Decoiler Straightener Feeder Punching Line


Our Company


Perusahaan Mayflay minangka produsen kualitas apik kanggo kabeh jinis Peralatan Penanganan Coil lan peralatan feed Press ing China. Pabrikan saka Decoilers, Pelurus lan Servo sing kapisah , lan bisa nyedhiyakake combo 2 ing 1 decoiler lan Straighteners , lan uga garis feed Feed Compact Press sing populer banget sing bakal nyuda ruang lantai lan kanthi dramatis nambah wektu sing sithik ing gulungan tugas abot.


Perusahaan Mayflay wis sinau teknologi Jepang lan nggunakake prinsip standar sing dhuwur ing pemilihan bagean, proses pemasangan lan bagian cadhangan, fokus kanggo ngrancang lan nyedhiyakake solusi Solusi Pipa Coil sing inovatif, lan solusi Line Line otomatis . Mayflay berkembang kanthi teknologi sing apik lan menehi layanan sing cukup. Mayflay nawakake solusi mandeg kanggo ngrampungake masalah kanggo nyepelake lapisan coil menyang pers kanthi lancar, lan nambah produksi kanthi substansial. Saiki, Mayflay minangka perusahaan darmabakti sing nampilake manufaktur fasilitas kanthi reputasi apik, keterampilan profesional, manajemen modern, jaringan penjualan sing ekstensif, lan pemasaran sing apik banget.


Mayflay ora paling apik ing donya, lan regane ora murah. Nanging kita bisa nyedhiyakake produk sing apik kanggo nggayuh kabutuhan lan mbantu sampeyan entuk keuntungan ekonomi sing paling gedhe.


Packing & Delivery


Detail kemasan: Kasus kayu
Rincian Pangiriman: 30-70 workday
Cara pangiriman: pengiriman segara


FAQ


1. Apa sampeyan bakal nyedhiyakake layanan OEM / ODM?
Kita nyedhiyakake layanan OEM kanggo pesaing saka perusahaan Eropa lan perusahaan Janpan.


2. Apa sertifikat sing sampeyan tampa?
Perusahaan kita wis diverifikasi dening ISO9001.We entuk sertifikasi saka CE kanggo produk kasebut.
kalebu mesin Feeder, mesin uncoiler, mesin decoiler, mesin pers kacepetan dhuwur lan liya-liyane


3. Apa wektu pangiriman kanggo mesin kita?

Mesin feed, mesin uncoiler yaiku 1-20 kerja.
Mesin pencet kacepetan dhuwur yaiku 5-35 kerja.
Decoiler straightener feeder 3 ing 1 mesin yaiku 15-65 kerja.
Straightener uncoiler 2 ing 1 mesin yaiku 1-25 latian.
Kadhangkala, mesin kita ana karo stok.


4.Kanggo kontrol kualitas ing perusahaan kasebut?
Kita mriksa mesin miturut standar ISO 9001 lan nyoba mesin sadurunge.
pangiriman lan kita nggawe mesin nganggo peralatan CNC ing pabrik kita. Mesin kita kalebu kualitas sing apik.




Kategori Produk : Desoiler Straightener Feeder > Garis Feed Kompak

Email menyang supplier iki
  • Ms. Vanessa
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki