Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Desoiler Straightener Feeder > Garis Feed Kompak > Nc Servo Feeder Uncoiler Straightener kanggo garis Pencet
Nc Servo Feeder Uncoiler Straightener kanggo garis Pencet
Nc Servo Feeder Uncoiler Straightener kanggo garis Pencet
Nc Servo Feeder Uncoiler Straightener kanggo garis Pencet
  • Nc Servo Feeder Uncoiler Straightener kanggo garis Pencet
  • Nc Servo Feeder Uncoiler Straightener kanggo garis Pencet
  • Nc Servo Feeder Uncoiler Straightener kanggo garis Pencet

Nc Servo Feeder Uncoiler Straightener kanggo garis Pencet

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Model No.: MAC4-600

Applications: Pressing Line/Metal Stamping Line/Forming Line

Product Name: Coil Press Auto NC Servo Roll Feeder Machine

Releasing Type: Pneumatic

PLC: Mitsubishi, Japan

Servo Motor: Mitsubishi, Japan

Servo Driver: Mitsubishi, Japan

Touch Screen: WEINVIEW, Taiwan

Function: Feeding The Coil Strips Into The Press Machine

Applicable Coil Width: 50mm-1300mm

Applicable Coil Thickness: 0.6-6.0mm

Additional Info

Packaging: Woodencase

Produktivitas: 100 sets

Brand: Mayflay

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100 sets

Certificate: CE

Kode HS: 84283920.00

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Product Description


Straightener kanggo Pojok Nc Servo kanggo garis Pencet mung ana rong mesin utama, yaiku decoiler lan feeder
.

V jinis arious bahan bisa machined, saka sing gedhe-gedhe alus kayata aluminium lan wesi, kanggo bahan panas lan kadhemen-mbalek lan karbon lan stainless steel, lan kanggo bahan ingkang kiyat lan laminasi baja. Luwih becik kanggo bahan mesin kanthi kekandelan medium lan dhuwur, nanging utamane nalika papan ing karya kasebut diwatesi.
Straightforener Nc Servo Feeder Uncoiler kanggo garis Pencet cocog kanggo produksi bagian struktural.
Keluwesan sing bisa ditrapake kanggo garis kasebut ndadekake bisa nyinaoni solusi sing paling apik adhedhasar kabutuhan kerja khusus pelanggan, gumantung saka jumlah lan kualitas materi, sanajan papan diwatesi.


Uncoiler lan Nata Servo Feeder kanggo baris Pencet.
1. akurasi dhuwur: +/- 0.1mm.
2. Ngirit wilayah tanduran.
3. Jepang servo motor, PLC lan bagian listrik liyane, dawa nggunakake wektu.
4. Gampang operasi, aman lan stabilitas.


Nc Servo Feeder Uncoiler and Straightener for Press Stamping line
Model:MAC4-600
Specification
Model MAC4-600
Stock Width(mm) 70~600
Stock Thickness(mm) 0.6~6.0
Max.Coil Weight(kg) 5000
Max.Coil O.D.(mm) 1400
Coil I.D.(mm) 508
Feed Length(mm) ~500*
Max.Line Speed(m/min) 16~24
Straightener Rolls(piece) upper 4
Feed Rolls(set) down 3
Main Motor 1
Mandrel Expansion AC7.5
Reel Motor(kw) Hydrauilc
Power(v) 2.2
Operating Air(Mpa) 0.49


Straightening Performance
Material Tech-info of thickness & Width MAC4-600
0.6~1.3 600
2
2.3
2.5
2.8
3.2
4 457
4.5 361
5 293
6 203

Cathetan:

1) Tokoh ing ndhuwur yaiku materi sing nduweni kekuatan ngasilake 24s = 245N / mm², Max. kekuwatan tegangan σb = 392 N / mm²)

2) Spesifikasi kena ganti kanggo perbaikan tanpa kabar.

Products Show

Bagean sing rinci Rincian Nco Servo Feeder Uncoiler lan straightener kanggo garis Pencet . kaya ing ngisor iki:

1. Mobil Coil --- Daya hidrolik, lumahing tahan
2. Decoiler Mandrel --- Pengembangan Hydraulic, Delta Inverter
3. Tekan Lengan --- Coil kanthi rajutan, ora bubar
4. Watesan Lengan --- Nggoleki coil, ngindhari gumpalan coil
5. Dhukungan Lengan --- Koil dhukungan bantu
6. Inil Coil --- Kanthi lengen ayun sing ndhukung
7. Kabinet Kontrol --- layar layar Weinview
8. Bagian Lurus --- GCr15 baja straightener gulungan
9. Handwheel --- Penyetor nilai lurus
10. Unit Shearing --- Nyukur Hidrolik (Opsional)
11. Unit Lubrication --- Kontrol otomatis, 20L (Opsional)

12. Outlet Bracket --- Dawa laras

 Feeding Pressing Line

Decoiler Straigthener Feeder


Application


Stem automobile, manufaktur peralatan, solusi komputer lan elektronik, perangkat keras lan logam dll.



Coil feeding line for MAC3


Bagian Otomotif: Kurung, Damper, Barke Pad, Tie Bar, Aksesori Listrik, Bagean Shell Printers, Frame Komputer, Slide Rail Seat Car, Splash Shield awak mobil lan liya-liyane


Auto stamping parts



MAC4 Nc Servo Feeder Uncoiler lan Straightener kanggo Press Press line digunakake ing pabrik pelanggan.

Nco Servo Feeder Uncoiler lan Straightener kanggo Press Press line kanggo nggawe garis feed coil sheet bracket.

Mesin iki digunakake ing salah sawijining pabrik pelanggan, padha ngasilake komponen T U karo garis Nco Servo Feeder Uncoiler lan Straightener kanggo Press Press .

Kanthi Sistem Yaskawa Servo lan kontrol Mitsubishi PLC, garis pakan bisa nganti akurat kanthi panganan ± 0.15mm.


Decoiler Straightener Feeder


Kategori Produk : Desoiler Straightener Feeder > Garis Feed Kompak

Email menyang supplier iki
  • Ms. Vanessa
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki