Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Desoiler Straightener Feeder > Garis Feed Kompak
Layanan Online
Vanessa

Ms. Vanessa

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Garis Feed Kompak

Kategori produk dari Garis Feed Kompak , kami produsen khusus dari Cina, Garis feed kompak , Garis Feed Coil Kompak pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Feed Press Kompak R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Mesin Levelo Decoiler & Dipasang

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

DEC OILER FEED ING LEVEL ER MACHINE Decoiler & Feed Leveler Machine Consist saka Decoiler Straightener NC Servo Roll Feed kanggo Line Feil Line Mulane bisa nggarap ketebalan saka 0.6 mm nganti 6.0mm kanthi jembaré antara 70 nganti 1500mm lan...
Servo feeder leveler uncoiler 3 ing 1 mesin

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

SER VO FEE DER LE VELER UNCO ILER 3 IN 1 MACHINE Servo feeder leveler uncoiler 3 in 1 machine Consist of Decoiler Straightener NC Servo Roll Feed for Coil Feeding Line mulane bisa nggarap ketebalan saka 0.6 mm nganti 6.0mm kanthi jembaré antara 70...
Feeder Aman NC (Leveler)

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

NC STRAI GHTENER (PEMBANGUNAN) FE EDER NC Straightener (Leveler) Konsumsi Feeder saka Decoiler Straightener NC Servo Roll Feed kanggo Line Feil Coil mulane bisa ngetrapake ketebalan saka 0.6 mm nganti 6.0mm kanthi jembaré antara 70 nganti 1500mm lan...
Space-Jimat Pajang Lurus Kompak

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

SPACE-SAVE COM PACT STRAIGHTENER FEED ER Spesialis Jembar Feeder Lurus Kompak saka Decoiler Straightener NC Servo Roll Feed kanggo Line Feil Coil mulane bisa ngetrapake ketebalan saka 0.6 mm nganti 6.0mm kanthi jembaré antara 70 nganti 1500mm lan...
Space-Jimat Pajang Lurus Kompak

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

SPACE-SAVE COM PACT STRAIGHTENER FE EDER Spesialis Jembar Feeder Lurus Kompak saka Decoiler Straightener NC Servo Roll Feed kanggo Line Feil Coil mulane bisa ngetrapake ketebalan saka 0.6 mm nganti 6.0mm kanthi jembaré antara 70 nganti 1500mm lan...
Garis dipangan Coil kanggo pers

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

CO ILEDED L INE PRESSES Baris feed Coil Dhewe saka Feed Decoiler Straightener NC Servo Roll kanggo Line Feil Coil mulane bisa nglukis saka 0,6 mm nganti 6.0mm kanthi jembaré antara 70 nganti 1500mm lan bobote nganti 10Ton gumantung karo kabutuhan...
Coil Straightener Feeder

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Katrangan
Ora langsung lurus lan dipakani

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Katrangan Produksi Straightening
Uncoiler Straightener feeder 3 ing 1

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

UNCOILER ST RAIGHTENER FE EDER 3 IN 1 Uncoiler Straightener feeder 3 ing 1 kalebu Decoiler Straightener NC Servo Roll Feed kanggo Line Feil Line, mula bisa nggarap ketebalan saka 0.6 mm nganti 6.0mm kanthi jembaré antara 70 nganti 1500mm lan bobote...
Garis feed coil sheet logam

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

MEATL SHEET CO IL FEED ING LINE Garis pemanasan coil sheet logam kalebu Decoiler Straightener NC Servo Roll Feed kanggo Line Feil Coil, saengga bisa ngetrapake ketebalan saka 0.6 mm nganti 6.0mm kanthi jembaré antara 70 nganti 1500mm lan bobot...
Tekan peralatan feeder kanggo stamping otomatis

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

PRESS FE EDER EQUIPME NT UNTUK STAMPING AUTO Peralatan feeder kanggo stamping otomatis kalebu Decoiler Straightener NC Servo Roll Feed kanggo Line Feil Line, mula bisa nggayuh kekandelan saka 0.6 mm nganti 6.0mm kanthi jembaré antara 70 nganti...
3 IN 1 Mesin feeder kanggo industri otomotif

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

3 IN 1 ragad der MESIN FOR AUTOMOTIVE IND USTRY 3 IN 1 Mesin feeder kanggo industri otomotif kalebu Decoiler Straightener NC Servo Roll Feed kanggo Line Feil Coil, mula bisa nggayuh kekandelan saka 0.6 mm nganti 6.0mm kanthi jembaré antara 70 nganti...
Uncoiler Straightener Lan Servo Feeder

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

UNCOILER STRIG HTENER lan SE RVO FEEDER DUncoiler Straightener lan Servo Feeder dumadi saka Decoiler Straightener NC Servo Roll Feed kanggo Line Feil Coil mulane bisa nggarap ketebalan saka 0.6 mm nganti 6.0mm kanthi jembaré antara 70 nganti 1500mm...
Dhekor Level Decoiler

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

DECOI LER NGANGGO LER FEEDER Decoiler Leveler Feeder kalebu Decoiler Straightener NC Servo Roll Feed kanggo Line Feil Line Mulane bisa nggarap ketebalan saka 0.6 mm nganti 6.0mm kanthi jembaré antara 70 nganti 1500mm lan bobote nganti 10Ton...
Garis panganan kumparan logam

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

METAL CO IL FEEDI NG LINE Garis panganan coil logam kalebu Decoiler Straightener NC Servo Roll Feed kanggo Line Feil Line, mula bisa nggayuh kekandelan saka 0.6 mm nganti 6.0mm kanthi jembaré antara 70 nganti 1500mm lan bobot nganti 10tons gumantung...
Garis Tangan Coil kanggo industri otomotif

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

CO IL NGANGGO LINE F utawa INDUSTRI AUTOMOTIF Sistem feed Coil kanggo bagian Otomotif kalebu Decoiler Straightener NC Servo Roll Feed kanggo Line Feil Coil mulane bisa ngetrapake ketebalan saka 0.6 mm nganti 6.0mm kanthi jembaré antara 70 nganti...
Decoiler Straightener Feeder 3 IN 1

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Katrangan Produksi
Garis Pencet feed Coil

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Garis Feed Coil Press dumadi saka unit Decoiler Straightener lan unit NC Servo Feeder lan cocog kanggo profiling, stamping punching line, laser cut lan akeh proses mesin liyane. Iki digunakake kanggo nggawe lapisan untu logam saka saham coil,...
Garis feed Pencet Kompak

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Garis Feed feed Coat kompak dumadi saka unit Decoiler Straightener lan unit NC Servo Feeder lan cocog kanggo profil, stamping punching, laser cut lan akeh proses mesin liyane. Iki digunakake kanggo nyithak alur logam saka saham coil, straightening...
Garis Feed Press Kompak

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Garis Umpan Dompat Kompak dumadi saka unit Decoiler Straightener lan unit NC Servo Feeder lan cocog kanggo profil, stamping punching, laser cut lan akeh proses mesin liyane. Iki digunakake kanggo nggawe lapisan untu logam saka saham coil,...
Pencet Line Feeds Line

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Garis Pemakanan Mesin Mayflay Press dumadi saka unit Decoiler Straightener lan unit NC Servo Feeder lan cocog kanggo profil, stamping punching, laser cut lan akeh proses mesin liyane. Iki digunakake kanggo nggawe lapisan untu logam saka saham coil,...

China Garis Feed Kompak Supplier

Garis feed Kompak kanthi desain kompak luwih disenengi digunakake ing kasus mung papan cilik sing sithik uga ing kasus bahan ilub sing kurang alus karo alun-alun materi gedhe. Biasane digunakake ing dawa dipakani ukuran ukuran tengah lan jumlah stroke stroke saben menit.

Kanthi kombinasi feed straightener lan rol dadi siji bagean, sing diarani feeder-straightener, sing dipanggonke langsung ing pers , ruang sing dibutuhake kanggo daur ulang materi sing lurus bisa disimpen.

Feder-straightener diwenehake karo bahan sing cilik saka gelung cilik sing ora dilurus bahan ing ngisor decoiler .

Decoiler dilengkapi karo drive kacepetan variabel uga kanthi kontrol gelung sensitif. Kanthi cara iki dijamin manawa bakal ana materi sing cukup kanggo persediaan feeder-straightener .

Yen ora mangan dawa lan tingkat stroke mbutuhake saham materi sing luwih gedhe ing jero ruangan materi, Compact Coil Feed Line bakal dirampungake kanthi pit gelung.

Kanthi Sistem Prosesan Coil, sampeyan bisa ngolah lebar materi coil saka 400mm nganti 1800mm, ketebalan kumparan saka 0.6-6.0mm, bobot coil nganti 20000kgs.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki