Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Decoiler Straightener
Layanan Online
Vanessa

Ms. Vanessa

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Decoiler Straightener

Kategori produk dari Decoiler Straightener , kami produsen khusus dari Cina, Reel Coel lan Pelurus , Gabungan Auto Decoiler Straightener pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Gabungan Feeder Decoiler Straightener R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Combo Decoiler Straightener

Liyane

Ketepatan Precision lan Lurus

Liyane

Hydraulic Decoiler Straightener

Mesin straightener Decoiler ana ing desain ruang cendhak dirancang kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan sing duwe ruang watesan. Iku pinter lan gampang dipindhah lan nginstal.

Majelis gabungan Decoiler Straightener Gabungan - 2 ing 1, bisa kanthi efektif ngirit ruang Instalasi, nyuda segmen transisi bahan presisi ing proses straightening, banjur bisa nggedhekake pangembangan kinerja mesin.
Kabinet kendali motor saka materi Gabungan Decoiler Straightener cukup mandhiri, uga nggunakake konverter frekuensi dhewe, tegese bisa nggunakake mesin sing luwih efektif kanggo mesthekake yen ora bakal disebrotake nalika meksa marang pasukan eksternal liyane.
Sistem drive mesin lurus yaiku sambungan universal lan transmisi gear, kanthi efektif bisa nyegah karusakan material saka rotasi rodha pasif.
Roda straightening nduweni indikator cepet, bisa nemokake poin leveling cepet. Nguatake kekakuan gulung miturut rodha tekanan tekanan lurus, banjur nggawe efek lurus luwih apik.
Gesang layanan mesin bakal luwih dawa kanthi nambah sistem pelumasan.OEM ditampa, bisa ngganti beban rak, paramèter koreksi lan uga miturut kabutuhan kanggo nggawe ekspansi hidraulik lengen tekanan utawa ora nganggo daya, lan liya-liyane.



Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki