Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Coil Straightener Feeder > Pakan Lurus Uncoiler
Layanan Online
Vanessa

Ms. Vanessa

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Pakan Lurus Uncoiler

Kategori produk dari Pakan Lurus Uncoiler , kami produsen khusus dari Cina, 3 ing 1 Feeders Lurus , Sistem Coil Straightener & Uncoiler System pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Reel pemakan langsung R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Wutah Lurus Uncoiling kanggo bagian Listrik

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

UNCOI LING STRAIGHTENING FEE DING UNTUK Bagean-pédhikar Iki minangka baris dipakani kompak, kanthi mesin decoiler, straightener lan feeder ing siji unit kombinasi. supaya diarani feeder-straightener, sing dipanggonke langsung ing pers, ruang sing...
Garis pakan Coil kanggo stamping pers

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

CO I L FEED LIN ES FO R STA MPING PRE SSES Iki minangka baris dipakani kompak, kanthi mesin decoiler, straightener lan feeder ing siji unit kombinasi. supaya diarani feeder-straightener, sing dipanggonke langsung ing pers, ruang sing dibutuhake...
Gabungan Gabungan Feeder-Straightener

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

CO IL FEEDER-STRAIGHTENER COMBOS Iki minangka baris dipakani kompak, kanthi mesin decoiler, straightener lan feeder ing siji unit kombinasi. supaya diarani feeder-straightener, sing dipanggonke langsung ing pers, ruang sing dibutuhake kanggo daur...
Panganan lan Produk Penanganan Coil

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

PRODUK KOMUNITAS AN D CO IL TANAH Iki minangka baris dipakani kompak, kanthi mesin decoiler, straightener lan feeder ing siji unit kombinasi. supaya diarani feeder-straightener, sing dipanggonke langsung ing pers, ruang sing dibutuhake kanggo daur...
Peralatan Alat Tekan feed Coil

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

MENTING EQUIP MENT PRES SER CO IL FEE DERS Iki minangka baris dipakani kompak, kanthi mesin decoiler, straightener lan feeder ing siji unit kombinasi. supaya diarani feeder-straightener, sing dipanggonke langsung ing pers, ruang sing dibutuhake...
Coil Straightener Feeder Press Press Press Kanggo Metal Stamping

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

CO IL STRAIGHTENER FEE DER DIPANGKUT PRE SS UNTUK METAL STAMPING Iki minangka baris dipakani kompak, kanthi mesin decoiler, straightener lan feeder ing siji unit kombinasi. supaya diarani feeder-straightener, sing dipanggonke langsung ing pers,...
Servo Coil Straightener Feeder

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

SERVO C OIL STRAIGH TENER FEEDER Iki minangka baris dipakani kompak, kanthi mesin decoiler, straightener lan feeder ing siji unit kombinasi. supaya diarani feeder-straightener, sing dipanggonke langsung ing pers, ruang sing dibutuhake kanggo daur...
Servo Feeder Straightener Decoiler

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

SERVO FEE DER STRAIGHTENER DE KAWASAN Iki minangka baris dipakani kompak, kanthi mesin decoiler, straightener lan feeder ing siji unit kombinasi. supaya diarani feeder-straightener, sing dipanggonke langsung ing pers, ruang sing dibutuhake kanggo...
Garis Kompak 3 Ing 1 (Uncoiler-Straightener-Feeder)

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

KOMPAK LIN E 3 IN 1 (UNCOIL ER-STRAIGHTENER-FEEDER) Iki minangka baris dipakani kompak, kanthi mesin decoiler, straightener lan feeder ing siji unit kombinasi. supaya diarani feeder-straightener, sing dipanggonke langsung ing pers, ruang sing...
Garis panganan kumparan kanggo industri otomotif

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Garis Pariwisata Campuran Kanggo INDUSTRI AUTOMOTIF Iki minangka baris dipakani kompak, kanthi mesin decoiler, straightener lan feeder ing siji unit kombinasi. supaya diarani feeder-straightener, sing dipanggonke langsung ing pers, ruang sing...
3 Ing 1 Straightener-Feeder karo Decoiler

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

3 IN 1 STRAIG HTENER-FEEDER W ITH DEC OILER Iki minangka baris dipakani kompak, kanthi mesin decoiler, straightener lan feeder ing siji unit kombinasi. supaya diarani feeder-straightener, sing dipanggonke langsung ing pers, ruang sing dibutuhake...
Telu ing siji Feeder Otomatis

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

TIGA ING OTOMATIK NEGARA Iki minangka baris dipakani kompak, kanthi mesin decoiler, straightener lan feeder ing siji unit kombinasi. supaya diarani feeder-straightener, sing dipanggonke langsung ing pers, ruang sing dibutuhake kanggo daur ulang saka...
Sheet Metal Straightener Feeder

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

SHEET ME TAL STRAI GHTENER FEEDER Iki minangka baris dipakani kompak, kanthi mesin decoiler, straightener lan feeder ing siji unit kombinasi. supaya diarani feeder-straightener, sing dipanggonke langsung ing pers, ruang sing dibutuhake kanggo daur...
Line Coil Feeder Press Line

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

MEYTAL CO IL FEEDER PR ESS LINE Logam Coil Feeder Press Line ana ing desain ruang cendhak utamane dikembangake kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan sing ora cukup ruang. Dheweke nawakake linuwih proses sanajan kanggo bahan sing paling nuntut. Cara...
3 in 1 Servo Straightener Feeder karo Uncoiler

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

3 IN 1 SERVO STR AIGHTENER FEE DER Karo UNC OILER 3 ing 1 Servo Straightener Feeder karo Uncoiler ana ing desain ruang cendhak utamane dikembangake kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan sing ora cukup ruang. Dheweke nawakake linuwih proses sanajan...
Pencet sistem feed feed NC leveler

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

PRESS F EED ING SISTEM N C LEV ELER FEEDER Sistem pers feed pers NC leveler ana ing desain ruang cendhak utamane dikembangake kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan sing ora cukup ruang. Dheweke nawakake linuwih proses sanajan kanggo bahan sing paling...
Sistem Feeder Uncoiler

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

UNCOILER SISTEM EM FEEDER STRAIGHTENER Coil Servo Straightener Feeder ana ing desain ruang cendhak utamane dikembangake kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan sing ora cukup ruang. Dheweke nawakake linuwih proses sanajan kanggo bahan sing paling nuntut....

China Pakan Lurus Uncoiler Supplier

Uncoiler Straightener Feeder kalebu Decoiler Straightener NC Servo Roll Feed kanggo Line Feil Line, mula bisa nggarap ketebalan saka 0.6 mm nganti 6.0mm kanthi jembaré antara 70 nganti 1800mm lan bobote nganti 20ton gumantung karo kabutuhan pelanggan khusus.Various jinis bahan bisa digawe mesin, saka barang sing alus kayata aluminium lan wesi, nganti bahan sing digawe panas lan kadhemen lan karbon lan stainless steel, lan kanggo bahan lan baja laminasi dhuwur.


Uncoiler Straightener Feeder, karo Decoiler, straightener lan feeder mesin ing siji unit kombinasi. Iki digunakake kanggo ngeculake jalur logam saka coil stock, straightening dibutuhake lan ora rata, bisa dipencet kanggo mesin mencet kanggo proses stamping. Dhuwit menyang awak kanthi rajutan sing apik lan struktur mekanik sing maju, kanthi gampang bisa ngatasi stock coil nganti 20ton.


Kanthi motor servo YASKAWA lan drive lan MITSUBISHI PLC, garis pakan bisa nggayuh panganan sing akurat banget ± 0.15mm. Kajaba iku, sistem dahar kompak mung dawane 4,5m, sing bakal ngirit ruang kerja kanggo bengkel pers sampeyan.


Uncoiler Straightener Feeder cocog kanggo industri otomotif, industri perkakas omah, industri bangunan, industri komponen komputer lan elektronik, industri stamping lan logam lan liya-liyane. Bagéan minangka bagéan awak mobil Struktural lan bagean liyane kaya wipers, ban rem, Tie Bar, Slide Rail saka Car Seat, windows windows, radiator, levers, pedal, support seat, part box box, wheel, damping, braces, clamp, straps, kunci lan engsel kanggo lawang, perangan kayu, logam ndhukung, piring perforated, motor omah, lawang , dulang, pandhuan, topi, dhukungan, kurung, genggeman, gondhang, panel, kurung, sikil, tangan, tombol, diffusersa lan liya-liyane.




Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki