Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Coil Straightener Feeder > Baris feed Coil
Layanan Online
Vanessa

Ms. Vanessa

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Baris feed Coil

Kategori produk dari Baris feed Coil , kami produsen khusus dari Cina, 3 ing 1 Feeders Lurus , Sistem Coil Straightener & Uncoiler System pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Reel pemakan langsung R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Coil Straightener Feeder Kanggo Metal Stamping

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

COIL STRAIGHTENER JATI UNTUK METAL STAMPING Garis pemanasan kompak kalebu kompo karo unit mobil coil, unit feeder langsung kanthi mesin oiling otomatis lan mesin shearing minangka produk utama ing pasar internasional lan populer banget kanggo para...
Fasil straightener decoiler kinerja dhuwur kanggo pers

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

HIGH PERFORMANCE DECOIE STRAIGHTENER MESIN Garis pemanasan kompak kalebu kompo karo unit mobil coil, unit feeder langsung kanthi mesin oiling otomatis lan mesin shearing minangka produk utama ing pasar internasional lan populer banget kanggo para...
Sistem garis coil sing nawakake produktivitas paling dhuwur

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

KANGAL LINE SYSTEM aturan HIGGEST produktivitas Garis pemanasan kompak kalebu kompo karo unit mobil coil, unit feeder langsung kanthi mesin oiling otomatis lan mesin shearing minangka produk utama ing pasar internasional lan populer banget kanggo...
Power Press Nc Servo Feeder Uncoiler Straightener

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

POWER PRE SS NC pakan UNCO ILER STRAIGHTENER Garis pemanasan kompak kalebu komponator karo unit mobil coil, unit feeder langsung kanthi mesin oiling otomatis lan mesin shearing minangka produk utama ing pasar internasional lan populer banget kanggo...
Servo Coil Ngalahake Feeder Lurus 3 ing 1

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

SERVO COIL HANDLING STRAIGHTENER FEEDER 3 IN 1 Servo Coil Ngalahake Feightener Feeder 3 ing 1 kalebu decoiler karo unit mobil coil, unit feeder langsung kanthi mesin oiling otomatis lan mesin shearing minangka produk utama ing pasar internasional...
Gesol Dagang Lurus Decolier kanggo Line Press otomatis

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

DECOI L ER STRAIGHTENER FEE DER UNTUK AUTO MATIC PR ESS LI NE Garis pemanasan kompak kalebu komponator karo unit mobil coil, unit feeder langsung kanthi mesin oiling otomatis lan mesin shearing minangka produk utama ing pasar internasional lan...
Ngrampungake Déwan Lemak Feeder kanthi otomatis

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

AUTOMAT ED ASSE MBLY LINES FEE DER STRAIGHTENER Garis pemanasan kompak kalebu komponator karo unit mobil coil, unit feeder langsung kanthi mesin oiling otomatis lan mesin shearing minangka produk utama ing pasar internasional lan populer banget...
Lembar Lembar Kerang Otomatis kanthi Straightener

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

COI L SHEET AUTOMATIK FEED ER DENGAN STRAIGHTENER Garis pemanasan kompak kalebu komponator karo unit mobil coil, unit feeder langsung kanthi mesin oiling otomatis lan mesin shearing minangka produk utama ing pasar internasional lan populer banget...
Lembaran Coil Nc Feeder karo Straightener Uncoiler

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

CO IL SHEET NC FEED ER DENGAN UNC OILER STR AI GH T ENE R Garis pemanasan kompak kalebu komponator karo unit mobil coil, unit feeder langsung kanthi mesin oiling otomatis lan mesin shearing minangka produk utama ing pasar internasional lan populer...
Nc Straightener Feeder digunakake kanggo Nggawe Bagean AC

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

NC STRAIGHTEN ER FEEDER US ED T O GAMPANG PAKAIAN RAKYA RONGSI Garis pemanasan kompak kalebu komponator karo unit mobil coil, unit feeder langsung kanthi mesin oiling otomatis lan mesin shearing minangka produk utama ing pasar internasional lan...
Straightener decoiler servo NC kanthi pers listrik

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

NC SERVO FEE DER D ECO ILER ST RAIGHTENER WI TH POWER PRESS Garis pemanasan kompak kalebu komponator karo unit mobil coil, unit feeder langsung kanthi mesin oiling otomatis lan mesin shearing minangka produk utama ing pasar internasional lan populer...
Coil straightener feeder kanggo baja tegang sing dhuwur

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

COI L STRAIGHTENER FEEDE R KANGGO STEEL TINGGI Garis pemanasan kompak kalebu komponator karo unit mobil coil, unit feeder langsung kanthi mesin oiling otomatis lan mesin shearing minangka produk utama ing pasar internasional lan populer banget...
Garis dipakani Coil Kompak

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Kompak CO IL dipakani Lene STRA IGHTENER pakan Garis pemanasan kompak kalebu komponator karo unit mobil coil, unit feeder langsung kanthi mesin oiling otomatis lan mesin shearing minangka produk utama ing pasar internasional lan populer banget...
Sistem Penanganan Coil lan garis Pencet

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

COI L HANDING SY STE M AN D PR ESS LINES FEED Garis pemanasan kompak kalebu komponator karo unit mobil coil, unit feeder langsung kanthi mesin oiling otomatis lan mesin shearing minangka produk utama ing pasar internasional lan populer banget kanggo...
Baris feed Coil feed NC Leveler Feeder

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

CO IL FEE D LIN E TEMBANG KAMPUNG Garis pemanasan kompak kalebu komponator karo unit mobil coil, unit feeder langsung kanthi mesin oiling otomatis lan mesin shearing minangka produk utama ing pasar internasional lan populer banget kanggo para...
Gabungan Sistem Feeder Straightener Kanggo die mati

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

Gabungan STRAIG HTENER pakan SYS TEMS FOR DIE maju Garis pemanasan kompak kalebu komponator karo unit mobil coil, unit feeder langsung kanthi mesin oiling otomatis lan mesin shearing minangka produk utama ing pasar internasional lan populer banget...
Nc Servo Feeder lan Uncoiler Making Parts Car

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

NC SER VO FE EDER lan Bagean KARANGAN UNC OILER Garis pemanasan kompak kalebu komponator karo unit mobil coil, unit feeder langsung kanthi mesin oiling otomatis lan mesin shearing minangka produk utama ing pasar internasional lan populer banget...
Coil Feeder Straightener Digunakake ing bagean otomatis

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

CO IL FEEDER STRAIGHT ENER DIGUNAKAN ing Partai AUTOMATIK Garis pemanasan kompak kalebu komponator karo unit mobil coil, unit feeder langsung kanthi mesin oiling otomatis lan mesin shearing minangka produk utama ing pasar internasional lan populer...
Otomasi 3 ing 1 Feederener karo Fasilitas Nc Servo

Brand: Mayflay

Packaging: Woodencase

Kemampuan Supply: 100 sets

AUTOMASI 3 I N 1 STRAIGHTENER FEED ER DENGAN FEEDER SERVO NC Garis pemanasan kompak kalebu komponator karo unit mobil coil, unit feeder langsung kanthi mesin oiling otomatis lan mesin shearing minangka produk utama ing pasar internasional lan...

China Baris feed Coil Supplier

Garis feed Coil kalebu Decoiler Straightener NC Servo Roll Feed kanggo Line Feil Line Mulane bisa nggarap ketebalan saka 0.6 mm nganti 6.0mm kanthi jembaré antara 70 nganti 1800mm lan bobote 20ton gumantung karo kabutuhan pelanggan khusus. jinis bahan bisa digawe mesin, saka barang sing alus kayata aluminium lan wesi, nganti bahan sing digawe panas lan kadhemen lan karbon lan stainless steel, lan kanggo bahan lan baja laminasi dhuwur.


Baris feed Coil, kanthi mesin Decoiler, straightener lan feeder ing siji unit kombinasi. Iki digunakake kanggo ngeculake jalur logam saka coil stock, straightening dibutuhake lan ora rata, bisa dipencet kanggo mesin mencet kanggo proses stamping. Dhuwit menyang awak kanthi rajutan sing apik lan struktur mekanik sing maju, kanthi gampang bisa ngatasi stock coil nganti 20ton.


Kanthi motor servo YASKAWA lan drive lan MITSUBISHI PLC, garis pakan bisa nggayuh panganan sing akurat banget ± 0.15mm. Kajaba iku, sistem dahar kompak mung dawane 4,5m, sing bakal ngirit ruang kerja kanggo bengkel pers sampeyan.


Baris feed Coil cocog kanggo industri otomotif, industri perkakas omah, industri bangunan, industri komponen komputer lan elektronik, industri stamping lan logam lan liya-liyane. Bagéan minangka bagéan awak mobil Struktural lan bagean liyane kayata wipers, pad brake, Tie Bar, Slide Rail saka Car Seat, windows windows, radiator, levers, pedal, support seat, part box box, wheel, damping, braces, clamp, straps, kunci lan engsel kanggo lawang, perangan kayu, dhukungan logam, piring berlubang, omah omah, motor , dulang, pandhuan, topi, dhukungan, kurung, genggeman, gondhang, panel, kurung, sikil, tangan, tombol, diffusersa lan liya-liyane.




Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki