Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Produk > Pencet Stamping > C Mesin Pencet Cepet Cepet pigura
Layanan Online
Vanessa

Ms. Vanessa

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

C Mesin Pencet Cepet Cepet pigura

Kategori produk dari C Mesin Pencet Cepet Cepet pigura , kami produsen khusus dari Cina, C Mesin Pencet Cepet Cepet pigura , Mesin Pencet Cepet Dhuwur pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Pencet Precison Dhuwur R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Baris produksi eyelet kecepetan dhuwur

Brand: Mayflay

Packaging: Contaier

Kemampuan Supply: 100 sets

Perusahaan kita seneng ukuran kontrol gedhe lan akeh langkah-langkah kontrol kualitas maju kalebu mesin machining, mesin penggiling, mesin sing boring lan peralatan mesin Lathe lan macem-macem instrumen tes presisi saka Jerman, Jepang lan Taiwan,...
Mesin tombol stamping kacepetan dhuwur

Brand: Mayflay

Packaging: Contaier

Kemampuan Supply: 100 sets

Logam mesin mesin stamping kacepetan dhuwur nggunakake wesi besi tuang khas terpadu kanthi kaku lan resistensi kejut. Slider kasebut dirancang kanthi pandhuan dawa lan dilengkapi alat ngimbangi geser kanggo njamin operasi sing tepat lan stabil....
Tombol Logam Otomatis Nggawe mesin Pencet Cepet Cepet

Brand: Mayflay

Packaging: Contaier

Kemampuan Supply: 100 sets

Katrangan Product Biasane mesin pencet kacepetan dhuwur digunakake kanggo nggawe tombol logam, eyelet, laminasi EI, terminal lan liya-liyane. Garis garis tekan tekan kacepetan dhuwur kaya ing ngisor iki: Langkah-1: Mesin Flat Decoiler, Loading coil...
Mesin Pencet Titik Precison Tinggi Titik Tinggi

Brand: Mayflay

Packaging: Contaier

Kemampuan Supply: 100 sets

Perusahaan Mayflay minangka Pabrik Pencet Kacepetan Tinggi profesional ing China. Kacepetan mesin tekan kacepetan dhuwur Mayfay C-tekan 200-1000SPM. Precision luwih apik tinimbang +/- 0.01mm.Daya kapasitas 25 Ton, 45Ton, 65Ton, 85Ton. Mesin penet...
Mesin Pencet Cepet Dhuwur

Brand: Mayflay

Packaging: Contaier

Kemampuan Supply: 100 sets

Perusahaan Mayflay minangka Pabrik Pencet Kacepetan Tinggi profesional ing China. Kita mung siji-sijine majune maju internasional internasional sing kalebu FPW & VMC. Salah sawijining produsen mesin kecepetan kecepatan paling gedhe ing...

China C Mesin Pencet Cepet Cepet pigura Supplier

C pigura Mesin mesin kacepetan dhuwur nggunakake wesi besi tuang khas terpadu kanthi kaku lan resistensi kejut. Slider kasebut dirancang kanthi pandhuan dawa lan dilengkapi alat ngimbangi geser kanggo njamin operasi sing tepat lan stabil. Kabeh komponen anti-ngagem yaiku sistem peluasan otomatis kanthi otomatis, kayata kekurangan pelumas, pukulan bakal mandheg kanthi otomatis. Sistem kontrol majeng lan prasaja njamin akurasi geser lan mandheg geser. Bisa digunakake kanthi syarat produksi otomatis kanggo nambah efisiensi produksi lan nyuda biaya.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki