Komunikasi karo Supplier? Supplier
Vanessa Ms. Vanessa
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-752-3635620 Email:vanessa@mayflay.com
Home > Babagan awake dhewe
Babagan awake dhewe
Perusahaan Mayflay minangka produsen kualitas tinggi kabeh jinis Peralatan Penanganan Coil lan peralatan dipak Pencet ing China. Pabrikan saka Decoilers, Pelurus lan Servo sing kapisah, lan bisa nyedhiyakake combo 2 ing 1 decoiler lan Straighteners, lan uga garis feed Feed Compact Press sing populer banget sing bakal nyuda ruang lantai lan kanthi dramatis nambah wektu sing sithik ing gulungan tugas abot.

Perusahaan Mayflay wis sinau teknologi Jepang lan nggunakake prinsip standar sing dhuwur ing pemilihan bagean, proses pemasangan lan bagian cadhangan, fokus kanggo ngrancang lan menehi solusi Solusi Prosesan Coil sing efektif, lan solusi Line Line otomatis. Mayflay berkembang kanthi teknologi sing apik lan menehi layanan sing cukup. Mayflay nawakake solusi mandeg kanggo ngrampungake masalah kanggo nyepelake lapisan coil menyang pers kanthi lancar, lan nambah produksi kanthi substansial. Saiki, Mayflay minangka perusahaan darmabakti sing nampilake manufaktur fasilitas kanthi reputasi apik, keterampilan profesional, manajemen modern, jaringan penjualan sing ekstensif, lan pemasaran sing apik banget.

Mayflay ora paling apik ing donya, lan regane ora murah. Nanging kita bisa nyedhiyakake produk sing apik kanggo nggayuh kabutuhan lan mbantu sampeyan entuk keuntungan ekonomi sing paling gedhe.

Tipe Bisnis : Manufacturer , Service

Produk Range : Punching Machine , Stamping Die , Feeder

Produk / Layanan : Pencet Pemanasan lan Peralatan Ngatur Coil , Garis Feed Press Kompak , Straightener Feeder , Press Feeder , Mesin penet kacepetan dhuwur , Gabungan straightener Decoiler

Total Karyawan : 101~200

Ibukutha (Million US $) : 10000000RMB

Taun Established : 2010

Certificate : ISO9001 , CE

Alamat Perusahaan : Gaolian Section, Xinfeng Village, Xinxu Town, Huiyang District, Huizhou City, GuangDong, China, Huizhou, Guangdong, China

moreCompany Capacity
Kapasitas Perdagangan

Informasi Perdagangan

Incoterm : FOB,CFR,CIF,CPT,CIP,Others

Terms of Payment : L/C,T/T

Peak season lead time:1-3 months

Off season lead time :One month

Volume Sales Tahunan (US $ Juta) : US$2.5 Million - US$5 Million

Tombol Purchase Tahunan (Million US $) : US$2.5 Million - US$5 Million

Informasi Ekspor

Ekspor Persentase : 31% - 40%

Pasar Utama : Africa , Americas , Asia , Caribbean , East Europe , Europe , Middle East , North Europe , Oceania , Other Markets , West Europe , Worldwide

Nearest Port : SHENZHEN

Mode Impor & Ekspor: Nduweni Lisensi Ekspor Sendiri

    Nomor Lisensi Ekspor:

    02485525

    Jeneng Perusahaan Ekspor:

    Mayflay Machinery(Huizhou) CO.,LTD

Lisensi Foto:

Kapasitas Produksi

Nomer Produksi :20

Ora Ana Staf QC :5 -10 People

Layanan OEM :yes

Ukuran Pabrik (Sq.meters) :30,000-50,000 square meters

Pabrik Lokasi :Gaolian Section, Xinfeng Village, Xinxu Town, Huiyang District, Huizhou City, Guangdong, CN.

moreProduk Utama
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki